Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια μου για τις ευχές!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά, το θέλουμε τόσο πολύ επιτέλους ένα υγιές μωράκι 😊🙏🙏🙏👶👶👶 Τώρα έχουμε επανάληψη αύριο κ βλέπουμε!!! @SunnyBunny Με το καλό κορίτσι μου για τον πρώτο υπέρηχο. Περιμένουμε νέα σου!!! @melitiniღ Κορίτσι μου δεν πειράζει θα δείτε κ πιο πολλά μετά από μια εβδομάδα 😉 εγώ να σε πω την αλήθεια θα ήθελα σαν κ εσένα πιο μετά ραντεβού για να δούμε κ περισσότερα αλλά η γιατρός είναι της άποψης μετά από τις χοριακες σε μια βδομάδα ραντεβού για να δούμε σάκο!!! Τώρα αν δεν αντέχεις πάνε ίσα ίσα αλλού αν υπάρχει δυνατότητα να δείτε αν είναι 1 ή 2 😉
    • Καλημέρα γλυκιά μου ,υπομονή αλλη μια εβδομάδα είναι δύσκολο αλλάαααααα,συνέχισε την αγωγή σου κανονικά και όλα θα είναι τέλεια θα ακούσεις κατευθείαν και καρδούλες 🙏 🙏 🙏 🙏 
    • Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια μου!!!! Μακάρι αυτή η 3η εγκυμοσύνη να είναι κ η τυχερή μας 😊 Μίλησα με τη γιατρό θα κάνουμε επανάληψη κ βήμα βήμα τη φορά 🙏 @flowerv Κορίτσι μου με το καλό εύχομαι να πάρετε πολλά πολλά ωάρια κ να πάνε όλα κατ'ευχην 🙏🫶 @Catherine33 Τι υπέροχα νέα έφυγε το πρώτο μεγάλο μαξιλάρι της αυχενικής 😊 Εύχομαι να συνεχίσουν να πηγαίνουν όλα σούπερ κ να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 😊🙏🙏
    • Κορίτσια μου καλημέρα! Καλό μήνα να έχουμε. Ήταν να πάω για υπέρηχο Δευτέρα 7/7 αλλά από ότι φαίνεται δεν θα πάω.. λείπει η γυναικολόγος μου και επιστρέφει Δευτέρα 14/7.. 😮‍💨💩 Αναγκαστικά θα περιμένω για τον πρώτο υπέρηχο, δεν θέλω να πάω κάπου αλλού, και βασικά δεν έχουμε και κανέναν άλλο γιατρό της προκοπής για να πάω.. Αυτή ξέρει και το ιστορικό μου... οπότε... 😵
    • Ακριβώς τις ίδιες σκέψεις έκανα κ εγώ κορίτσι μου.. μέχρι και τον τρίτο τα είχα όλη την ώρα.. κλάμα τηλέφωνα στον άντρα μου και τρέχαμε στον γιατρό για υπέρηχο! Το μωράκι ήταν ατάραχο εγώ υπέφερα από την αγωνία μου! Τρέξιμο κάθε δέκα λεπτά στην τουαλέτα να δω αν έχω κάτι. Συν ότι έβαζα τα υπόθετα οπότε έβγαζα συνέχεια υγρά. Ήρθε όμως η στιγμή που καθάρισα εντελώς και τώρα μετά την αυχενική ηρέμησα . Δεν είναι τίποτα να σκέφτεσαι θετικά όσο δύσκολο και να είναι και θα περάσει πίστεψε με!! Με βοήθησε η ενυδάτωση έπινα πάρα πολύ νερό από την πρώτη μέρα την εμβρυομεταφορας και χυμούς φυσικούς ρόδι και πορτοκαλακι. Είναι έξτρα αυτά αλλά θεωρώ βοηθανε. Σου εύχομαι τα καλύτερα 🥰🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...