Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ας ξεχαστούμε...Ας μιλησουμε για κατι αλλο..μεχρι.

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια..σας καλοσωριζω στο νεο ποστ για οσες πραγματικα κουραστηκαν να μετρανε μερες να κανουν τεστ χωριακες..να ακουνε για σπερματοδιαγραμματα ,σαλπιγγες βουλωμενες,οωρηξιες,ορμονες και να μην περιμενουν την ακατανομαστη και ομως αυτη να ερχεται ακαλεστη.. :laugh:

Λοιπόν μας ηρθε η φαινη ιδέα με τα κοριτσια του ας μαζευτουμε να ανοιξουμε αυτο το ποστ ωστε να ξεχαστουμε για λιγο απο ολα αυτα και να μιλησουμε για κατι αλλο..ετσι ωστε να συνεχισουμε την παρεουλα και να μοιραστουμε ολα οσα κανουμε,να γνωριστουμε και να παψουμε να μην περιμενουμε τιποτα..και να δειτε που θα ρθει..καλοκαιρακι..μπανακι..ελατε να μιλησουμε για τις διακοπες τους προβληματισμους μασ,συνταγες..ερωτικες συνταγες.. :silly: χομπι..φοβους ανησυχιες..

αλλα Προσοχη!!!!δεν επιτρεπονται κατρακυλισματα και λεξεις ταμπου οπως

οωρηξια, γονιμες ,ντοιν για να κανω παιδι,πελαργος, ακατανομαστη ,ποναει η σαλπιγγα, εχω πονακια καθε ειδους κατω χαμηλα ,τεστ,λετε να..?,ποναει το στηθος,η ρογα κλπ

δεχομαστε μονο ανακοινωσεις εγκυμοσυνης από οσες οντως ξεχαστηκαν και ξεχασαν οτι τους ερχοταν η ακατανομαστη και ξεχασαν οτι τους εχει πρηστει το στηθος,και οτι η θερμοκρασια ειναι 37.8 και γενικα τα ξεχασαν ολα και 15 μερες μετα το θυμηθηκαν εκαναν τεστ και ναιιιιιιιιιι!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++ :laugh: :laugh: :laugh:

i welcome you on board!!!!!!!! B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 504
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Ωραία ιδέα!!!!

αλλά θα με αφήσεις να πω αυτό που μου είπε ο μπαμπάς μου τωρα το απογευμα και ...μου φάνηκε πολύυυυ αστείο!!!

Λοιπόν, την εποχή των γονιών μου ( ο μπαμπάς μου είναι του 39) ξέρετε ποια ηταν η χοριακη της εποχής?????????????????????????

πήγαιναν στον γιατρό με ενα δειγμα ουρων της γυναίκας, έκαναν ένεση στον βατραχο -με το θαυμάσιο αυτό κατάλοιπο, και μεσα στη μέρα αν εμφάνιζε 'θυληπρεπή' στοιχεία (φούσκωναν οι μαστοι δηλαδη) τοτε η χοριακη ηταν θετικη!!!!!!!!!!!!!!!! :blink::S:blink::S:side: :woohoo: :silly:

απιστευτό???????????????????????

Καλοριζικο το καινουριο μας post λοιπον..

Κι οπως ειπε και η cuando παραπανω,εδω δεν χωρανε οι 'απαγορευμενες' λεξεις που αφορουν συπτωματα και αλλα τετοια..

Θα κανω την αρχη με κατι οχι και τοσο ευχαριστο..

Τι εγινε εκει στην Βαρκελωνη βρε cuando με το τρενο...πολυ στεναχωρηθηκα...

ax tora to eida..panagia mou..xtes eixan fiestes edo..giati einai tou aigianniou..kai oloi itan stis paralies..apisteuto auto pou egine!!popo..xriste mou..prepei na paro merika tilefona..

tha itan pita autoi pou perasan tis grammes..den ehei xanaginei tetoio pragma..

Φαντάσου πάντως cuando τι κομπογιαννιτικα κάναν μια φορα και ενα καιρό...

πάντως αυτο με τον βατραχο ο μπαμπας μου ειπε οτι ηταν 100% σιγουρο αποτέλεσμα...!

αλήθεια, κανένα άλλο τέτοιο κουλό απο τα παλιά ξέρει καμία? :)

Χαχαχα ελπιζω να μη με πιασουν κι αυτο το μηνα τα τρελα μου και εκτος απο τα τεστ, τα κατα φαντασια συμπτωματα και ολα τα εξωπραγματικα αρχισω να ψαχνω για βατραχια! Λοιπον δε ξαναμιλω για το θεμα! Παντως το τοπικ ειναι ΦΟΒΕΡΟ, συγχαρητηρια και καιρος ειναι να μιλησουμε και για κατι αλλο! Για γιατροσοφια τωρα δε ξερω..... Τι να σας πω... Αγορασα το "τελευταιο τσιγαρο" της Λενας Μαντα σημερα, τα βιβλια ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου αγχολυτικα... θα κανω μια περιηγηση στο φορουμ και να επιδοθω στο διαβασμα. Πηρα και ενα βιβλιο μαγειρικης και λεω το σαββατοκυριακο να δοκιμασω τιποτα απο κει... Εσεις τι νεα? Θα πατε διακοπουλες?

Εγω τωρα διαβαζω το 'Δεσποινις ετων 29..και κατι ψιλα'

Το ειχα παρει για την κουνιαδα μου γιατι της ταιριαζει ο τιτλος,αλλα το διαβαζω εγω τωρα που λειπει ο αντρουλης μου για να μην κολλαω συνεχεια στο pc..

Για διακοπες ακομα δεν ξερω..

ante na mazeyomaste olew siga siga..xaxa

ki ego eho oraxi gia ena kalo vivlio molis ertho ellada tha ertho na paro kanena mithistorima..ti lene auta pou diavazete?

emeis thaa erthoume ellada stis 4 tou mina..pantreuoume tin aderfoula stis 10 kai meta leme na pame diakopes..kati stin kriti pou tha eimaste kai kapou allou..pou na pame?

Καλως τα κοριτσια! Ναι το χω ξανακουσει το 'Δεσποινις ετων 29..και κατι ψιλα' αλλα δεν το διαβασα... Διαβασε το και να μας πεις εντυπωσεις να το παρουμε!

μπορουμε να μοιραζομαστε ολα οσα μας κανουν να χαλαρωνουμε..

εγω ακουω μουσικουλα και απολαμβανω την μοναξια μου..λειπει ο αντρουλης..βλεπω ταινιουλες..

βρε κοριτσια για ποτε ανοιγετε αλλα ποστ δεν σας προλαβαινω :P τι καλη σκεψη cuando μου μπραβο σου ετσι θα χαλαρωσουν ολες και να δειτε τα σπορακια θα φωλιασουν πολυ συντομα στις κοιλιτσες :)

επετρεψε μου μονο να γραψω απο εδω για την kimon οτι λυπηθηκα πολυ αλλα να μην το βαζεις κατω.ηρεμια και σιγουρα θα ερθει το μωρακι σας!

οκ οκ μην μαλωνετε δεν λεω αλλα :silly: :P

κοριτσια την Κυριακη παω Τηνο θα προσευχηθω για ολες μας.η Παναγιτσα θα με ακουσει το πιστευω :kiss::kiss:

Οντως, δεν προλαβαινουμε τα ποστς, εγω ειμαι καινουργια στο φορουμ και θελω να τα διαβασω ολααααα, ακατορθωτο αλλα τουλαχιστο διαβαζω τα καινουργια. Μπραβο rose25, καλα κανεις, να χαλαρωσεις, να περασεις καλα και αναψε ενα κερακι και για μας :) Λοιπον κλεινω γιατι οσο καθομαι στον υπολογιστη πειναω και ειναι αργα, αν αρχισω να τσιμπολογαω ποιος με σωζει μετα..... Θα τα πουμε αυριο εδω περι ανεμων και υδατων και ψυχολογια ανεβασμενη, ετσι μας θελω! Καλο βραδακι !

Cuando θα σου συνιστούσα ανεπιφυλακτα να πας διακοπες στη Μήλο...το νησι απο φυσική ομορφιά δεν παίζεται!!

όλες οι διαφημίσεις στην τηλεόραση που είναι σε παραλία το σκηνικό ε!όλο σε κάποια της Μήλου είναι!!

αχ, το νησί της Αφροδίτης! :kiss::kiss:

τσαααα...

ηρθα κι εγωωωω...

διακοπες ακουω και τις περιμενω πως και πως...εγω εκλεισα για σεριφο..παμε τα τελευταια 4 χρονια...πηγαμε μια φορα και μαγευτηκαμε απο τοτε...κλεισαμε 19 αυγουστου και μετα για να ειναι πιο ησυχα..

σημερα ειμαι καπως..στη δουλεια ολο φωναζουν...ειδικα το τμημα μου καθομαστε ως αργα και προσπαθουμε να κανουμε οτι καλυετερο και αντι να ακουσουμε ενα μπραβο μας φωναζουν αδικως...τα πηραμε κι εμεις και αυριο θα τους ξεχεσουμε λιγο γιατι ειπαμε κριση να μην μιλαμε αλλα οχι να το εκμεταλευονται...σχολειο ειμαστε?μορφωμενοι ανθρωποι ειμαστε...αυταααααααααααααααααααααααα :P:P:P

κοριτσια πηγαμε και στη μηλο και ηταν οι πιο ωραιες μας διακοπες!!!στο ιδιο ταξιδι με τη σαντορινη..χαχαχαχα....θα το βρω που να παμε που θα παει..ευχαριστω για τις ιδεες..

ροζε στο τσακ ηταν να σε μαλωσουμε οχι επειδη ξεχασα να γραψω και τη λεξη σπορακι και μωρακι στις απαγορευμενες να τις λες ετσι χαλαρα.. χαχα

τελος παντων..ειναι αρχη ακομη..θελει χρονο να ξεχαστουμε καλα..

Πάντως το πιστευω πραγματικά ότι όπου και να διαλέξει να πάει κανείς διακοπές- τόσα ομορφα μέρη εχει η ελλάδα, δεν θα περασει άσχημα- αρκει να εισαι χαλαρη και ανοιχτη να αποτυπώσεις τις εικόνες..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...