Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Κ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ,ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝ ΙΣΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ???ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΙΑΦΕΡΕΙ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ ΠΡΙΝ 2ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΙΑ,Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ,ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ..ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΙΑ,ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΝΩ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Κ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :(:( ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχομαι το καλυτερο , αλλα 1 συμβουλη την οφειλω στον εαυτο μου

να στη δωσω ! ΚΑΝΕ ΟΤΙ 8ΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ Κ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ,ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΑΣΤΕ , ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ

Κ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ Χ10 ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ!!!

Υπαρχει απο οσο ξερω , κινδυνος μονο σε περιπτωση που σε βγαλει ακαταλληλη

μητερα (π.χ χρηση ουσιων ,αλκοολ, κακοποιηση παιδιου κλπ κλπ)

αν δεν υπαρχουν τετοια στοιχεια δεν εχεις λογο να φοβασαι.

Συμφωνω απολυτα με την Τζουλια να προχωρησεις αφου το αποφασισες με ηρεμια και με λογικη αποφευγοντας τις εντασεις.

Την επιμελεια την παιρνει ο πατερας εφοσον αποδειχθει ανικανη η μητερα για πολυ σοβαρους λογους.

Δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο που δεν εργαζεσαι διοτι το παιδι ειναι 2χρ και σε χρειαζεται για να το φροντιζεις.

Αλλωστε δικαιουται διατροφη απο τον πατερα του.

Και εγώ αυτό που έχω ακούσει είναι ότι η μάνα σπάνια χάνει την επιμέλεια των παιδιών της. Πρέπει να συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι για να παρθεί μια τέτοια απόφαση.

Αυτό που έχει σημασία είναι εφόσον η απόφασή σου είναι αμετάκλειτη να φροντίσεις να γίνει με τον πιο ομαλό τρόπο για χάρη του παιδιού. Και φυσικά ότι κι αν γίνει να μην αρνηθείς την παρουσία του πατέρα στο παιδί.

Ανεξάρτητα από το πως κατέλειξε η μεταξύ σας σχέση είναι πάντα πατέρας του παιδιού σου και οφείλεις πάντα να διευκολύνεις την μεταξύ τους επικοινωνία για το καλό του παιδιού σου.

Θέλει γερά νεύρα και πολύ κουράγιο όταν μπεις σε τέτοιες διαδικασίες αλλά πάνω από όλα θέλει πολιτισμό. Καλή επιτυχία.

LAOYRA ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ...ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΑΝ ΗΔΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. 1ο ΜΗΝΥΜΑ 1η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΕΝΤΥΠΩΣΗ...ΕΨΑΞΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΜΕ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ??ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΠΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ...ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ Κ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Κ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ....

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ-ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ...

ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

ο ζουζουνιτσα δνε ηξερα οτι εισια δικηγορος α να σε χουμε στο μυαλο μας .

Τωρα θεωρω οτι οταν ενα ζευγαρι φτασει στο τελος της κοινης συμβιωσης θα πρεπει να καταλαβουν οτι ναι τους τελιωσε ο ερωτας η αγαπη αλλα εχουν κατι κοινο :το παιδι -τα παιδια απο αυτα δνε μπορουν να χωρισουν ν παρουν διαζυγιο .Τα παιδια μενουν με τη μητερα και ο πατερας δεινει την επιμελεια και εχει διακιωμα επισκεψεων αλλα να ρωτησω κατι πως μπορουε να ειμασε σκληρες καινα αφησουμε ενα διαζυγιο να αποφασισει οτι ενας πατερα θα βλεπει 2 φορες την εβδομαδα τα παιδια του ; δνε ειναι σκληρο ; Μιλαμε βεβαια παντα για εναν πατερα οοποιος ειναι σωστος δεν πινει δνε παιρνει ουσιες δνε κακομεταχειριζετε το παδι του, απο την αλλη ειναι δυσκοο η μανα να χασει την επιμελεια επειδη δεν εχει οικονομικη ανεσητην χναει μονο αν δνε ιανι σωστη καικανει ακροτητες .

Μπορεις να πας να μιλησεις με καποιον ειδικο και να μιλησεις καιμε τον αντρα σου να του πεις οτι δεν γινετε αλλο να συβιωνετε και ξερεις κατι μην βιαστεις ακομα με το διαζυγιο καντε μια δοκιμαστικη προσπαθεια ας φυγει εκεινος ενα διαστημα απο το σπιτι να μεινετε χωριστα να δειτετι ειναι αυτο που σας χωριζει ; Ευχομαι το καλυτερο

Καταρχας να σου ευχηθω να σου πανε ολα καλα απο δω και περα επειτα να σου πω τι εχει συμβει με την αδερφη μου.

Ηταν 15 χρονια παντρεμενοι και απεκτησαν 2 αγορια 13 και 6 ετων.

Επειδη ειχαν καταχρεοθει για μια επιχειρηση που ηθελε να ανοιξει ο γαμπρος μου που στην τραπεζα ομως φαινεται μονο η αδερφη μου οταν αυτος της ζητησε διαζυγιο(βρηκε μικροτερη ο γελοιος τλσπ) εγινε δικαστηριο για την επιμελεια των παιδιων.Η αδερφη μου θα ζουσε με τον πατερα μου δεν ειχε δουλεια οποτε το δικαστηριο εδωσε τα παιδια στον πατερα.Μετα επειδη ο μικροτερος εκανε σκηνες που ηθελε τη μαμα του της εδωσε τον μικρο και ετσι χωριστηκαν τα δυο αδερφια εδω και 2 χρονια.Τωρα η αδερφη μου εχει βρει μια δουλεια βρηκε και ενα μικρο διαμερισματακι ωστε να δειξει στο δικαστηριο οτι μπορει να τα φροντισει και ετσι πριν μια βδομαδα ξαναβγηκε αποφαση που πλεον δινει την κηδεμονια στην αδερφη μου.

Και το χειροτερο απο ολα ηταν οτι ο συγκεκριμενος ηταν ο πιο ακαταλληλος να φροντισει το παιδι του απλα ηθελε να πληγωσει την αδερφη μου.Για αυτο ισως καλυτερα συζητησε το με τον αντρα σου ωστε να μη μπουν εγωισμοι και την πληρωσουν τα παιδια.Καλη τυχη.

Κατ΄αρχάς καλή επιτυχία σε ότι κάνεις και καλό κουράγιο...

Η επιμέλεια αφαιρείται από την μητέρα σε εξαιρετικούς και μόνο λόγους .. (στους ανέφεραν ήδη τα κορίτσια πιο πάνω) το ότι δεν εργάζεσαι δεν είναι το μοναδικό κριτήριο για την επιμέλεια αλλα για την συνεισφορά του πατέρα στην διατροφή των παιδιών σου.

Η κάθε περίπτωση όμως είναι διαφορετική γι' αυτό κατά την γνώμη μου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε ένα τόσο σοβαρό θέμα είναι να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό πριν πάρεις τις αποφάσεις σου.

elpizo na sou pane ola kala kopela mou.kalytera milise mazi me ton antra sou me iremia gia na vreite mia lisi.exo akousei kai ego mia periptosi pou o pateras pire tin epimelia ton dyo paidion.i kopela den antexe tin simperifora tou sizigou(itan anergi tote) ap oti mas eipe tis ferotan poly asxima kai ekane to lathos na fygei apo to spiti meta apo ena tsakomo.afta gnorizo kai oti to dikastirio edose tin epimelia se afton kai ekrine ekeini akatallili.

elpizo na vreite mia lisi pragmatika

Δεν έχω να σου απαντήσω κάτι διαφορετικό απ' ό,τι

σου είπαν τα υπόλοιπα κορίτσια.

Το μόνο που θέλω να σου πω είναι να φροντίσεις

το συντομότερο να βρεις μια δουλίτσα και αν δεν έχεις

κάποιον να φροντίζει τον μικρούλη, προσπάθησε να βρεις

και έναν βρεφονηπιακό να περνάει κάποιες ώρες εκεί.

Καλύτερα να έχεις μια δουλίτσα πριν. Έτσι θα μπορέσεις να

βρεις έναν καλό δικηγόρο και θα δείξεις ότι δεν μπορούν να βρουν

το παραμικρό για να δώσουν την επιμέλεια στον μπαμπα.

Καλή τύχη κορίτσι μου!!

κοπελα μυ δεν ερω σε ποια εριοχη μενεις αλλα στον Δημο Αχαρνων υπαρχει ειδικο τμημα νομικης υποστηριξης που αναλαμβανει τετοιες υπθεσεις ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ .Ο δικηγορος ειναι εκει καθε Τεαρτη απογευμα τα τηεφωνα επικοινωνιας για αν κλεισεις ενα ραντεβου ειναι το 2102445778-2024090150 επεισης ενημερωτηκα θα σουπω οτι εχει και τμημα ψυχολογικης υποστηριξης που θα σ εβοηθησει αλλα και τμημα κοινωνικης παρεμβασης .

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ,ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ :(:(:( Κ ΣΕΝΑ ΒΑΝΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ,ΠΟΥ ΕΨΑΞΕΣ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ,ΗΔΗ ΨΑΧΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ Κ ΜΟΛΙΣ ΕΧΩ Κ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Κ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ :(:( ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? :(:( ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΓΑΠΗΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ :(:( ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΧΑΛΙΑ Κ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ Κ ΑΓΑΠΗΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΟΥΣ Κ ΑΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΙΝΕΙΑ :(:( ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΑΣ :( ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΣΤΩ Κ ΑΡΓΑ :(:(:(:( ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...