Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 384
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

καλημερα και καλοριζικο το νεο μας θεμα! ωραιος τιτλος!

λοιπον το δικο μου μωρακι γεννηθηκε 6-6-10 ειναι πολυ καλουλης, τρωει και κοιμαται δε με κουραζει σχεδον καθολου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΙΑ ΣΕΒΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝΕ!????????

ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ....

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...!!!!!!ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!

ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΓΧΗ!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΛΗΣ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!

ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ.......ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΞΕΝΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ....ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ.....

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ,,ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!!!!!! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ.....!!!!!!!!!!!!!ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ !!!

ΕΙΜΑΙ ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΗ........ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρα ελα μου ντε... που ειναι τα υπολοιπα κοριτσια;

Ετσι ειναι μολις γυρναμε σπιτι με το μωρακι μας αλλαζουν τα παντα ξαφνικα!

οσο για το θηλασμο αν καταφερνεις και καλυπτεις την πεινα του ολη την υπολοιπη μερα και μονο το βραδυ του δινεις συμπληρωμα τα πας πολυ καλα! οσο βαζεις το μωρο στο στηθος τοσο παραγεται γαλατακι και ας το νιωθεις αδειο αυτο βρισκει και τρωει! και οπως μου ειπε και μια κοπελα απο εδω συμβουλος θηλασμου απο το να παρατησεις την προσπαθεια ειναι προτιμοτερο να δινεις και λιγο συμπληρωμα μαζι με το θηλασμο!

Εμενα ειναι λιγο λυγουρης και θελει συνεχεια να ειναι στο στηθος ακομη και χορτασμενος τρωει και το συμπληρωμα και μετα τρομαζει να τα χωνεψει και μου κανει ολο γουλιτσες ο φαγανουλης μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και από εμένα μανουλίτσες!!!!

Καλορίζικο το θεματάκι μας!!!!!

Πως τα πάτε;; Για αρχή καλά ε;; Εμείς σήμερα κλείνουμε 2 εβδομάδες ζωής.. απίστευτο μου φαίνεται!!! Τρώμε και κοιμόμαστε... δεν έχουμε ιδιαίτερες γκρινίτσες... μόνο αν φάμε γρήγορα... εκεί τα εντεράκια μας διαμαρτύρονται :( αλλά και πάλι όχι πολύ ευτυχώς.. :):) !! Κι εγώ κορίτσια με τον θηλασμό παλεύω... δεν του έχω δώσει καθόλου ξένο ακόμη... Τις περισσότερες φορές τον ξυπνάω εγώ στο 3ωρο για να φάει.. απλά αν δεν έχει φάει πολύ.. τότε ξυπνάει μόνος του... Πάντως είναι λίγο μανίκι η όλη υπόθεση.. αλλά είναι τόσο όμορφη παράλληλα!!

Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε... άντε να μαζευτούμε πάλι... ;)

Φιλιά πολλά στα μπεμπάκια σας!! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως την Ξνθιπη μας.. αντε βρε κλεισατε κιολας 2 εβδομαδες;;;

μπραβο τα πας πολυ καλα με το θηλασμο...

εγω βρε κοριτσια τον εχω προσπαθησει πολυ να τον αφησω να κοιμηθει χωρις συμπληρωμα και δε μου κοιμαται πανω απο μια ωρα το πολυ, ενω μολις του δινω και το μπουκαλι(60 ml) κοιμαται γεματο 3ωρο.. και μπορω και ασχολουμαι και με τιποτε αλλο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια να σας ζήσουν!!! Πριν λίγους μήνες ήμουν κ εγω στην θέση σας! Υπέροχες στιγμές, γεμάτες συγκίνηση, αγωνίες, τρελαμένες ορμόνες αλλά πάνω απο ολα ευτυχία ... Με τον θηλασμό κ εγω είχα δυσκολευτεί οσο δεν φαντάζεστε. Στην αρχή ήταν πολύ πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά τελικά το παλέψαμε με το μωρούλι μου κ θηλάζουμε αποκλειστικά κ πλέον πιστεύω οτι άξιζε κάθε προσπάθεια! Οταν ξεπεραστούν η δυσκολίες να θυμάστε οτι δεν θα πιστεύετε πόσο εύκολα κ φυσικά θα γίνουν τα πράγματα. Σας εύχομαι καλή λοχεία κ να απολαμβάνεται κάθε στιγμή γιατί είναι απίστευτο πως μεγαλώνουν μέρα με την μερα :cheer: .Eίναι ολα πανέμορφα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να μαι και γω.εμενα το αγορακι μου ηρθε στη ζωη 3/6/10 ειμαι ερωτευμενη κοριτσια.ειναι λιγο γκρινιαρησ οταν πειναει αλλα τι να κανει κι αυτο.πειναει.να μασ ζησουν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

zouzou21 έγραψε:

zoglad..Μαρια μου, σε ευχαριστω...σε εχω κ στο Fb..

δε ξερω αν εχεις καταλαβει ποια ειμαι! :P

ΕΛΑ ΒΡΕ!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ... ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΣΚΟΥΝΤΗΜΑ ΣΤΟ FACE ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου γεννήσαμε και εμείς!!Η εμπειρία είχε ανάμεικτα συναισθήματα!!!Μπήκαμε Τρίτη βράδυ με είχαν κάθε τρεις και λίγο στον καρδιοτογράφο και την Τετάρτη το πρωί μου έβαλαν τεχνητούς πόνους. Καμία εξέλιξη!!!Τελικά πήγαμε για καισαρική και όπως μου είπε μετά ο γιατρός είχαν δημιουργηθεί κιρσοί στη μήτρα και το μωρό δε θα κατέβαινε ποτέ!Τέλος καλό όλα καλά!3570 γεννήθηκε ο μπούμπης μου και έχουμε τρελαθεί βέβαια ακόμη δεν κοιμόμαστε καλά τα βράδια αλλά ευελπιστούμε ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα. Εγώ το έβαλα σκοπό να μη με ρίξει η καισαρική στο κρεβάτι και από την ίδια ημέρα με σήκωσαν και από την επόμενη ξεκίνησα να περπατάω και έτσι μου αφαίρεσαν όλους τους ορούς!Τώρα προσπαθώ να συνέλθω όσο πιο γρήγορα γίνεται!!!!Πολλά πολλά φιλάκια!!!

Και αυτός είναι ο μπούμπης μας!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΣΣΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΚΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ?????

ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ..........!!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΙΝΑ ΜΑΣ!!!!

ΞΑΝΘΙΠΠΑΚΙ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ?????ΠΗΓΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ?????

ΜΑΡΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥ???? ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ......ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΟΛΟ ΚΛΑΙΕΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ...ΣΥΝΕΧΩΣ.......ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ......ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ......ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΕΙ..........ΑΓΧΩΘΗΚΑ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kassi να σου ζησει ο μπεμπουλης και σιδερενια! περασες μεγαλο ζορι και εσυ, να προσεχεις και μη βιαζεσαι να σηκωνεσαι αν εχεις βοηθεια να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!

Χαρα μου, εγω απο το μαιευτηριο του εδιναν συμπληρωμα σε καθε γευμα αφου πρωτα τον θηλαζα λιγακι, οταν γυρισαμε στο σπιτι ετσι και εμενα μου εκλαιγε και δεν ησυχαζε μονο με το στηθος, ετσι τον θηλαζα οσο πηγαινε μια το ενα στηθος μεχρι να το βαρεθει και μετα στο αλλο και παλι απο την αρχη και μολις εξαντλουσα την υπομονη μου και το μικρο δεν ησυχαζε του εδινα 60 ml(οσο πιει) και μετα συνηθως κοιμοταν, τωρα αν δεν κοιμηθει αμεσως βαλτον παλι λιγο στηθος και κουνα τον και λιγο οπως ειναι πανω στα ποδια σου περα -δωθε και θα κοιμηθει μολις του φυγει η υπερενταση!

κανε υπομονη και μην αγχωνεσαι για ολα υπαρχουν λυσεις, σιγα σιγα θα βρειτε τη σειρα σας, τωρα γνωριζεστε και μαθαινετε ο ενας τον αλλον!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εδώ είμαι και εγωωωωωω!!!!!!!!

Ο μικρούλης μου γεννήθηκε την Τρίτη 22/6 και χθές απόγευμα γυρίσαμε στο σπιτάκι μας.

Η εμπειρία μοναδική.Τρίτη μεσημέρι ξεκίνησα από το σπίτι με λίγο αιματάκι για να με δει ο γιατρός μου στο μαιευτήριο(που να ήξερα οτι θα έμενα εκεί :) ). 3:30 έφτασα στο μαιευτήριο, κατά τις 4:00 με πιάσαν κάτι πονάκια περιόδου, με πήγαν στο δωμάτιο ωδυνών , από τις 5:30 πιάσαν οι γεροί πόνοι, έκανα επισκληρίδιο , μόνο στις εξωθήσεις τα..."είδα όλα", αλλά 8:30 ήρθε ο μπεμπακος μου!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σε όλη την διαδικασία ήταν μέσα και ο άντρας μου και τρελάθηκε.Πολύ χάρηκε(και χάρηκα )που τελικά αποφάσισε να είναι μέσα.

Τώρα στο σπίτι μας...

Με τον θηλασμό τα πάμε πολύ καλά!!Είναι βέβαια πολύ κουραστικό γιατί πεπεινάει άστατες ώρες.Μπορεί να πεινάσει μετα από 3ωρο 4ωρο και μπορεί να πεινάσει μετά από μια ώρα(και να είμαι με το βυζί έξω ώώώώώώώρες!!).Ευτυχώς ακόμα δεν έχω αναγκαστει να του δώσω συμπλήρωμα.

Ο μικρός δεν είναι πολυ γκρινιάρης...εγώ είμαι πολύ άσχετη!!Είναι βέβαια το πρώτο μας 24ωρο και ελπίζω τα πράγματα να φτιάξουν.Ζορίζμαι πολύ με τα μπάνια του (και το μπανάκι το βράδυ και για την αλλαγή της πάνας)

Χθες βράδυ ήταν μες το κλάμα από τος 2 μέχρι 5μιση!!Ξύπνησε ,τον ταίσα, και μισοκοιμόταν,τα έκανε,πήγα να τον πλύνω για να αλλάξει, άρχισε το κλάμα, αναστατώθηκε και ήθελε πάλι φαί, τον ξανατάισα,ξαναγλάρωσε,τα ξαναέκανε, τον ξανάεπλυνα, ξαναγκρίνιαξε...Απόψε λέω αν κάνει κακά να τον καθαρίσω με συνοπτικές διαδικασίες με μωρομάντηλο επιτόπου μήπως είναι πιο ήσυχος.Τι λέτε?Χρησιμοποιείται μωρομάντηλα ή είναι ακόμα πολύ μικρούλια???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΑΧΟΥ ΤΙ ΚΑΛΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΟΛΕΣ!!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑλΟΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΤΑΤΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΕΜΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΛΙ ΣΕ 30 ΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ!ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ 10 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 01:30 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 03:00 ΤΡΩΓΑΜΕ ΧΕΖΑΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΜΕ ΠΟΝΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑ ΤΗΝ ΝΑΝΟΥΡΙΣΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ!ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 6 ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΑΔΙΑ !

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΣΣΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΩ!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝΕ ΟΠΟΤΕ ΚΛΑΙΕΙ ΣΤΗΘΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝΕ ΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΜΑΛΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ !

ΚΑΣΣΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!

ΕΛΙΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΤΑ SENSITIVE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΡΑΚΙ ΑΜΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!!!!!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ !!!ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ !!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ απόλυτα με την Σέβη.. Λίγη υπομονή και θα τους βρούμε τους ρυθμούς μας...

Kassi και Ελίνα/b] μου να σας ζήσουν τα αγγελούδια σας... Είτε με καισαρική είτε με φυσιολογικό, η γέννα είναι μοναδική εμπειρία!!!

Χαρά μου υπομονή με τον θηλασμό... και στις υπόλοιπες φυσικά.. Όσο πιο πολύ τα θηλάζουμε, τόσο περισσότερο γάλα θα κατεβάσουμε! Αυτό είναι κανόνας!!! Θέλουν και λίγο χρόνο να προσαρμοστούν και αυτά κι εμείς!! Δεν είναι εύκολος ο δρόμος που έχουμε ακολουθήσει.. αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε!!

Όσο για το καθάρισμα... εγώ ο βράδυ τον κάνω με μωρομάντηλα.. εκτός και αν χεστεί υπερβολικά... ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας τον πλένω σε κάθε άλλαγμα και φυσικά το βράδυ.. μπανάκι!!

Είμαστε κοντά να μας πέσει και ο αφαλός μας... ειλικρινά κρέμεται από μια κλωστούλα... αυτό που 9 μήνες τάιζε το παλικαράκι μου... σε λίγο θα το έχω "σουβενίρ"... απίστευτη δεν είναι η φύση;;

Καλή μας συνέχεια μανουλίτσες!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρακι 2 έγραψε:

να μαι και γω.εμενα το αγορακι μου ηρθε στη ζωη 3/6/10 ειμαι ερωτευμενη κοριτσια.ειναι λιγο γκρινιαρησ οταν πειναει αλλα τι να κανει κι αυτο.πειναει.να μασ ζησουν

και παλι να σου ζησει Μαρακι μου...

Ελινα να σου ζησει το μπουμπουκι και υπομονη ολα θα στρωσουν οπως λενε και τα υπολοιπα κοριτσια! Μπανακι δε χρειαζεται να τον κανεις καθε φορα που τα κανει, χρεισιμοποιησε βρεγμενο βαμβακι ή καποια μωρομαντηλα για νεογεννητο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξανθίππη με έχει προβληματίσει όλο αυτό με τα μπανάκια και τις αλλαγές της πανας.Την νυχτα αποφάσισα να τον κάνω και με μωρομάντηλα(για να μην αναστατώνεται)αλλά ισχύει γενικά: τον ταίζω και ηρεμεί-τον πιάνει ο ύπνος κάπου στην μέση του θηλασμού και μετά αναγκάζομαι και τον αναστατώνω με το πλύσιμο γιατί κάνει κακα αμέσως μετά.Αντε μετά να ηρεμίσει.Τι να κάνω ?Να τον αφήνω με τα κακά μέχρι να ξαναξυπνήσει???Θα συγκαεί! :(

Το άλλο που μας απασχολεί είναι οτι ενώ κατα την διάρκεια της ημέρας είναι σχετικά ήρεμος(μαμ-κακα-νανι :silly: ) την νύχτα (2 βράδια δηλαδή που είμστε σπιτάκι) δεν μπορώ να τον κάνω καλά.Θηλάζουμε και μετά δεν λέει να ηρεμίσει!!!Πάω να τον βγάλω από το στήθος για να τον βάλω -κοιμησμένο- στην καλαθούνα και κλαίει γοερά!!Δεν ηρεμεί με τίποτα!Χθες κάναμε χιλιόμετρα στο σπίτι και μαραθώνιο θηλασμό και κόντευε να σκάσει.

Λέω μηπως στο μαιευτήριο(αν και είχα ζητήσει αποκλειστικό θηλασμο) το βράδυ του έδειναν συμπλήρωμα για να κοιμάται πολλή ώρα και τώρα του λείπει....Λέτε??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

madrid05 έγραψε:

Λέω μηπως στο μαιευτήριο(αν και είχα ζητήσει αποκλειστικό θηλασμο) το βράδυ του έδειναν συμπλήρωμα για να κοιμάται πολλή ώρα και τώρα του λείπει....Λέτε??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν θέλω καθόλου να του δωσω συμπλήρωμα.Νομίζω οτι θα τα πάμε καλά με τον αποκλειστικό θηλασμό.Θα το παλέψω και που θα πάει ...θα ηρεμίσει και το βράδυ!

Την αλλαγή της πάνας τον κάνεις κάθε φορά που λερώνεται?Αν τον αλλάξω μετά τον θηλασμό(που συνήθως τα κάνει) ενω έχει ηρεμίσει ,με την αλλαγή ξυπνάει και κοιμάται με τίποτα μετά (παρα μόνο αν τον ξαναβάλω στο στήθος....και μετά πάλι απο την αρχή!).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελινα αλλαξε τον πριν φαει και μετα αστον να κοιμηθει ετσι κι αλλιως σε 1-2 ωρες θα ξυπνησει παλι αλλαξε τον μετα δεν παθαινει τιποτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελινάκι μου εγώ δεν τον αλλάζω κάθε φορά που τα κάνει.... τον αλλάζω κάθε φορά πριν τον ταΐσω.. δηλαδή στις 3 ώρες... Με 2 παιδιάτρους που το συζήτησα, μου είπαν ότι είναι καλύτερο να είναι αλλαγμένος προ φαγητού (για να τρώει καλύτερα) και μετά δεν πειράζει... εξάλλου δεν θα τον αφήσεις ώρες ατελείωτες... Απ' την άλλη μου είπαν ότι μετά το φαγητό, καλό είναι να μην του κάνουμε και πολλά γιατί τον ταράζουμε και ανακατεύεται το στομαχάκι του!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...