Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα μανούλες, μέλλουσες και μη!!!! Τι κάνετε?

Όπως γράφω και στον τίτλο, ξέρει καμία για μαθήματα ανώδυνου τοκετού στην Κέρκυρα. Είμαι στον 6ο μήνα και άρχισα να το σκέφτομαι. Δεν ξέρω αν είναι αργά ή νωρίς για κάτι τέτοιο, δεν ξέρω τίποτα.

Επίσης δεν έχω ακόμα αποφασίσει αν θα κάνω επισκληρίδιο στη γέννα ή όχι. Αν γίνει δεν χρειάζονται τα μαθήματα? Υπάρχει κάποια κοπέλα που έχει κάνει και την έχουν βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!

Δημοσίευση

nana82 η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω καθολου απο κερκυρα μονο για διακοπες εχω παει μπορω ομως να σου πω το εξης.Την πρωτη μου τη γεννησα στη ξανθη στο νοσοκομειο οπου δεν υπηρχαν ουτε μαθηματα ανωδυνου τοκετου ουτε και επισκληριδιος .Το δευτερο το γεννησα στην αλεξανδρουπολη και γυρο στον 6ο μηνα της εγκυμοσυνης ο γιατρος με ρωτησε αν θα ηθελα να παρακολουθησω τα μαθηματα και αν και δεν ηταν η πρωτη μου γεννα συμφωνησα να παω .Ετσι στο 8ο μηνα με ειδοποιησαν απο το νοσοκομειο οτι θα αρχιζαν τα μαθηματα ,ηταν μια πολυ ομορφη και επικοδομιτικη εμπειρια,εμαθα παρα πολλα πραγφματα και τεχνικες για να με βοηθησουν στη κρισιμη στιγμη.Τελικα εκανα επισκληριδιο και τοτε ηταν που καταλαβα ποσο με ειχαν βοηθησει τα μαθηματα,οποτε σου λεω πως ναι ακομα και με επισκληριδιο τα μαθηματα ειναι πολυ χρησιμα.Στο μαθημα υπηρχαν γυναικες απο το 4ο εως και τον 8ο μηνα της εγκυμοσυνης τους.οποτε σε μιαμια περιπτωση δεν ειναι αργα να πας οποια στιγμη θελησεις απο εδω και περα.Ελπιζω να βοηθησσα.

Δημοσίευση

Καλημέρα αλεξάνδρα!!! Τι γλυκιά φωτογραφία είναι αυτή!!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, με βοήθησε. Στο επόμενο ραντεβού με τον γιατρό μου θα τον ρωτήσω για μαθήματα.

Είναι κάποια κοπέλα απο Κέρκυρα για να με βοηθήσει?

Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κουκλίτσας, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω τον Ψαράκη γιατρό, μάλλον θα πρέπει να ρωτήσω τον δικό μου γιατρό,ε? Πάντως μέσω γιατρού θα μάθω, δεν υπάρχει κάπου αλλού που πρέπει να απευθυνθώ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια!  Πως είστε; Τι νέα; Τι συμπτώματα; Πως προχωράτε;
    • Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Εμας σημερα μας εσκασε το πρωτο δοντακι και ειναι ετοιμο και το αλλο διπλα. Κατα τυχη το ειδα,ειχαμε παει σε μια χριστουγεννιατικη εκδηλωση στην εταιρια του αντρα μου και οπως την αλλαζα εκλαιγε και ετσι το ειδα. Επισης την εβαλα αγκαλια σε εναν που ειχε ντυθει Αγιος Βασιλης και ενω περιμενα να τρομαξει αυτη καθοταν αραχτη!   Βρε κοριτσια πως ξεπεταγονται ετσι γρηγορα? Σαν χθες μου φαινεται που γεννησαμε.
    • Καλησπέρα κι από μένα.!! Εγώ είμαι με κολπίτιδα η οποία ήρθε από το πουθενά.! Παίρνω αγωγή τώρα, δείχνει να κάνει δουλειά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα, πήγα νοσοκομείο επειδή είχα πόνο χαμηλά στην πύελο και δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω και μου το βρήκε ο γιατρός εκεί ευτυχώς! Αλλιώς είμαι ξάπλα, η μικρή έχει πάρει ήδη θέση, αν είναι δυνατόν.. 🤪 Αυτό το παιδί ίδιο η μάνα του από την κοιλιά.. προνοεί για τα πάντα.. 🤣🤣🤣  Θέλει ξάπλα βέβαια γιατί το κεφάλι της εφάπτεται ήδη στον τράχηλο. Ευτυχώς ο τράχηλος καλά κρατεί, είναι κλειστός και έχει ικανοποιητικό μήκος. Θα πάω τώρα 22 του μήνα για υπέρηχο στη γιατρό μου όποτε θα δούμε τι θα μας πει κι αυτή.  Αλλιώς η μικρή μας είναι καλά! Ήδη έχουμε φτάσει στο κιλό.. δείχνει ότι θα είναι μεγαλούτσικο παιδάκι.. καλά δεν περιμένω και τπτ άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ γεννήθηκα 3850 γρ. και ο άντρας μου 3900 γρ. 🤣 Έχω βάλει μηχανάκι - μετρητή ζαχάρου γιατί η καμπύλη που έκανα είχε μια τιμή λίγο τσιμπημένη, 5 μονάδες πάνω από το όριο, σιγά τα αυγά, αλλά η γυναικολόγος επέμενε να δω ενδοκρινολόγο και τώρα απλά μετράω 6 φορές τη μέρα τα γεύματα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.. οπότε καθαρά προληπτικά και μόνο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία..🥴 Πάντως κάθε φορά όλο και κάτι θα μου βγει.. αλλιώς δεν γίνεται.. δεν έχει σασπένς αυτή η εγκυμοσύνη.. 🤣🤣🤣🤣
    • @sisi93 ωχ! τώρα είδα ότι έγραψα 38 εβδομάδων.. 😅 28 ήθελα να γράψω.. 😜
    • Αχαχαχα😅🤣😅🤣😅 Εγώ πάλι κατα τις 12 κοιμάμαι μετα καθε 2ωρο τουαλετα κ αν κανω την βλακεια που την κανω πολυ συχνα να φαω κ κατι που δεν πρόλαβα να φαω μέσα στην μέρα ξαναξυπναω μετα απο κανα μισάωρο με καουρα για μαλοοξ 🤣🤣🤣 τωρα ομως καμια ώρα τουλάχιστον παντα την πέφτω κ κοιμάμαι γιατι κοιμάται κ η μικρή 😁
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...