Μετάβαση σε περιεχόμενο

κόστος τοκετού - αμοιβή γιατρού

Recommended Posts

καλή σας μέρα!

χθες πήγαμε στον γιατρό μας για την καθιερωμένη επίσκεψη στα πλαίσια της δευτερης εγκυμοσύνης μου,(είμαι στην 33η εβδομάδα -γεννάμε αρχές Αυγούστου) και ρωτήσαμε ανέμελοι πόσο θα κοστίσει αυτή τη φορά ο τοκετός (μόνο για την αμοιβή γυναικολόγου κ αναισθησιολόγου) καθώς την προηγούμενη φορά πριν 2 χρόνια είχε στοιχίσει 1.500ευρώ.

Η απάντηση έπεσε ως κεραμίδα όταν μας είπε οτι αυτή τη φορά θα πρέπει να του δώσουμε 2.500ευρώ!!! :woohoo:

Ηθελα να ρωτήσω, τόσο πάει η αμοιβή ενός γυναικολόγου και σε σας ή εμάς μόνο μας πιάνουν τον....???? :blush:

μιλάμε πάντα για έναν φυσιολογικό τοκετό, χωρίς επιπλοκές και με επισκληρίδιο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι είναι ιδιωτικό. Αλλά η αμοιβή που λέω (2,500ευρώ) δεν έχει σχέση με την κλινική, είναι ΜΟΝΟ η αμοιβή του γιατρού μου και του αναισθησιολόγου.

Χώρια θα μας χρεώσουν για το δωμάτιο που θα είναι περίπου 2.500-2.900 για τρίκλινο.

επίσης χώρια θα είναι και η αμοιβή του παιδιάτρου και ότι άλλο τυχόν έκτακτο προκύψει...

δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ίσχυε το ίδιο και στην πρώτη μου γέννα.

πάλι εκεί γέννησα αλλά η αμοιβή του γιατρού ηταν 1000ευρώ λιγότερη!

τι μεσολάβησε δηλαδή μέσα σε 2 χρόνια και αυξήθηκε το κόστος τόσο πολύ? την ίδια δουλειά δεν θα κάνει?

δεν πέρασε δα και καμμιά δεκαετία να πω...

στην Αθήνα οι αμοιβές είναι αυτού του επιπέδου?

Λοιπον.. γεννησα πριν ενα χρονο στο Διαβαλκανικο σε 3κλινο

με φ.τ και μας κοστισε 1864 συν 200 ευρω ο αναισθησιολογος.

Να σου πω οτι μου χρεωσαν 280 ευρω το κρεβατι που περιμενα

να γεννησω.(πηγα Τεταρτη.. γεννησα Παρασκευη).. :S

Ο γιατρος μας πηρε 1400 ασχετα με το δωματιο που θα επελεγα εγω.

Καλη λευτερια σου ευχομαι και ολα να πανε καλα.

ΦΑΝΗ26 έγραψε:

Λοιπον.. γεννησα πριν ενα χρονο στο Διαβαλκανικο σε 3κλινο

με φ.τ και μας κοστισε 1864 συν 200 ευρω ο αναισθησιολογος.

Να σου πω οτι μου χρεωσαν 280 ευρω το κρεβατι που περιμενα

να γεννησω.(πηγα Τεταρτη.. γεννησα Παρασκευη).. :S

Ο γιατρος μας πηρε 1400 ασχετα με το δωματιο που θα επελεγα εγω.

Καλη λευτερια σου ευχομαι και ολα να πανε καλα.

και γω κάτι τέτοια θυμόμουνα...

το φ.τ είναι φυσιολογικός τοκετός?

δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα μου πούνε τώρα για τις τιμές των δωματίων!

ας είναι τουλάχιστον να πάνε όλα καλά και χαλάλι τα λεφτά που ζητάνε...

jojoka κατα αρχην καλη λευτερια και μ'ενα πονο ολα καλα να πανε!

Γιατι δεν σκεφτεσε και το Ιπποκρατειο.Γεννησα πριν 4 χρονια και σου πληροφορω οτι το ζηλεψαν ολες οι φιλεναδες μου που ειχαν γεννησει σε διαφορες κλινικες ηταν πεντακαθαρο και το πιο καλο ετυχε να ημουνα μονη μου στο δωματιο σου λεω ουτε σουιτα να ειχα. :):P

Καλησπερα jojoka και εγω Θεσσαλονικια ειμαι και γεννησα τον Απριλιο στον Αγιο Λουκα στο Πανοραμα. Ο γιατρος μου πηρε 1000 ο αναισθησιολογος 250 και η κλινικη για δικλινο δωματιο και καισαρικη τομη 1900. Ο ΦΤ στο δικλινο στοιχιζει 1500.

Δυο ακομα φιλες μου γεννησαν, η μια την ιδια μερα μαζι μου και εδωσε 1600 στον γιατρο και αλλη λιγες μερες πριν....γεννησε στο Γεννεσις και εδωσε 1000 στον μαιευτηρα. Για θεσσαλονικη, Θεωρω πολλα τα 2500 καλη μου!

θα το σκεφτόμουνα αν είχα την επιλογή.

ο γιατρός μου με πληροφόρησε απο την αρχή και απο το πρώτο παιδί ακόμα οτι μόνο στο Διαβαλκανικό ξεγεννάει, και οκ, το είχα αποδεχτεί αλλά δεν περίμενα αύξηση στην δική του αμοιβή κατα 1000ευρώ μέσα σε 2 χρόνια!!!

izaki έγραψε:

Καλησπερα jojoka και εγω Θεσσαλονικια ειμαι και γεννησα τον Απριλιο στον Αγιο Λουκα στο Πανοραμα. Ο γιατρος μου πηρε 1000 ο αναισθησιολογος 250 και η κλινικη για δικλινο δωματιο και καισαρικη τομη 1900. Ο ΦΤ στο δικλινο στοιχιζει 1500.

Δυο ακομα φιλες μου γεννησαν, η μια την ιδια μερα μαζι μου και εδωσε 1600 στον γιατρο και αλλη λιγες μερες πριν....γεννησε στο Γεννεσις και εδωσε 1000 στον μαιευτηρα. Για θεσσαλονικη, Θεωρω πολλα τα 2500 καλη μου!

και γω τα θεωρώ πολλά... εξωφρενικά πολλά και γιαυτό το συζητάω.

αλλά τώρα στο παρα πέντε, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τα δώσω και να ευχηθώ να πάνε όλα καλά και αυτή τη φορά.

δε λέω, σα γιατρός είναι άψογος και μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στην πρώτη γέννα.

τώρα αυτό λίγο μου ξένισε αλλά θα αναγκαστώ να το καταπιώ...

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
    • Πω βρε κορίτσι μου έχετε πολλά κλάματα είναι η αλήθεια μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία για όλους σας  Ίσως σου πει να συνεχίσεις το σιρόπι ή μπορεί να σου δώσει και τίποτα άλλο για να τον βοηθάει σίγουρα θα περάσει αυτό απλά θέλει υπομονή και την σωστή αγωγή  γενικά η παλινδρόμηση είναι συχνό το έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες που έχουν τέτοια θέματα  όταν μιλήσεις με γιατρό πες μας τι σου είπε 
    • Καλημέρα κορίτσια !  το θέμα δουλειά είναι λίγο μπερδεμένα για εμάς τις γυναίκες γιατί ξέρω πως και να είσαι όλη μέρα σπίτι με ένα παιδί και να μην έχεις βοήθεια δεν ειναι εύκολο.. εγώ η βοήθεια που έχω είναι μικρή πάει ανάλογα με το πρόγραμμα της πεθεράς μου αν δεν δουλεύει εκείνη τη μέρα  Μικρές διαφορές έχουν τα γραμμάρια που πήραν τα μωράκια μας και όλοι οι γιατροί είπε πως είναι εντάξει άσχετα που εμείς θέλαν πάρα πάνω 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...