Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 504
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Andria μου κανε ο,τι νιωθεις καλυτερα, εξαλλου αν ηθελε οντως να σας εχει κοντα της θα ερχοταν να σας καλεσει και δε θα σας καλουσε μια βδομαδα πριν απο το τηλ απλα τυπικα, για να πει οτι σας καλεσε.

Τετουλινα μου μπραβο, ανεβασμενη διαθεση και προχωραμε! Καλοκαιρακι, δυναμικα!

φιλακια σε ολεςςςς

Δημοσίευση

Για ....να δω πια εχει ξυπνεισει σημερα απο τις 6μιση κυριακατικα? :ohmy: γιατι το παιδι θελει,να παει τουαλετα,να πιει γαλα,να δει μικυ μαους,να κοιμηθει μαζι σου....καμια εεεε???το ηξερα!!!! :angry:

Δημοσίευση

καλημέρα πρωινή ανθούλα !!!

εγώ πριν λίγο σηκώθηκα και βαριέμαιιιιιι... εχουμε να πάμε σε ένα γάμο το βραδάκι και το φωτάκι μου δεν πείθεται να πάμε καμια αλλη βόλτα πριν το γάμο... αν είναι δυνατόν!!!

καλάαα... εσύ τώρα που το σκέφτομαι, τέτοια ώρα, θα ρίχνεις βουτιές ε;

τυχερούλαααα!!!! κάνε και για μάς !!!

Δημοσίευση

Ναι μαρακι...ριχνω βουτιες στον ιδρωτα και στην κατσαρολα πανω απο την ψαροσουπα!! :laugh: ειχαμε παει εκκλησια,αργησαμε να γυρισουμε και με πηρε η μερα....εχω σηκωθει και νωρις σημερα,με ξυπνησε ο γιος,ασε!!!

Δημοσίευση

ελα βρε ανθούλα ! αχ! μπράβο! βοήθειά σας που πήγατε εκκλησία ! και γω καθε φορά λέω να σηκωθώ να πάω και όλο με πιάνει η γαϊδουριά...

όλο ψαράκια και τετοια μου είστε πουλάκι μου!!! γιαμ γιαμ !

εμείς κυριακάτικα μετράμε τα συν και τα πλυν (για αλλη μια φορά...) για να μετακομίσουμε Αγρίνιο ...

δεν μπορώ να ζαλίζω τόσο πολύ ενα θέμα... δεν ξερω ...εγώ είμαι πολύ πιό παρορμητική... ριχνω μαυρη πέτρα και συνεχίζω με την νεα μου επιλογή...

Δημοσίευση

Kimon, maria+fotis :kiss::kiss: κα σε ολα τα κοριτσια.τι μου κανετε?δεν μπαινω πολυ γιατι με την μετακομιση τρεχωω και δεν φτανω.εχω κουραστει πολυ αυτες τις μερες!καπου διαβασα οτι αγχωνεστε?α θα σας μαλωσωωω..καλοκαιρακι ειναι χαρειτε το αφηστε το αγχος και καντε οτι γουσταρετε!διασκεδαση και ελευθερια στο φουλ :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

tinkerbel25 έγραψε:

καλημερα και απο εδω....τι κανετε?

ειδα στον υπνο μου οτι μου βγηκε ενα δοντι και το κραταγα στο χερι...διαβασα οτι δεν ειναι καλο...

ελπιζω να μην βγει... :(:(

Δεν έχω ιδέα φιλενάδα (καλημέρα κιόλας!) αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ξεχάσεις επιτόπου!!!!!!!!!!!!!!

Όνειρο????? Ποιό όνειρο????????????? Η καλύτερη άμυνα!!!!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

tinkerbel25 έγραψε:

καλημερα και απο εδω....τι κανετε?

ειδα στον υπνο μου οτι μου βγηκε ενα δοντι και το κραταγα στο χερι...διαβασα οτι δεν ειναι καλο...

ελπιζω να μην βγει... :(:(

καλημερούδιααααααααα!

Πόνεσες όταν βγήκε?

line_line_typew3_beg_d_typew7_time_1261803600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

K7POp3.png

2010.pngMake an ovulation ticker

Δημοσίευση

buenos dias a todas las chicas pronto embarazaditas !!!! χιχιχιχιχι !!!

πού είναι η cuandoooooooo????????? :):):)

και γω ετσι νομίζω, οπως η Μαριούλα! ειναι σημαντικό ΑΝ πόνεσες!

βρε κορίτσια πως βλέπετε τέτοιο όνειρο, με δόντια εννοώ !;

εγώ δεν εχω δει ποτέ ενώ η 2η μου αδελφή εχει δεί πολλές φορές!!!

εμένα με εχουν πειράξει τα μέσα - εξω στα air condition και εχω ενα τρελό συνάχι τα πρωινά κυρίως, εδώ και 2 - 3 μέρες... όλο μυξομάντηλα εχω τριγύρω μου.....!!! πολύ σπαστικό!!!

Δημοσίευση

όχι δεν με πονεσε το δοντι.το ενοιωθα οτι κουνιοτανε οπως οταν ειμασταν μικρα και απλα βγηκε και το κοιταγα...λοιπον το ξεχναω δνε ειναι τιποτα...

η κουαντο μας ειναι ελλαδα παντρευε την αδελφουλα της και ειχε πει οτι δεν θα μπει καθολου για να χαλαρωσει κιολας!!!

Δημοσίευση

tinkerbel25 έγραψε:

όχι δεν με πονεσε το δοντι.το ενοιωθα οτι κουνιοτανε οπως οταν ειμασταν μικρα και απλα βγηκε και το κοιταγα...λοιπον το ξεχναω δνε ειναι τιποτα...

η κουαντο μας ειναι ελλαδα παντρευε την αδελφουλα της και ειχε πει οτι δεν θα μπει καθολου για να χαλαρωσει κιολας!!!

μην αγχώνεσαι δεν είναι τίποτα!το πολύ να ακούσεις κάτι αλλά για κάποιον μακρινό...οπότε όλα καλά!!!!!!!

line_line_typew3_beg_d_typew7_time_1261803600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

K7POp3.png

Δημοσίευση

ΑΧΑ!

για το όνειρο, μαλλον θα ακούσεις για κάποιον θάνατο αλλα δεν θα σε επιρρεάσει ... τουλάχιστον, ετσι ξέρω εγώ από δόντια στον ύπνο...

κοριτσούδια ΠΡΕΠΕΙ να κάνω γενική καθαριότητα και βαριέμαιιιιιιιιιιιι........ αλλα νιώθω σα να είμαστε μές τη βρώμα...

βρε φιλενάδες, ο αντρούλης μου είναι πολύ ακατάστατος...

πωπωωωωω..ζωή να χει αλλα φέρνει το σπίτι ΑΝΩ ΚΑΤΩ...

ο Θεός βοηθός με το συγύρισμα τώρα...

συχνά μαγειρεύει όμως, και φτιάχνει ΚΑΤΙ λιχουδιές....μπουκιά και συχώριο...!!!

ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!

λοιπόν ξεκινάω και μόλις τελειώσω (ή κάνω διάλλειμα) τα λέμε πάλι !!!!

ματς μουτς !!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσια!!! Καλημερα! Τι μου κανετε? Εγω ημουν εξω για δουλειες, τραπεζες κτλ εχω πεθανει στη ζεστη... και σε λιγο θα παω να φτιαξω τα νυχακια μου. Μεχρι τοτε ειπα να κανω ενα φραπεδακι και να δω τα νεα σας. Αστε που περιμενω και την τρελη αυριο και απο σημερα με εχει τρελανει στους πονους στη μεση... Πειτε κανενα καλο dvd ρε κοριτσια, δεν κατεχω απ αυτα αλλα σημερα ειπαμε να παρουμε κανενα να δουμε, αφου η τηλεοραση ολο επαναληψεις και βλακειες...

Δημοσίευση

maria+fotis έγραψε:

καλώς τοοοοοοο!!! που είσαι γλυκούλα ;;;

διακοπές εεε;;; μια τελειότητα...ααααχχχχ ωραία....

μαρία+φωτης τι κάνετε? έχεις κανένα νέο από το τεστ? έκανες ξανά?

έλειπα για δουλειές με τον άντρα μου αλλά διάβασα τα μηνυματάκια σου που έδειχναν και φωτό, και ότι έκανες τεστ φαρμακείου. Τελικά έκανες και άλλο? ρωτω γιατί προσπαθώ να διαβάσω τα νέα σας ρε κορίτσια, όσο έλειπα και δεν με βοηθάει, κολλάειιιιι!!!!!

σε φιλώωωω :kiss:

K7POp3.png

Δημοσίευση

nutella έγραψε:

Κοριτσια!!! Καλημερα! Τι μου κανετε? Εγω ημουν εξω για δουλειες, τραπεζες κτλ εχω πεθανει στη ζεστη... και σε λιγο θα παω να φτιαξω τα νυχακια μου. Μεχρι τοτε ειπα να κανω ενα φραπεδακι και να δω τα νεα σας. Αστε που περιμενω και την τρελη αυριο και απο σημερα με εχει τρελανει στους πονους στη μεση... Πειτε κανενα καλο dvd ρε κοριτσια, δεν κατεχω απ αυτα αλλα σημερα ειπαμε να παρουμε κανενα να δουμε, αφου η τηλεοραση ολο επαναληψεις και βλακειες...

nutella μου τι κάνεις? πώς τα πάς με την ζέστη? σήμερα είναι αφόρητη!!!!

τι έγινε με την ακατανόμαστη???????

φιλιάααααα :kiss:

K7POp3.png

Δημοσίευση

Μαρακι μου καλα ειμαι, ζεστη πολλη! Εσυ τι νεα? Με την ακατονομαστη το εγραψα και στο αλλο τοπικ (εδω θα μου θυμωσουν τα κοριτσια ειναι απαγορευμενο!!!) αλλα περιληπτικα σου λεω οτι δεν ηρθε ακομα, περιεργο γιατι ειναι σταθεροτατη στις 25 μερες και μαλιστα πρωινες ωρες, την περιμενω απο χτες αλλα δεν ελπιζω... Μαλλον την εχει τρελανει κι αυτην η ζεστη!

Τι αλλα νεα? Βλεπω πολλα κοριτσια ξεκινησαν διακοπουλες? Μπραβο, χαλαρα, το χρειαζομαστε...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...