Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 504
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

maria+fotis έγραψε:

Καλημέρα τσούπρες ! Τώρα που διάβασα για Μυτιλήνη...ψηφίζω δαγκωτόοοοοοοο!!! εχω δουλέψει 1 καλοκαίρι εκεί, στη Σκάλα Καλλονής (παλιαααα...το 2000) είναι πολύ όμορφο, καταπράσινο νησί ! και από 7νησα, αν και είμαι κατα το ήμισι Κερκυραία, προτείνω Κεφαλονιά ! επίσης πολύ πρασινάδα !

α! Kimon! η φιλενάδα μου είναι ecatoriana, οταν εξασκούσα τα ισπανικά τη γνώρισα και δέσαμε τρελά!

φιλιά σε όλες !

εκει εμεινα κ εγω οταν πηγα σκαλα καλλονης!!!ομοφο χωριουδακι!!

Δημοσίευση

γεια σας και απο μεναααα...

εγω εκανα το πρωτο μου μπανακι σημερα και ηταν τελεια...τωρα αραζω στον καναπε μου..

αυριο κι εγω γενικη γιατι τ=για το καλοκαιρι σταματησα την κοπελα και βρωμισαμε... :laugh: :laugh: :laugh:

κι εγω παντρεμενη απο τον προηγουμενο αυγουστο ρενα...

Δημοσίευση

ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΩΡΑ.KAI ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ TINKERBEL ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ.22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΜΕΙΣ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΕΙΠΕΤΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Δημοσίευση

Καλημερα Ρενακι,που να κοιμηθουμε,ακομα και την Κυριακη δεν ησυχαζω ξυπναει ο μικρος πρωι πρωι εχει παρει γραμμη απο το σχολειο!!για μπανιο ...δεν... λογω...τεχνικων προβληματων!!κανα καφεδακι ισως...εσυ??

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙΜΟΝ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ...

Δημοσίευση

ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΕΙ Κ ΚΑΦΕ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ...!ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ Ε??ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΓΕΛΙΟ ΤΩΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ...ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!

Δημοσίευση

ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ 'ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ'ΘΕΜΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Η΄ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?ΙΣΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΩΡΑ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΦΑΜΕ ΕΞΩ...ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΦΙΛΙΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...