Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 542
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ...

ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΛΕΕΙ...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!

ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΙ ΑΥΤΗ...

ΤΡΕΛΑ ΚΕΦΙΑ ΠΑΛΙ!!! :huh:

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΤΟΥ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ"

ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΜΗΤΕΡΑ"

ΤΟΥ "ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ"

ΚΑΙ.........................................

http://www.youtube.com/watch?v=86FZgWKyegE

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΥΠΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ... ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ... 22 ΜΕΡΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ...

ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕΡΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΞΕΝΥΧΤΙ, ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΩ!!! ;)

ΚΑΤΙ ΠΙΟ... ΧΙΠ-ΧΟΠ!!!

ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ! :cheer:

ΚΑΛΑ ΣΤΟΛΙΣΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!!! :)

Δημοσίευση

ΚΑΙ... ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ "ΣΗΜΕΡΑ" ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΙΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΔΕΣΙΜΟ...

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...

ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΕΣ...

ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΚΙ ΑΥΤΕΣ...

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΣΙΜΑΤΑ Ή ΛΥΣΙΜΑΤΑ...ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!

ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ... ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ!!! ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

hope_89 έγραψε:

''Δεν σε χόρτασα ποτέ μου...όλα ήταν μια στιγμή''..http://www.youtube.com/watch?v=8EXW3uWR ... re=related

Αχ,τι ωραίο τραγούδι!!Ο Αλκίνοος είναι ο αγαπημένος μου τραγουδιστής!!Είμαι φανατική θαυμάστρια του..Έχω πάει σε πολλές συναυλίες του εδω στα Χανιά,παίρνω αυτόγραφο,βγάζω φωτογραφίες,μαζεύω συνεντεύξεις..κ φυσικά εχω όλα του τα cd!!!

• 3 months later...
Δημοσίευση

Πολυυυ καιρο εχει να γραψει καποιος εδω...

Ετσι ειπα κι εγω να σας αφιερωσω ενα τραγουδακι που ακουσα στο Λαζοπουλο και το ειχα ξεχασει...

Πρωτα ομως το αφιερωνω στο γιοκα μου που συμπληρωνει 1 χρονο ζωης αυριο και στον αντρα μου που δε λεει να μεγαλωσει με τιποτα!!!

Δημοσίευση

Να ευχηθώ προκαταβολικά?

Ιάσωνα να ζήσεις να τα χιλιάσεις!!!

Εσύ να μεγαλώνεις και οι γονείς σου να μικραίνουν!!! ;)

Αγγελική να τον χαίρεστε!

Το δικό μου αγαπημένο τραγούδι..

Δεν είναι ευρέως γνωστό, αλλά είναι απλά υπέροχο!

Κι εγώ γεμάτη μνήμες κάθε φορά που το ακούω!!!

Στο γάμο μας έπαιξε πολύ και απλά εντυπωσίασε!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Sotiria_94 @Diwni @Katerinioo κορίτσια μου παίρνετε και σεις σειρά σιγά σιγά,  για να δούμε!!!!!!🤞🫶❤️
    • Αχ @ΜαρίαΔημήτρης κορίτσι μου μόλις είδα το μήνυμα σου ανατριχιασα, λογιξα τωρα εχεις και το μωρακι σου αγκαλια περιμένουμε με ανυπομονησία 🫶
    • @Kn1  κορίτσι μου να σςς ζησει το μωρουδελι σας, ουτε εγω ειχα δει το μηνυμα σου, ευχομαι τα καλυτερα για το μωρακι σου 🫶
    • Κορίτσια μου σας σκέφτομαι τόσο πολύ όλες, αλλά εδώ στο μαιευτήριο δεν έχω χρόνο,  περιμένω όμως πως και πως να πάμε σπιτάκι μας την Τρίτη,  να βρούμε μια σειρά 🫶 Σας ευχαριστώ τοοοοσο πολύ για τις ευχές 😊
    • @Maria98 να σας ζήσει κορίτσι μου κ εσάς το νέο μέλος !! Πες μας την εμπειρία σου με την γέννα κ εσυ ! εγώ οποία θέλει θα της πω σε προσωπικό ή αλλιώς όταν γεννήσουμε όλες .. @ΜαρίαΔημήτρης με το καλοοοοο!! Εύχομαι όλα να πάνε κατευχην κ σύντομα να κρατάτε το παιδάκι σας αγκαλίτσα !! @Kn1 να σας ζήσει κ εσάς κοπέλα μου!!    @Sotiria_94εμένα με τα νερά έγινε ως εξής .. ένιωσα έναν πόνο κ σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα κ ήμουν υγρή , αλλά στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ουρα ότι μου έφυγαν λίγα από τον πόνο.. ωστόσο λίγο αργότερα έχανα σταγόνα σταγόνα που λέρωνε το σερβιετακι οριακά κάθε φορά που είχα πόνο.. την τελευταία φορά που πήγα τουαλέτα έκανε ένα πλουτς μέσα στην τουαλέτα υγρό που ήμουν σίγουρη πως δεν ήταν ούρα (όπως αν πέσει αίμα όταν είμαστε αδιάθετες) εκεί επιβεβαιώθηκα .. όταν έφτασα στο μαιευτήριο κ μου είπαν για να δω το σερβιετακι οι μαίες τότε είχα μεγαλύτερη απώλεια , ενώ όταν πήγαν να μου κάνουν το τεστ για το αν είναι αμνιακό υγρό έγινε μεγάλη απώλεια που βεβαιωθήκαμε κ χωρίς το τεστ, που ένα λεπτό αργότερα έδειξε το προφανές … Εμένα ήταν ζεστά, άχρωμα με μικρή πρόσμιξη ροζ (ελάχιστη βλέννη ροζ τύπου μια τρίχα)
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...