Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 504
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Γεια σας και πάλι τσουπράκια!!!!!!!

Θέλω κι εγώ ένα τέτοιο καφεδάκι!!!!!!!!!!!!!!

Η τσιπουρίτσα είνα για την πάρτη μου, το κοτοπουλάκι για τον καλό μου........

Κι ωραιότατες σαλατίτσες δροσιστικές.... χμ..... μια χαρά.........

Milina............ Toulina........... Tinkerbel25............. Maria+Fotis............ Andria.............

Καλημέρες σε όλες!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

αχ βρε κοριτσούδια, θα σας απογοητεύσω... ΔΕΝ είναι δική μου φώτο, από το ιντερνετ τη βρήκα...

καλά λέτε... επρεπε να είχα τραβήξει το δικό μου καφεδάκι να το ανεβάσω !

andria και εγώ ή ρολό κοτόπουλο ή κανα μπριζολάκι... ή κανα μπαρμπουνάκι !!!!

μμμμ... μακαρονάκι με σαλτσα καρμπονάρα ;

εγώ είχα καιρό να φτιάξω φακές (γιατί τρώω μεγάλες μερίδες και σκάω μετά...!!) :blink:

αυριο όμως... σίγουρα κάτι σε κρεατικό !!!! γιαμ γιαμ !!!

Δημοσίευση

επέστρεψα :) !

πήγα να κόψω το connexTV που είχαμε βάλει και κατι ψιλολοϊδια από το σουπερ μάρκετ

(τι ; θα φάμε φακές διχως φετα ;;;;; αδιανόητο !!!)

γειά σου βρε Ανθούλααααααα :silly: :silly:

pff καλώς την !!!! :)

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια γεια σου κιμον ολα καλα?εγω εκανα γεμιστα κολοκυθακια σημερα.προσπαθω να κανω αυτο με το ovulation το stiker alla ekei poy leei megalh k mikrh ekdosh ti na pathsv k poy me neyriase.eseiw oles kala?δευτερα φευγω διακοπες για μια εβδομαδα αντε να περασει ο καιρος

Δημοσίευση

523 georgia έγραψε:

γεια σας κοριτσια γεια σου κιμον ολα καλα?εγω εκανα γεμιστα κολοκυθακια σημερα.προσπαθω να κανω αυτο με το ovulation το stiker alla ekei poy leei megalh k mikrh ekdosh ti na pathsv k poy me neyriase.eseiw oles kala?δευτερα φευγω διακοπες για μια εβδομαδα αντε να περασει ο καιρος

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

καλεεε παλι θα φωναζω????εχουμε 300 θεματα να λεμε γ΄'αυτα...εδω ειπαμε οτι δεν λεμε τιποτα γιτ το απαγορευμενο γιατι πρεπει ξεχνιομαστε....

εδω θα ειμαστε τρα λαλο τρα λαλα.....

Δημοσίευση

ελα βρε tinkerbel25 :kiss::kiss::kiss: !!

είναι πιό νέα τα κοριτσια και ξεχνιούνται !

τελεια τα γεμιστά κολοκυθάκια γιαμ γιαμ !!!!

Ελενακος φακες φορεβερ ! χαΟχαΟχαΟχαΟ !!!!

georgia το ticker λες ; εγώ για να καταλάβεις εχω το μικρό !

Δημοσίευση

maria+fotis έγραψε:

ελα βρε tinkerbel25 :kiss::kiss::kiss: !!

είναι πιό νέα τα κοριτσια και ξεχνιούνται !

τελεια τα γεμιστά κολοκυθάκια γιαμ γιαμ !!!!

Ελενακος φακες φορεβερ ! χαΟχαΟχαΟχαΟ !!!!

georgia το ticker λες ; εγώ για να καταλάβεις εχω το μικρό !

ναι μωρε το ξερω πλακα κανω... ;);)

Δημοσίευση

βρε μαρακι πηγαινω κανω οτι μου λεει κ εκει που διαβαζω μικρη η μεγαλη εκδοση τι παταω κ δεν βγαινει στο προφιλ?γιατι φωναζει η 25 τινκερμπελ για τις διακοπες μηπως ζηλευει δωσε λιγο θαρρος στις καινουργιες βρε κοριτσι θα μαθουμε κ μεις

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

Καλησπερα GEORGIA!!!Μαρακι!!μολις γυρισα απο θαλασσα,πολυ ωραια ηταν!!εγω σημερα ειχα κοτοπουλο με αρακα και παντζαροσαλατα!! :woohoo:

δηλαδη τωρα αυτο ρε φιλεναδα γιατι το κανεις?ειναι σαν μαχαιρια για μας που καθομαστε κατω απο το air condition :):):)

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια.εγω σημερα ημουν πρωινη και εχασα την παρεα σας και τα φαγητακια σας :P και να μην ημουν ομως παλι δεν θα εμπαινα πρωι στο μαμμυ γιατι κοιμαμαι :laugh: :laugh: :laugh: ειπα να μπω λιγο τωρα αν και κοιμαμαι ορθια αλλα προτιμω να πεσω πιο αργα μην χασω την μερα μου.

τι καλα να πηγαινα και εγω διακοπουλες αλλα δυστυχως δεν μπορω.Μονο Τηνο πηγαμε για μια μερα..τι να κανουμε κατι ηταν και αυτο!τουλαχιστον παμε για μπανακια.αν και ξεκιναω μετακομιση και ειμαι στο τρεξιμο :blink: και βαριεμαιιιιι :S

Δημοσίευση

GEORGIA my name is...Ανθη!! :laugh: Μωρουλινη μου εγω παω για μπανιο καθε μερα,γιατι η θαλασσα ειναι 10 λεπτα με το τουτουνι μου... :kiss: παω να σιδερωσω...τι να κανουμε...συμβαινει και στις ...καλυτερες οικογενειες!! :laugh: :laugh: Rose!Σμουτς! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...