Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μετα το αχ αυτη η πεθερα επανερχομαι με ενα νεο θεμα σχετικο με το προηγουμενο μου.εχω εναν μπεμπακο 8,5 μηνων και ειμαι παλι εγκυος στον τριτο μηνα!!!!!(περιμενω και αλλον μπεμπη!!!!!)οπως εχω αναφερει παλαιοτερα η πεθερα μου η οποια μενει κανα μισαωρο μακρια μας απο τοτε που γεννησα εχει γινει μονιμη!!τριτη με παρασκευη ητανε σπιτι μας τωρα δε που ειμαι παλι εγκυος φευγει μονο τα σκ!!!!δεν λεω βοηθαει αλλα εγω δεν μπορω να παρω ανασα!!!!!!!βαριεται στο χωριο που μενει οποτε τωρα βρηκε ευκαιρια να ξεφυγει!!αυτη η κατασταση με εχει κουρασει πολυ και δεν ξερω τι να κανω ο ανδρας μου στον κοσμο του τον βολευει να εχει την μαμα του κοντα ειναι και μοναχοπαιδι οποτε καταλαβαινεται....σημερα που ειπα οτι θα φυγει και θα κατσω λιγο να χαλαρωσω μου ανακοινωσε ο ανδρας μου οτι θα παμε την μαμα στο χωριο και θα μεινουμε εκει για σκ!!ελεος τα νευρα μου :angry::angry::angry: τι μπορω να κανω για να αραιωσει τις επισκεψεισς??ειμαι σε απογνωση!!!!!

Δημοσίευση

καλημέρα..ανοίγεις πάλι ένα θέμα που πονάει αρκετά και αρκετές απο εμάς εδω μέσα. Δεν έχω καταλάβει δεν εργάζεσαι και έχεις τη πεθερά σου όλη τη μέρα στο σπίτι? :woohoo:

Προσπάθησε να της βάλεις μικρά μικρά όρια απο την αρχή για να μην το πάρει στραβά και σιγά σιγά θα της ξεκόβεις και άλλα.

Όσο για το ΣΚ? Απλά μην πας. Άσε τον άντρα σου να την πάει μόνος του και να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Την παροιμία "δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι" την ξέρεις?

Θυμισέ την και στον αντρούλη σου..... ;)

Δημοσίευση

εργαζομαι αλλα εχω παρει την αδεια απο οαεδ και θα επεστρεφα τον οκτωβρη τωρα με τη νεα εγκυμοσυνη θα παω και θα φυγω μετα απο εναν μηνα παλι!!αν δουλευα θα δικαιολογουσα λιγο αυτη την κατασταση!δεν εχω ισως το θαρρος να μιλησω ανοιχτα γιατι δεν μπορω τους τσακωμους αλλα μεσα μου σκαω!!!!! :unsure::unsure::unsure:

Δημοσίευση

μανουλιτσα ετσι περιπου ειμαι κ γω!θα το ανεχομουν γιατι δεν μ'αρεσει να στεναχωρω κ να παρεξηγουμε!κ φυσικα μεσα μου θα ειχα πελαγωσει!ασε κ τα νευρα που θα μ΄'ετρωγαν καθημερινα!

περσι που ημουν εγκυος ειχε ερθει για 2μηνες σπιτι μας μια ξαδερφη του αντρα μου!ηταν γολγοθας για μενα!καλη,χρυση,αλλα δεν ειχα το χωρο μου κ τις δικες μου στιγμες!ειχα απελπιστει κ κοντευα να παθω καταθλιψη!οταν μετα απο καιρο τα ειπα στον αντρα μου επεσε απ'τα συννεφα!μου ειπε οτι δεν εχει καταλαβει οτι νιωθω τοσα ασχημα!πως να το καταλαβει αλλωστε...αφου τα κραταγα μεσα μου! :dry:

το ιδιο παθαινω κ οταν παμε για 20 μερες στους συγγενεις στην πατρα κ μενουμε!δεν μπορω...ειναι πολυ καλοι ανθρωποι,εξαιρετικοι θα ελεγα!αλλα εγω θελω να ειμαι μονο με την οικογενεια μου,να κανω μπανιο οποτε θελω,να βαλω δυνατα μουσικη,να κανω με την ησυχια μου τις δουλειες μου!γενικα θελω ηρεμια!πνιγομαι οποτε εχουμε επισκεψεις!

σορι πηρα φορα παλι! :blink::blush:

τωρα για το δικο σου θεμα,ισως η πεθερα σου να μην θελει να κουραζεσαι κ να σε βοηθαει οσο μπορει!

κ μενα η δικια μου συνεχεια ετσι μου λεει:''μακαρι να μενατε κοντα κ δεν θα σ'αφηνα καθολου να κουραζεσαι!!''!!!!!τι καλη που ειναι!!αλλα δεν θα το αντεχα αυτο... :blink:

μπορει να ειναι καλοπροαιρετη η πεθερα σου κ να νοιαζεται,να θελει να εισαι καλα!!αυτο ειναι πολυ καλο,αλλα καταλαβαινω καταπιεζεσαι.. :unsure:

δεν ξερω κιολας τον χαρακτηρα της!εσυ ξερεις καλυτερα! :)

καλατωρα οπως καταλαβες δεν ξερω τι να σε συμβουλεψω να κανεις,γιατι κ γω τιποτα δεν θα κανα..χιχι :P :woohoo:

Δημοσίευση

manoultsa στη συζητηση δνε ειναι απαραιτητο να τσακοωθεις αλλα να κανεις ενα διαλογο .Μια μερα πιασε τον αντρα σου και πες του το προβλμα σου οτ ενταξει καλη χρυση η μαμα αλλα εσυ θελεις το χρονο σου και το χωρο σου οτι αλλο να ερθει μια φορα στο τοσο ια επισκεψη κα αλλο να μεινει μονιμη κατοικος πες του οτι δνε το θελεις αυτο και εκεινος να κατσει να της μιλησει η ακοα καλυτερα επειδηξ ειναι λεπτη η θεση του και δε πρεπει να ερθει αναμεσα σας καθε φορ αθα λεει οτι θα ερχετε εσυ να της λες οτι θα λειπετε τη μια οτι εχετε να πατε σ εκαποια συναντηση η καποια υποχρεωση και στη τελικη να μην σηκωνεις το τηλεφωνο .ερχετε απροδειοπητα ; την επομενη φορα μολις την δεις :α καλε ηρθατε και εμεις μολις φευγαμε πες τον αντρα σου οτι ειναι σπιτι σου και δνε θελεις ολη την ωρα αλλα ατομα ειναι διακιωμα σου και βεβαια πες του οτι εγω δνε χω να παω πουθενα το Σαββατοκυριακο και αν θελεις να παει στο χωριο βαλτετ η στο λεωφορειο η ταξι πληρωστετης και τα εισητηρτια και τελος

Δημοσίευση

αχ ποναει πολυ αυτο το θεμα οπου σταθω ακουω τα ιδια πραγματα... μα γιατι ολοι οι αντρες να ειναι στην κοσμαρα τους και παντα να γινομαστε εμεις οι κακες????? και αν τους πεις και κατι εχουν την απαντηση ετοιμη..ελε μωρε τι κανει εγω δεν βλεπω κατι!!!!!!! μα καλα αυτοι οι αντρες με τι ματια και αυτια βλεπουν και ακουν???διαφορετικα απο τα δικα μας?????? μιλησε στον αντρα σου μην τα κρατας μεσα σου εισαι και εγκυουλα μην παθεις και τιποτα απο τα νευρα...οσο και να το κανει απο αγαπη και ενδιαφερον πρεπει να καταλαβουν οτι ενα ζευγαρι θελει το χωρο του. και γω τσακωθηκα χθες με τον δικο μου για τον ιδιο λογο...ΠΕΘΕΡΑ...ευτυχως μενει επαρχια αλλα τι να το κανεις???παιρνει καθε μερα τηλεφωνα χωρις να εχει να πει κατι μεσημερι πρωι πρωι και χθες στις 11 το βραδυ οπου εγινα εξαλλη...ειμαι ετοιμη να την παρω τηλ να τα πουμε ενα χερακι γιατι οσες φορες τα ειπα στον δικο μου δεν κανει τιποτα και ετσι ηρθε η ωρα να δρασω μονη μου....οχι που θα κατσω να βραζω στο ζουμι μου απο τα νευρα που μου δημιουργει......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...