Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΓΑΜΩΤΟ


Recommended Posts

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΙ ΕΧΩ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΘΕΛΕΙ (25 ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ) ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ.4 ΩΡΙΤΣΕΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΧΙ.ΤΟ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ.ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΚΕΙ.ΠΟΠΟ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΠΩΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι κανει δηλαδη βρε παιδι μου και πιστευεις πως δε σε θελει το παιδι;

μηπως εχει τιποτα κολικους και κλαιει; απλα να σου πω πως οι γιαγιαδες λογω πειρας ξερουν να κανουν ενα μωρο να ηρεμει ενω η νεα μανουλα ψαχνεται με αποτελεσμα να αμφισβητει καμια φορα τον εαυτο της, αν ειναι καλη μαμα γιατι δεν τα καταφερνει και τετοια...

αν παλι νομιζει σοβαρα πως το μωρο θα μαθει πιο πολυ τη μαμα σου γιατι το αφηνεις; κρατησε το και μολις σιγουρευτεις για τα αισθηματα σου το ξανακραταει η γιαγια να ξεκουραστεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παιχνίδια της λοχείας είναι αυτά...

Μην στεναχωριέσαι, αυτές οι άκυρες σκέψεις θα φύγουν σιγά σιγά καθώς οι ορμόνες σου θα επανέλθουν.

Μια χαρά μαμά είσαι και για το μωράκι σου η καλύτερη του κόσμου! Αλήθεια λέω ;)

Και να κοιτάς να ξεκουράζεσαι αφού μπορεί η μητέρα σου να σε βοηθάει. Για να μπορείς να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο τις υπόλοιπες ώρες της μέρας που δένεστε. Οι στιγμές μετο νεογέννητο είναι ανεπανάληπτες, μην αφήνεις τε΄τοιες σκέψεις να τις χαλάνε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τισ πιο πολλεσ ωρεσ εγω το χω το μωρο απλα ειναι η μαλακια τησ λοχειασ που με κανει να σκεφτομαι ετσι.το μεσημερι ομωσ ειναι η μαμα μου γιατι εγω δουλευω.πρεπει να δουλεψω.(δικη μασ δουλεια).πρεπει να πηγαινω να βοηθαω τον αντρα μου.το μωρο δεν κανει κατι διαφορετικο σε μενα απλα εγω ειμαι ετοιμη για τρελλοκομειο φαινεται.απλα μου ρχεται η σκεψη τησ αποριψησ του μωρου προσ εμενα.ολοι μου λενε πωσ αυτο δεν γινεται τη μαμα του ο καθενβασ την ξεχωριζει.απλα εγω ειμαι τρελλη μαλλον.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρακι 2 έγραψε:

απλα μου ρχεται η σκεψη τησ αποριψησ του μωρου προσ εμενα.

Όπως το λες, μια σκέψη ειναι... Δεν ισχύει. Εννοείται ότι το μωράκι σου εσένα θέλει. Άντε βγείτε καμιά βολτίτσα μαζί να ξεσκάσετε :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εισαι πολυ γλυκια...

1. Η επιλοχιος καταθλιψη μην νομιζεις οτι ειναι παντα μια κατασταση κατα την οποια πεφτουμε στα ταρταρα και κλαιμε ολη μερα. Η ψυχολογια ειναι ατιμο πραγμα, να σεβεσαι αυτο που νιωθεις, να το αγκαλιασεις, να το αποδεχτεις και σε λιγο καιρο θα περασει.

2. Ειναι λογικο να νιωθεις και ενοχες που το αφηνεις. Εισαι αναγκασμενη να δουλευεις, εχεις ολα τα δικια του κοσμου. Μην νιωθεις ενοχες, δεν βοηθα σε τιποτ.

3. να το συζητας. Με ολους. Με τις φιλες σου. Εδω μεσα. Οπου μπορεις. Μην το κρατας μεσα σου καθολου.

Εισαι μια χαρα, εισαι πολυ γλυκουλα, εισαι ανθρωπος και οχι ρομποτ.

Το μωρακι σου σε θελει μια χαρα, αλλα αυτη τη στιγμη ουσιαστικα θελει να επιβιωσει. Δεν το νοιαζει ποιος το ταϊζει. Θελει να μεγαλωσει. Τη μυρωδια σου, τον ηχο σου ομως τα αναγνωριζει και τα χει πολυ αναγκη, το κανουν να νιωθει ασφαλεια. Ουτε αυτο ξερει το γιατι. Αλλα ετσι νιωθει, τι να κανουμε τωρα.

Αν ειναι και το πρωτο σου, η εμπειρια της μαμας σου ειναι πολυτιμη και ισως καποια πραγματα που ξερει πως να τα κανει, σε κανουν να νιωθεις οτι τα κανει καλυτερα.

Δεν ξερω.

Ξερω οτι εισαι απολυτως νορμαλ, καλα και μανουλα.

Να σου ζησει!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να μη σκεφτεσαι ετσι,ειναι νωρις ακομα γι'αυτο νοιωθεις ετσι.αλλωστε το μωρο σου ειναι πολυ μικρο για να μπορει να νοιωθει την απορριψη.τωρα χρειαζεται φροντιδα κ αγαπη κ νομιζω πως η μαμα σου τα καταφερνει μια χαρα κ στα δυο.δεν ειναι τυχαιο που λενε του παιδιου μου το παιδι...κλπ..κλπ..το μωρο σου παντα θα σε θελει κ παντα θα σ'αγαπαει.εγω απο την μερα που γεννηθηκε το αφηνα στις γιαγιαδες μεχρι που εγινε 2,5 κ πηγε παιδικο.τις ιδιες ενοχες ειχα κ εχω ακομα.αχ...καταραμενη φτωχεια...μακαρι να μην χρειαζοταν να δουλευουμε,να μεγαλωνουμε τα παιδακια μας αλλα....αχ αλλα...θα δεις με τον καιρο θα σου περασει αλλα ποτε δεν θα παψεις να νοιωθεις την αγωνια πως ειναι,αν εφαγε,αν χτυπησε αν..αν...δε πα να το κλεισεις σε γυαλα, παντα θα αγωνιας.μου το ελεγαν κ ελεγα ειναι τρελοι.ολα καλα θα πανε κ ποτε μην σκεφτεις αν εισαι καλη μανα.για το καθε παιδι η μανα του ειναι η καλυτερη που υπαρχει κ δεν την αλλαζει ουτε με τα καλυτερα....παιχνιδια!!!χιχιχι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσακι μου πηγαινεις για δουλεια τοσο νωρις; πωπω εχεις φορτωθει πολλα βρε συ γι αυτο και η ψυχολογια σου εχει μεταπτωσεις....

Οταν γυριζεις στο μωρακι σου μη βαζεις κακιες σκεψεις στο μυαλο σου το μωρο σου θελει πανω απ' ολα εσενα! απλα απ'οτι φενεται εισαι υπευθηνη μανουλα και επιδη αναγκαζεσαι να το αφηνεις λιγο φοβασαι μη σε αποριψει αλλα αυτο δεν θα συμβει να το ξερεις! απολαυσε το μωρακι σου και κανε αν μπορεις και κατι για τον εαυτο σου να ξεφυγει το μυαλο σου και ολα θα πανε καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι να κανω βλεπεισ η καταραμενη φτωχεια τα κανει ολα.χρειαζομαστε χρηματα.που θα παει θα μου περασει πιστευω ολο αυτο,μηπωσ το θελω κιολασ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παλι καλα που χεις τη μαμα σου να σε ξεκουραζει!Της λοχειας ειναι αυτα τα αγχη,βιωσε τα κ ξεπερασε τα :)να σου ζησει και καλη συνεχεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ax Μαρακι μου εισαι μια καινουργια μανουλα που αγαπαει το μωρακι της.Ειναι πολυ τρυφερο και κατανοητο αυτο που νιωθεις το ιδιο ενιωθα και νιωθω ακομα για την μικρουλα μου κι ας ειμαστε 24 ωρες το 24ωρο μαζι,αυτοκολλητακια. :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ειμαι 32 χρονων κ προσπαθω απο οκτωβριο του 2022 αμεσως μετα το γαμο μας....με τεστ ωορηξιας βεβαια π δεν την εβρισκα ποτε γτ ο κυκλος ηταν οτι να ναι...μ ειπε να καουμε απλα μεχρι 5 κυκλους προκλησης κ.μετα εξωσωματικη...δεν μ ειπε καν να κανω ενεσεις μαζι με χαπια κ να παμε σπερματεγχυση...δεν μ εβαλε καν ορμονολογικες....σαλπιγγογραφια κ σπερμοδιαγραμμα ειναι αψογα...δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει...δεν εχω συλλαβει ουτε μια φορα
    • Αχ @Xrisa95 χτύπησες φλέβα με την ερώτηση σου! Εγώ προσωπικά δεν ξεχνάω λεπτό ότι είμαι έγκυος 🤰!! Ακόμα και το βράδυ τινάζομαι απότομα πολλές φορές γιατί φοβάμαι μην έχω κακή στάση για το έμβρυο 🤣🤣🤣 ότι να ναι!! @ΛΕΥΚΗ @Antonia2 αυτό το συζήτησα με την γιατρό προχθές! Μου είπε ότι δεν είναι καλό να αντιμετωπίσουμε την έγκυο σαν άρρωστη και καλά είναι να κάνουμε ότι κάναμε και πριν αλλά σε ήπια μορφή! Και όταν γύρισα να της πω για το βάρος ότι σηκώνω το πολύ 3-4 κιλά μου είπε " εσύ άσε τα 3-4 κιλά" και της λέω ότι υπάρχουν έγκυες που σηκώνουν περισσότερα και μου είπε ότι γυναίκες που έχουν και άλλα παιδιά δεν υπάρχει θέμα αλλά σε γυναίκες που είναι από υποβοηθούμενη αναπαραγωγή είναι πιο αυστηροί!!  Εντάξει εγώ το βρίσκω υπερβολικό πάντως 3-4 κιλά δεν είναι κάτι!! Φυσικά εγώ πλέον ούτε αυτά σηκώνω γιατί δεν θέλω να κάνω του κεφαλιού μου!
    • Καλησπέρα. Δεν έχω τα συμπτώματα των πρώτων ημερών αλλά νιώθω ένα τράβηγμα και πρήξιμο μόνο στην κοιλιά.  Αύριο θα είναι η 10η μέρα από την εμβρυομεταφορα και σκέφτομαι να κάνω ένα τεστ που έχω. Τι λες θα δείξει κάτι; Ο γιατρός είπε να κάνω χοριακη στις 8 Ιουλίου αλλά δεν αντέχω 
    • Μακαρι να ερθουν ολα καλα για ολες μας!!!🙏❤️🧿 Την αλλη Τεταρτη εχω γιατρο!! Ανυπομονουμε μ τον αντρα μου!!! Καλη αρχη μ το νεο γιατρο κ με τη νεα προσπαθεια!! 🤞🤞❤️❤️❤️❤️ Χαρηκα πολυ μ τα νεα σου Ελισσαβετ μου!!! Το οτι εισαι ηρεμη παιζει τεραστιο ρολο νομιζω κ βοηθαει πολυ!!  Ευχομαι πολυ πολυ συντομα να κρατας θετικη χοριακη!!!🙏🤰✨️🤞🥰 Να μας γραφεις τα νεα σου!!
    • Ο γιατρός δεν είμαι αλλά πιστεύω κακος δεν το κοίταξε πριν κάνετε πρόκληση η προλακτινη είναι ένα βασικό εμπόδιο που θεωρώ έπρεπε να ξεπεραστεί πρώτα πριν προχωρήσετε  εγω πρόκληση δεν χρειάστηκε να κάνω γιατί ρύθμισα την ωορρηξία με το χάπι για την προκαλακτινη με την ενδοκρινολόγο  τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται;  Ρωταω γιατί περίπου εχουμε τα ίδια θεματάκια ( εντάξει σίγουρα από γυναίκα σε γυναίκα διαφέρουν ) εγω τότε που προσπαθούσα για το πρώτο μωρο ήμουν 33 είχε περάσει ένας χρόνος και κάτι αλλά κουβέντα για εξωσωματική δεν μου είχε πει 🤷‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...