Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 504
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

zaxarenia ti douleia kaneis?tinky esi?den thimamai..aa...ki ego variemai..o afentikos den me plironei stin ora tou kai mou ti spaei..tora mou xrostei akoma to mai kai fisika ton iouni...ki ego tora prin figo prepei na pliroso to fpa gia 3 mines kai eho pliorthei enan...ta neura mou!!!!!ti na kano..kai vareta poli..eutuxos pou eho pou kai pou dikes mou doulitses kai tin vrisko..eimai arxitektonas..tromara mou..xaxaxaa..toulaxiston xoris poli aghos alla mou leipei i pareoula sto grafeio..mia filenaditsa na gelame..eutuxos pou eho ki esas..

Δημοσίευση

τι δουλεια κανω δεν μπορω να το πω εδω για ευνοητους λογους....ασε μην ειναι και καμια αλλη εδω ακι την πατησω :laugh: :laugh:

αμα θελουν μπορυν να δουν σε το site Μπειναουμε αλλα σε εμενα δεν νομιζω να το ακνουν γιατι απλουστατα δεν νομιζω οτι πολυ ξερουν... :laugh: :laugh:

αλλα και αν το δουν δεν με νοιαζει πια..με εχουν φτασει σε ενα σημειο που να μην με νοιαζει...μακαρι να μεινω γρηγορα εγκυος και να βγαλω το αχτι μου....συγνωμη για την απαγορευμενη λεξη παρασυρθηκα... :blush::blush:

Δημοσίευση

Η Γιαννα ειναι μια πολυ καλη μου φιλη που πριν 38 μερες γεννησε ενα αγορακι και θα παω να το δω με τον αντρουλη μου να γνωρισει και εκεινος τον αντρα της γιατι εγω τον εχω ηδη γνωρισει!!ειμαστε φιλες με την κοπελα απο τα 14 μας!! :woohoo: εκεινη μου γνωρισε τον συζηγο μου και εκανε διανα μπορω να πω!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

milina έγραψε:

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Πώς πάμε? Εγώ βαριέμαι απίστευτα. Είμαι στη δουλειά και

μου έρχεται να τους αρχίσω στις φάπες!!

welcome to the club....κι εγω αυτο θελω να κανω...κρατιεμαι προς το παρον... ;)

Δημοσίευση

αχ κι εγω δεν θελω να δουλευω...ελεγα στον αντρα μου αν απολυθω θα σταματησουμε τις προσπαθειες???μου λεει χμμμμμ δεν νομιζω αλλα μην σου μπαινουν ιδεες :laugh: :laugh: :laugh:

κοριτσια ειμαι τοσο πιεσμενη ψυχολογικα στη δουλεια που μπορει και γι'αυτο να μην ερχεται...παντως περικοπες λογω κρισης γινονται.αμα ειμαι κι εγω μεσα δεν θα στενοχωρηθω καθολου....

κανω τοσα πολλα και παλι τα ακουω...

ναι αργεντινουλα ιδιωτικη υπαλληλος ειμαι αλλα σε διευθυντικη θεση ας το πουμε...αλλα ολο εγω τα ακουω και κουραστικα...και ενα μπραβο?ΠΟΤΕ!!!

Δημοσίευση

Εγω γιαυτο σταματησα κοριτσια γιατι η αφεντικινα μου ηταν ΤΡΕΛΗ ομως!!!!δεν της το εβρισκα πουθενα!με τρελανε και τα εσπαγα ολα στο σπιτι με επιανε πανικος!μιας συναδελφισας μου την χτυπαγε στο κεφαλι κιολας!!και σιγα τα εκατομμυρια που επαιρνα....ρε ουστ!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσιαααα!!! Τι κανουμε? Σας διαβαζω που πινετε τα καφεδακια σας και ζηλεψα, δεν εχω γαλα και βαριεμαι να ξαναντυθω να παω στο περιπτερο... κανει και τοση ζεστη... θα χτυπησω ενα φραπεδακι σκετο και δεν πειραζει !!! Τι αλλα νεα?

Δημοσίευση

Αληθεια? Οχι εδω ειναι τρομερη ζεστη, το πρωι ετρεχα για κατι δουλιτσες και μεχρι να γυρισω σπιτι ημουν χαλια - βεβαια τις τελευταιες μερες γενικως δεν ειμαι πολυ καλα αλλα τελοσπαντων... Το κανα παντως το φραπεδακι! Ευχομαι καλη βδομαδα σε ολεςςςςς

Δημοσίευση

EGW KORITSIA EIMAI GRAMMATEAS SE MIA ETAIRIA ALLA TO "AFENTIKO" MOU EINAI ALLOU GIA ALLOU!!OLH MERA LEIPEI GIA MPANAKIA KAI KAFE..ALLA....MOU ANA8ETEI OTI EXEI K DEN EXEI NA KANW!!EPREPE NA ME PLHRWNEI GIA AFENTIKO OXI GIA GRAMMATEA!!ALLA EGW TOU TA "XWNW" KAI DE MILAEI GIATI EXW DIKIO..DE MASAW GIATI ME EXEI ANAGKH!AN FUGW EGW 8A TO KLEISEI TO "MAGAZAKI"!!SUGKEKRIMENA ETSI TOU TO LEW!!!EXEI XABALE K AUTOS KAI DE PAREKSHGIETAI!!EINAI KOUMPAROS ME TOUS GONEIS MOU OPOTE DEN TO PAIRNEI NA MILHSEI....

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια.τι μου κανετε?εγω οχι καλα απο προχτες.τα εχω παρει ασχημα,εχω στενοχωρηθει πολυ.μια "φιλη",που προσπαθει κι αυτη για το "απαγορευμενο",ενω μεχρι να αδιαθετησω με επαιρνε καθε μερα και με ρωταγε αν μου ηρθαν,προχτες που της ειπα οτι τελικα ηρθε,χαρηκε τοοοσο πολυ και δεν ειχε καν το τακτ να μη μου το δειξει..συγνωμη για την απαγορευμενη κουβεντα,αλλα θελω να σας πω τον πονο μου,οχι για παιδι,αλλα για τη συμπεριφορα δικων μας ανθρωπων.να σημειωθει πως μας συνδεει και συγγενικη σχεση

Δημοσίευση

Ετσι ειναι Ρανια μου, εγω την επαθα πολλες φορες απο φιλες γιατι παντα τα εδινα ολα, ετσι πλεον κρατω μια οπισθεν... Αμα επενδυεις σε μια σχεση -ο,τι ειδους σχεση κι αν ειναι - αν κατι δεν παει καλα απογοητευεσαι... Ετσι πλεον εχω παρεες πολλες, θα παμε για καφε, θα γελασουμε αλλα δεν ανοιγομαι περισσοτερο και ουτε το εχω και αναγκη να σου πω την αληθεια, ξερω οτι μονο ο αντρας μου θελει και μπορει οντως να μου σταθει σε ο,τιδηποτε... Ακουγομαι λιγο σκληρη αλλα... Μη δινεις σημασια και απο δω και περα μη δινεις και πολυ περιθωριο στη συγκεκριμενη να ξερει ποτε περιμενεις και αν προσπαθεις. Ετσι ειναι ο κοσμος, τωρα εγραφα για παρομοιο θεμα και σε αλλο τοπικ και τα σκεφτομαι ολα αυτα, σχολια του κοσμου κτλ και επεσα λιγακι... Τι να κανουμε

Δημοσίευση

να σας πω την αληθεια κριτσια εμενα μου αρεσειλειπει η δουλεια μου :):).Στο σπιτι βαριεμαι ολο τα ιδια και τα ιδια,φαγητο,σκουπισμα,συμμαζεμα κ.λ.π.........Ουφ σκετη κουραση.νευριασα τωρα :evil::angry::angry::angry::angry:

Δημοσίευση

αντε βρε ρανια αμα ετσι ειναι οι φιλες τι τους θελεις τους εχθρους.

το χω καταλαβει οι περισσοτεροι χαιρονται με την δυστυχια σου και λυπουνται με την χαρα σου.Ουσιαστικες φιλιες δεν θπαρχουν και αν υπαρχουν ειναι πολλοι σπανιες.

Δημοσίευση

Μωρουλινη έγραψε:

να σας πω την αληθεια κριτσια εμενα μου αρεσειλειπει η δουλεια μου :):).Στο σπιτι βαριεμαι ολο τα ιδια και τα ιδια,φαγητο,σκουπισμα,συμμαζεμα κ.λ.π.........Ουφ σκετη κουραση.νευριασα τωρα :evil::angry::angry::angry::angry:

φιλενάδα καλησπέρα!

το ίδιο παθαίνω και γω!

οταν δουλεύω νιώθω σούπερ!

αλλα πέρσι που ήμουν φρεσκοπαντρεμένη και δούλευα κιόλας (ήμουν με σύμβαση και σταμάτησε) ΨΩΦΑΓΑ στην κούραση!

τώρα που επέστρεψα στην μία ασχολία, μόνο οικιακά δηλαδή, πραγματικά το βλέπω σαν ξεκούραση!!

σε λίγο ομως θα το πάθω πάλι! θα βαριέμαι σπίτι εκτος αν προλάβει να προκύψει τίποτα άααααααλλοοοοο....!!! :P:P:P

Δημοσίευση

αφηστε ρε κοριτσια,απογοητευτηκα πολυ.ενταξει,το να ζηλεψεις η να σε πιασει το "παραπονο" αν βλεπεις πως κατι παει καλα στον αλλον,το καταλαβαινω.αλλα να χαρεις με τη στενοχωρια του?παει πολυ.εννοειται πως δεν θα ξανασχοληθω nutella μου(σλουρπ),αλλα με πειραξε απιστευτα πολυ.κι αφου ξερει ολες τις προσπαθειες μου...

Δημοσίευση

αφηστε ρε κοριτσια,απογοητευτηκα πολυ.ενταξει,το να ζηλεψεις η να σε πιασει το "παραπονο" αν βλεπεις πως κατι παει καλα στον αλλον,το καταλαβαινω.αλλα να χαρεις με τη στενοχωρια του?παει πολυ.εννοειται πως δεν θα ξανασχοληθω nutella μου(σλουρπ),αλλα με πειραξε απιστευτα πολυ.κι αφου ξερει ολες τις προσπαθειες μου...

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...