Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Για βρεφικό γυμναστήριο εγώ δεν έχω χώρο. Αλλά ούτως ή άλλως είναι για πιο μετά αυτό. Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα ουσιαστικά δε μου έχουν μείνει πολλά γιατί μου φέρνουν κιόλας οι φίλες μου αρκετά που δε χρειάζονται πια. Μια αλλαξιέρα φορητή θέλω να πάρω και ίσως κανά φορμάκι ακόμα.
    • Οταν κανω τον υπέρηχο θα ειμαι 6+3... Καρδουλα δεν θα ακούσω οκ αλλα τουλάχιστον θα δω κατι. Μεγαλο άγχος έχω!! Στα αγόρια ειχα πολυυυ έντονα συμπτώματα και πιο νωρις , στο 3ο μου που είναι αγορακι ειχα απο 5+3. Θυμάμαι 5+3 ειχα παει στον γιατρό και δεν μπορούσα να σταθώ απο την αναγουλα. Στην κόρη και πιο αργα ξεκινησαν (6+3) και πιο ήπια. Φουλ αναγουλες μεν αλλα οχι του θανατά. Με το ντομπλερακι ναι απο την 9η ακουσα καθαρα, τωρα με τον εμπρόσθιο πλακούντα δεν ξερω τι παιζει γιατί δεν είχα, αλλα φαντάζομαι πως θα ειναι εμποδιο. Αλλα δεν ειναι και το πιο σύνηθες ο εμπρόσθιος, εδω που τα λέμε. Απλα εγω οπότε το εβαζα, ηταν για λιγα δευτερόλεπτα ισα να την ακούσω, γιατι δεν ξέρω αν κάνει και για πολυ ωρα και συνέχεια. Στον skroutz εχει παντως ντομπλερακια και φαίνονται και καλύτερα απο της home test. Αν δε βρω το δικο μου , απο κει θα πάρω. Τι μονο που χρειάζεται ειναι και ενα τζελ (ειτε το τζελ υπερηχων ειτε ακομα και λιπαντικό τύπου durex) βοηθάει στον ήχο.
    • Κι εμείς το 3 σε 1 πήραμε για να χρησιμοποιώ και το πορτ μπεμπέ στο σπίτι σαν λίκνο - φωλίτσα! Οπότε σκέφτομαι μήπως δεν πάρω τη φωλίτσα και πάρω μόνο ένα βρεφικό γυμναστήριο.. αυτή είναι και η μόνη αγορά που μου χει μείνει και σκέφτομαι..
    • Αυτό πιστεύω κι εγώ, όταν γεννήσουμε θα ανοίξουν τα κουρτινάκια και όλα θα είναι ξεκάθαρα , εννοώ τώρα υπάρχει και το άγχος για το άγνωστο και φοβόμαστε γι' αυτό και γινόμαστε πολύ αυστηροί! Τότε αν δούνε ότι όλα κυλούν ομαλά δε θα τους ενοχλούν τα κουτάβια..
    • Θα πορευτούμε όπως έρθουν τα πράγματα! Έχω μάθει μόνη μου, ποτέ εξάλλου δε με βοήθησε κάνεις! Τον άντρα μου σκέφτομαι, αν δεν προλαβαίνει τώρα με δουλειά του και τις βαριές δουλειές του σπιτιού που δεν κάνω εγώ, μετά ο καημένος θα τρέχει και δε θα φτάνει 😀
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...