Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΩ.....


Recommended Posts

Πραγματικα δεν ηξερα που να ανοιξω αυτο το θεμα,αλλα σκεφτηκα οτι σε αυτη την κατηγορια θα το δουν ατομα που ισως να εχουν τους ιδιους προβληματισμους με εμενα.

Ας τα παρω απο την αρχη λοιπον...Ποτε δεν φανταζομουν τον εαυτο μου νυφουλα,μανουλα κ ολα αυτα τα ομορφα...Ομως ο ερωτας μου χτυπησε την πορτα και του ανοιξα :laugh: :laugh: !

Παντρευτηκα λοιπον και ειχα ακομα "σχολικες νοοτροπιες", η εννοια μου ηταν πως να περναω καλα με τον αντρουτσο μου,τα ψωνια,οι παιδικες μου φιλες κτλ.

Τον 1ο χρονο του γαμου δεν ειχε περασει ουτε σαν σκεψη απο το μυαλο μου η αποκτηση ενος μωρου...Αργοτερα ομως αρχισαν τα σχολια απο τριτους,τεταρτους κτλ και ειπαμε why not? Καπως ετσι κ τελειως στον χαβαλε ξεκινησαν οι προσπαθειες.Φυσικα κ δεν απογοητευομουν με τον ερχομο της περιοδου αλλα οι μηνες περνουσαν κ τα "αθωα" σχολια πληθαιναν!!!

Ετσι μου μπηκε το μικροβιο του αγχους!!!!! Ειναι αυτη η γονιμη μερα,την πετυχαμε,δεν την πετυχαμε,εχω καποιο προβλημα εγω,εχει καποιο προβλημα ο αντρας μου,κατι δεν κανουμε καλα,ειμαστε απλα ατυχοι???????? Τιιιιι????

Και καθε μηνα τα ιδια...περιοδος μαζι με πικροχολα σχολια σε καθε ευκαιρια:angry:

Περασε ενας χρονος κ σκεφτηκα οτι δεν παει αλλο αυτη η τρελλα.πρεπει να ψαχτουμε.Και ψαχτηκαμε....Ολιγοασθενοσπερμια (τωρα θα μου ειπε τι μας λες).

Για να μην τα πολυλογω καναμε σπερματεγχυση,καναμε εξωσωματικη και ακομα προσπαθουμε.....

Το θεμα ειναι για ποιον προσπαθουμε?

Ειναι μια βαθυτερη μας αναγκη η αποκτηση ενος παιδιου? Μηπως προσπαθουμε να ικανοποιησουμε τον εγωισμο μας με απογονους? Μηπως μας βαζουν οι γυρω μας σε αυτο το "τρυπακι"?

Μηπως τελικα δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι πλασμενοι για αναπαραγωγη?Μηπως ειναι αλλη η αποστολη μας?Δηλαδη αν μεινουμε οι 2 μας δεν ειμαστε οικογενεια αξια σεβασμου?Ειμαστε απλα το ζευγαρι που δε μπορει?

Ειναι λογικο να μπαινουμε σε τετοιες διαδικασιες χωρις "εγγυησεις" και αποτελεσματα.Τα φαρμακα,οι στεναχωριες,οι αγωνιες,τα χρηματα.......και να εχεις να κλεινεις κ τα στοματα των αλλων

Ηθελα απλα καπου να τα πω

Ουφφφφφφ τα ειπα κ ησυχασα!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ωχ φιλενάδα ΠΩΣ σε καταλαβαίνω...

εμείς είμαστε μαζί με τον αντρα μου από το 2002 μαζί, συζούσαμε και παντρευτήκαμε περσι...και αρχισαν τα όργανα...

καλά... ήδη είχαμε αυτή την ψυχολογική πίεση και πλύση εγκεφάλου για τον γάμο, γι αυτό είμαι πολύ ψιλιασμένη για την ερχόμενη "επιθεση" για παιδιά κλπ...

γιατί και εμείς θέλουμε! αλλα καμιά φορά αρχίζουν οι γύρω σου και σε ρωτάνε τόσο επίμονα, λες και πρέπει να τους πεις τι ζείς κάθε μήνα !!!

σιγά πιά ! λες και οι άλλοι το θέλουν πιο πολύ από εσένα ;;;;

και έτσι και γω αρχισα να σκέφτομαι ακριβώς αυτά !

μήπως δεν είμαστε όλοι πλασμένοι για γονείς ;

δηλαδή και αν μείνω η happy θεία απλώς ; θα πεθάνουμε ;

εγώ εχω αποτραβηχτεί από πιθανούς "πιεστές" και ανθρώπους που αισθάνομαι οτι θα με αγχώσουν με τις ερωτήσεις τους.

Ασχολούμαι με τον αντρούλη μου, το κουταβάκι μας, την καθημερινότητά μου και οκ !

Αν είναι να ρθει θε να ρθει αλλιως ας προσπεράσει...

Αγνωστες οι βουλές του Κυριου... :)

εδώ θα τα λέμε φιλενάδα... :)

αααααλλα εγώ πιστεύω οτι θα μείνουμε όλες έγκυες ! χιχιχιχι !!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

loli εχεις απολυτο δικιο...όλα μα όλα τα ζευγαρια βιώνουν μια τετοια αντιμετώπιση κ καταπίεση απο τον περιγυρο και εμεις δεν ξεφύγαμε απο αυτό το τρυπάκι.

Βέβαια μεχρι να ερθει η πολυπόθητη εγκυμοσύνη τα συναισθήματα ειναι αντικρουόμενα αλλά όταν ερθει και την βιώσεις και αισθανθείς ενα ζουζούνι(ή δυο οπως στην περίπτωση μου) να σου χτυπάει την κοιλιά σαν να σου λεει "εεεεειιιι ειμαι κι εγώ εδω" τα συναισθήματα τρυφερότητας κ αγαπης που θα αναπτυξεις ειναι απίστευτα. Επίσης πολλές μαμαδες αγαπούν το μωρο τους αφου γεννηθει κ το συνηθίσουν ενω μεχρι εκεινη την στιγμή δεν ενιωθαν κατι τρομερο κ φοβερό.

αυτο που θελω να πώ ειναι οτι πολλές φορές θες κ δεν θες ενα μωρο....

όταν ομως το γεννήσεις,το αντικρύσεις κ σε πλυμμηρίσει αυτο το συναισθημα να το προστατευσεις κλπ αλλάζουν πολύ τα πραγματα.

Τελος να σου πώ οτι επειδη ειχα πολύ ασχημη εγκυμοσυνη ακομα και στην διαρκεια της εκανα πολύ αρνητικές σκεψεις που με γεμίζουν τυψεις τωρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομίζω πως κάθε ζευγάρι που δεν του "τυχαίνει" η εγκυμοσύνη αλλά το βάζει στο πρόγραμμα σκέφτεται έτσι και περνάει όλα αυτά τα άγχη που είπες. Κι εγώ το ίδιο ένιωθα κι ας προσπαθούσα για 6-7 μήνες μόνο. Εγώ είχα το άγχος της ηλικίας κι ότι δεν θα προλάβω.

Ο άντρας μου πάντα έλεγε ότι δεν έχει σημασία αν θα κάνουμε παιδιά και είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα κάναμε εξωσωματική ή άλλη προσπάθεια παρά μόνο φυσιολογικά κι αν κάτσει. Βέβαια, όσο πέρναγαν οι μήνες αγχωνόμασταν κι οι δύο και λέγαμε λες να μην μπορούμε;

Τελικά ήρθε η εγκυμοσύνη (όταν ήμασταν πιο χαλαροί-τυχαίο; δεν νομίζω!!!)

Πρέπει να σου πω πως κι όταν γέννησα πάλι δεν ήμουν σίγουρη ότι ήμουν έτοιμη ή γεννημένη να γίνω μαμά!!! Αυτό άλλαζε μέρα με τη μέρα βέβαια. Τώρα το αγοράκι μου είναι 2 μηνών και το λατρεύω!!! Αλλά τις πρώτες μέρες αναρωτιόμουν τί με έπιασε και ήθελα παιδί!!!! (Ήταν το ξενύχτι που μίλαγε!!!)

Υπομονή και μην αγχώνεσαι για τίποτα. Απολαύστε τον έρωτα (μετά δεν θα μπορείτε-believe me!!!- κι αν θέλει να έρθει θα έρθει. Αν όχι, ούτε οι πρώτοι θα είστε ούτε οι τελευταίοι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ωραίο θεματάκι Λόλλι μου...και έχω και πολύ ελευθερο χρόνο οπότε να σου πω....

καταρχήν, όταν σκέφτομαι ότι πριν αρχισουμε τις προσπάθειες χρησιμοποιούσαμε και προφυλάξεις γελάω είναι η αλήθεια...άλλα τι να κάνεις...τελικα η ζωή αλλιώς τα φερνει...

Το μωρό για μας είναι καθαρά δική μας επιλογή και πόθος- απο την αρχή της γνωριμίας μου με τον άντρα μου θέλαμε να κάνουμε οικογένεια- αλλά οι σπουδές και η απόσταση μας έβαλαν φρένο-9 ολόκληρα χρόνια..απο το 97-98 μεχρι το 2006-07 -αν θυμάμαι καλά

ποτέ δεν υπολόγισα τους 3ους-αλλά ήμουν και τυχερή αφου ποτέ δεν θυμάμαι κάποιον να μου πέταξε σπόντα ή να έκανε σχολιάκι -τύπου παρατήρηση..ίσως επειδή κάτι τέτοια τα γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια..

Οταν πέτυχε η εξωσωματική και άρχισε να μεγαλώνει μέσα μου το εμβρυούλι μου...τότε πραγματικά ένιωσα ότι δεν έχει κανένα νόημα το πέρασμα μου απ'αυτόν τον κόσμο, αν δεν φέρω στον κόσμο το μωρό μας.

το νιώθω πολύ έντονα και το θέλω όσο τπτ άλλο στη ζωή μου.

Βέβαια η εγκυμοσύνη εκείνη ήταν άτυχη, και τώρα πάλι στον αγώνα.

Τα λατρέυω τα παιδιά - δακρύζω στην εικόνα τους και μόνο κάποιες φορές.να μπορούσα όλα να τα έχω κοντά μου και να τα αγαπώ-θα το ήθελα πολύ :)

καλή επιτυχία σε όλες μας

347415sxs4czsh0y.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχεις δικιο μα ποσο δικιο εχεις...και εγω σκεφτομουν στην αρχη να κανω ενα παιδι να γλιτωσω την γκρινια των καλοθελητων...ειχα κουραστει τοσο με τα ψουψου με τα σχολια ειδικα πισω απο την πλατη μου...

και εκατσα να κουβεντιασω σοβαρα με τον εαυτο μου και συνηδητοποιεισα πως στην ουσια και στην πραγματικοτητα αυτο που θελω ειναι να δωσω ολη την αγαπη μου σε ενα πλασματακι που θα εχω φτιαξει εγω που εγω θα ειμαι υπευθυνη για το αν θα μεγαλωσει σωστα τι σοι ανθρωπος θα ειναι τι μυαλο θα κουβαλαει και αν με τον δικο του μικροσκοπικο χαρακτηρα θα αναδειξει αυτα που εγω νομιζω για τον εαυτο μου...

πιανω και τον αλεξη και τον ρωταω θα μαγαπας ακομα και αν δεν κανουμε παιδι???τοτε θα σαγαπαω πιο πολυ μου λεει γιατι θα εχεις πιο πολυ χρονο να φροντιζεις εμενα ...και μου κλεινει το ματι πονηρα...

ετσι ηρεμισαμε κατασταλαγμενοι και σιγουροι και οι δυο...και πριν το καταλαβουμε τσουπ νατος ο μπομπιρας ετοιμος να βγει σε λιγους μηνες...μην ανυσηχεις κουκλιτσα μου ο θεος ξερει πολυ καλα τι κανει και εμεις μονο υπομονη μπορουμε να εχουμε και να δεχομαστε καλα και κακα και θα μας ανταμειψει.... :):):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Bρε κοπελίτσα μου, εγώ θα σου μιλήσω εκ του ασφαλούς βέβαια,γιατί έχω 2 παιδάκια που δεν παιδεύτηκα καθόλου να τα κάνω.

Φαντάζομαι πως νιώθεις αλλά σίγουρα δεν μπορώ να σε καταλάβω απόλυτα.

Ως αναφορά τον σκοπό μας και τα θέλω μας, ποικίλουν για κάθε άνθρωπο, π.χ εγώ ήθελα ανέκαθεν παιδιά, όχι όμως για να ευχαριστήσω τους άλλους και να με θεωρούν "ικανή" που έκανα παιδί. Ποτέ δεν με ένοιαξε η γνώμη των άλλων για τον γάμο μου. Και ποτέ δεν ακούω κανέναν σε ότι αφορά την οικογένειά μου, τα παιδιά μου και τον συζυγό μου δηλαδή.

Ο άντρας μου έχει έναν αδελφό, ο οποίος όταν παντρευτήκαμε εμείς ήταν ήδη 2χρόνια παντρεμένος και προσπαθούσαν για παιδάκι και πριν τον γάμο. Τον ίδιο μήνα του γάμου μας, έμεινα έγκυος, φαντάσου πόσο χάρηκαν και πόσο στεναχωρήθηκαν ο κουνιάδος μου με την συνηφάδα μου που έχουμε άριστες σχέσεις. Έτσι λοιπόν από τότε άρχισε η πεθερά μου να τους "πρήζει" όλο και περισσότερο...λές και δεν ήθελαν τα παιδιά...αλλά που να καταλάβει.

Εδώ εγώ ένιωθα άσχημα όταν την άκουγα, πόσο μάλλον η συνηφάδα μου. Και φυσικά και το υπόλοιπο σόι πήρε μπροστά και άρχισαν τα πικρόχολα σχόλια.

Για να μην τα πολύλογώ όμως, ύστερα από μια γυναικολογική επέμβαση, μία σπερματεύχυση, μία αποτυχημένη εξωσωματική κ.α, έμεινε ύστερα μετά από 5 χρόνια γάμου έγκυος φυσιολογικά.

Και βέβαια ακόμα και τώρα η πεθερά μου ψέλνει.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eko έγραψε:

καταρχήν, όταν σκέφτομαι ότι πριν αρχισουμε τις προσπάθειες χρησιμοποιούσαμε και προφυλάξεις γελάω είναι η αλήθεια...άλλα τι να κάνεις...τελικα η ζωή αλλιώς τα φερνει...

Aααααααχχχχχ αυτη ηταν η 1η μου σκεψη οταν πηρα τα αποτελεσματα κ καταλαβα το προβλημα!!!!Εκατσα με την κολλητη μου σε ενα παγκακι κ της λεω:"μου αρεσει που τοσα χρονια προσεχαμε".

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mιάς και μιλάμε όμως για πικρόχολα σχόλια , δεν θα ξεχάσω το σχόλιο ανάμεσα σε αδερφή και ανηψιά του προσώπου που θα αναφέρω και που άθελά μου άκουσα ..

Πρόκειται για μια κυρία πάνω απο 60, που ποτέ δεν κατάφερε η καλή μου να φέρει στον κόσμο ένα παιδι, και να την δείτε πως λιώνει για τα ανήψοεγγονάκια της...ένα γίνεται και παίζει σαν παιδί μαζι τους...

και το σχόλιο: "α...καλά άστην αυτήν..παιδιά άμα δεν κάνει ο άνθρωπος χαζεύει..."

κορίτσια θύμωσα τόσο πολύ γιατι είναι γυναίκες ρε γμτ, θα έπρεπε να νιώσουν το κενό της...και φυσικά δεν ήξεραν ότι και εγώ που καθόμουν δίπλα τους και θα τις άκουγα αντιμετωπίζω δυσκολίες για μωράκι..

τι να πει κανείς...

λένε...λενε...ας λένε..έτσι είναι ο κόσμος- σκληρός

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εκο μου 2 πραγματα θα σου γραψω.....Τους πρωτους μηνες της προσπαθειας (που δεν ειχαμε κανει εξετασεις κ ειχαν αρχισει να μπαινουν ψυλλοι στα αυτια μας) ηρθε ενα φιλικο ζευγαρι στο σπιτι μας και μας εφερε για δωρο 1 παιδικο φορμακι,καλτσακια κ σαλιαρα για να τα δουμε,λεει,μπας και ζηλεψουμε :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

και το 2ο χαστουκι ηρθε 1 εβδομαδα μετα απο την αρνητικη χοριακη της σπερματεγχυσης απο πολυ κοντινο μου προσωπο (που ξερει την κατασταση)"αντε κ του χρονου με ενα γιο"!!!!!

Κι εσυ πρεπει να κανεις τον κλοουν σε ολους!!!!Να μην καταλαβουν οτι προσπαθεις με "αλλους" τροπους και δεν το κανεις γιατι ειναι ντροπη

ΤΙΜΗ ΜΟΥ Κ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ

αλλα γιατι η επομενη ερωτηση που θα σου κανουν ειναι "α ναι???ποιος εχει προβλημα?"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο κόσμος πάντα θα βρίσκει και θα λέει. Δεν πάνε στο διάολο όλοι (Συγνώμη) βάρεθηκα πια δεν κοιτάει ο καθένας την καμπούρα του και να αφήσει τους υπόλοιπους σε ησυχία.

Άλλα ποτέ δεν θα γίνουν άνθρωποι κάποιοι, πότε δεν θα καταλάβουν τι πόνο προξενούν στον 21 αιώνα ζούμε έλεος πια!

Πάντως,οτι μεγάλωσαμε με την ιδέα της διαιώνισης του είδους είναι γεγόνος και κυρίως τα αγοράκια παιδιά που δυστυχώς θα πάρει πολλά χρονάκια να συνέλθουν σε πολλούς τομείς!

Εσύ Λόλι θα ξέρεις ότι θέλεις ένα μπεμπεδάκι για σένα, και για αυτό παλεύεις,όπως και όλες εμείς οι τόσες κοπέλες και δεν πάνε να πνιγούνε οι κακοπροαίρετοι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lollipop έγραψε:

"α ναι???ποιος εχει προβλημα?"

xaxa...βρε ούστ..... κορίτσια μην επηρεάζεστε απο τέτοια σχόλια- είναι κακόβουλα και γιαυτο τα κάνουμε ξου-ξου.

εξάλλου νοιάστηκε κανείς για την γνώμη τους?

για'μας θα κάνουμε παιδιά- όπως σωστά λέει η Εyeore- όχι για να τους βουλώσουμε τα στόματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ, αχ, αχ, τι μου θύμησες τώρα....και εμείς προσέχαμε για πολλά πολλά χρόνια, μια οι σπουδές, η απόσταση, η ειδικότητα, πέρασαν τα χρόνια και καλά μέχρι τότε δεν είχαμε σκεφτεί για παιδί, όχι γιατί είμασταν μικροί αλλά γιατι δεν το επέτρεπαν οι συνθήκες?...?

Μετά ήρθε ο γάμος, ως επισφράγηση της αγάπης μας και 3 χρόνια μετά οι προσπάθειες για μωράκι. Στην αρχή χαλαρά και κατόπιν με περισσότερο άγχος και άντε να μετράμε τις μέρες και άντε "σεξ με το ζόρι" και μωράκι πουθενά.

Και βουρ τα πικρόχολα σχόλια απο τους "καλούς" συγγενείς...και κλάμα και αγωνία κάθε 28 μέρες και ντροπή και ενοχές και και και. Είχα βαρεθεί την ίδια διαδικασία κάθε μήνα ήθελα να περάσω σε άλλο στάδιο, να κάνω εξωσωματική. Το μήνα που το πήραμε απόφαση ήταν Ιούνιος και είπαμε να πάμε διακοπές και απο Σεπτέμβρη να μπούμε σε διαδικασία ...ώσπου τον Ιούλιο μένω έγκυος.

Τώρα έχω το Ραφαελάκι μου και σε 4 μήνες περι΄μένω και το 2ο μπεμπάκι μου με πολλή πολλή χαρά. Αγαπάω τα παιδιά, τα λατρεύω, το κατάλαβα περισσότερο όταν αντίκρυσα τα αθώα της ματάκια να με κοιτούν με αγάπη.

μην τα παρατάτε κορίτσια για κανέναν π@@@@@η, όλοι έχουμε δικαίώμα στο όνειρο και σε ένα φαφούτικο γλυκό χαμόγελο ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω οταν παντρευτηκα δεν θελαμε να κανουμε ακομα παιδι...οπου πηγαιναμε μας λεγαν ακομα να κανετε μωρο...ακομη...ειχε περασει κ 1,5 χρονος κ σου λεει θα χουν προβλημα...εγω πολυ απλα τους ελεγα δεν θελουμε ακομα..εσεις γιατι δεν κανετε που ειστε κ περισσοτερο καιρο μαζι κ τους το βουλωνα? ή αν μου ελεγε καμια κατινα της το βουλωνα η κορη σου ακομη? αντε με τον καθενα....τα πηρα τωρα...κουμαντο στο κρεβατι μας κανουν?

το αλλο μολις κανεις 1 παιδι σου λενε να ειναι αγορι, κ αμα κανει κ το δευτερο, αντε τελειωσες με τα παιδια...που το ξερεις μαρη εγω θελω 10....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SAKOULINA να σου ζησει το Ραφαελακι σου κ με το καλο το νεο ζουζουνι!!!!! :)

Συμφωνω με ΟΟΟΟΟΛΕΣ στο να κλεινουμε τα αυτια μας στα κακοβουλα σχολια αλλα προσωπικα εγω οσο ψυχραιμη προσπαθω να δειχνω τοσο πιο πολυ μου βγαινει κακια :blush::blush: και ειληκρινα πληγωνομαι πολυ κ απο την συμπεριφορα των 3ων αλλα και απο τον τροπο που αναγκαστηκα να απαντησω-αμυνθω.... :(

Πριν ξεκινησουμε τις υποβοηθουμενες μεθοδους συλληψης δεν με ενοχλουσαν τοσο οι χαριτωμενιες των αλλων...αλλα τωρα ισχυει το "οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται" :dry:

Το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι ο κοσμος παντα θα λεει.... :angry:

εχεις σχεση.......ποτε θα αρραβωνιαστεις? :S

αρραβωνιαζεσαι....ποτε θα παντρευτεις? :S

παντρευτηκες......ποτε θα κανεις παιδι? :S

εκανες παιδι......ποτε θα κανεις το 2ο? :S

και παει λεγοντας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αφου τα βγαλες απο μεσα σου λολι μου καλα εκανες και μας τα ειπες!!!

Οπως καταλαβες δεν εισαι η μονη...

Μην λεω κι εγω τα ιδια...βρηκα τον εαυτο μου σε πολλες περιγραφες σας...

ΕΓΩ θελω παιδια για τους λογους ακριβως που ειπε η ΕΚΟ.. τα λατρευω...σημειωτεον κραταω τα ανιψια μου αρκετες ωρες οποτε δεν λεω οτι ΤΑ ΘΕΛΩ μονο για παιχνιδι...ΤΑ ΘΕΛΩ για παντα και κομπλε!!! :woohoo:

κουλά που με ρωτανε :

ΕΤΟΙΜΑΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ??? (ναι ετοιμασαμε φασολαδα γιαχνι..γρρρ)

ΦΟΥΣΚΩΣΕ Η ΒΙΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ???(ναι απο την φασολαδα...γρρρ)

τι περιμενετε ποτε θα κανετε κανα παιδι??? (απο ΔΕΥΤΕΡΑ τους λεωωω..γρρρ)

:silly: :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΟ ΛΟΥΚΙ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΑ.ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΩΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΕΙ.100%!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΥΝ.ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ.ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ωρε θα παρω φορα καμια μερα και ποιον θα παρει η μπαλα δεν ξερω!!!

Παλευαμε 1,5 χρονο και τωρα τον τελευταιομηνα εγω στριμωξα τον αντρα μου πως πρεπει και λιγο να εχουμε την ηρεμια μας.Ενας εμπαινε ενας εβγαινε μεσα στο σπιτι.Λιγο μονοι μας και ηρεμοι δεν προλλαβαιναμε να ειμαστε.Και το καταφεραμε, ηρθε το σπορακι.Αλλα τι το θελεις μας φαγανεεεεεε το χασαμε....αφου δεν ημουν ηρεμη παλι.Νωρις το ειπατε και νωρις το ειπατε.....αν τους το πω την επομενη φορα οταν παω να γεννησω θα φταιωωωωω?εεεε???Εναν καλο λογο δεν ακους.Δεν σκεφτονται πως εγω ειμαι χαλια ψυχολογικα παρα μονο την παρτυ τους.Μονο η μανουλα μου τελικα με καταλαβαινει....κανεις αλλος.Μεχρι και ο αντρας μου την ημερα που μαθαμε πως χασαμε το σπορακι μας ηθελε να ερθουν σπιτι μας κατι φιλοι και τον πατησα κατι βρισιδια και ηρθε στα ισια του.Ελεος πια!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ακριβως οπως τα λετε κοριτσια ειναι τα πραγματα.κανεις δεν κοιταει την δικια του καμπουρα τους αρεσει να ασχολουντε παντα με τους αλλους.Δεν θα ξεχασω εναν θειο υποτηθετε αγαπημενος που με ρωτησε νιοπαντρη ακομα ενος μηνος "αντε γιατι δεν κανετε ενα παιδι.Τι περιμενετε.Μηπως δεν μπορειτε"ε απο κεινη την στιγμη ουτε να τον φτυσω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lolipopaki & σε όλα τα άλλα κορίτσια που προσπαθούν.

Φυσικές ωτοασπίδες. Δεν ακούμε... απλά δεν ακούμε. Το τι θα κάνουμε μέσα στο σπίτι μας αφορά μόνο εμας και τον αντρούλη μας. Εγώ ήμουν από τις τυχερές της υπόθεσης. Κανένας δεν με πίεσε (εκτός από την πεθερά μου λιγάκι της οποίας της κόπηκε ο βήχας από τον αντρούλη μου στο φτερό).

Στην οικογένεια μου υπήρχε ήδη συγγενής μου, που είχε κάνει αμέτρητες προσπάθειες για να κάνει παιδί. Γύρισε όλο τον κόσμο κυριολεκτικά (Αμερική, Αγγλία, επιστήμονες, κομπογιανίτες) κοντέψαμε να την χάσουμε πάρα πολλές φορές. Τελικά δεν τα κατάφερε ποτέ... Οταν αποφάσισε να σταματήσει τις προσπάθειες ακολούθησε την οδό της υιοθεσίας. Εχει ένα πανέμορφο αγοράκι το οποίο όμως δεν πρόλαβε να δει να μεγαλώνει. 20 χρόνια ορμόνες και αμφιλεγόμενα φάρμακα ο οργανισμός της δεν άντεξε. Καρκίνος μας είπαν και σε λίγους μήνες μας άφησε. Με το αγοράκι της να μπαίνει στην εφηβεία και πλέον να το προσέχει από ψηλά....

Αυτή η κατάσταση ταρακούνησε τον κόσμο γύρω μου. Κανένας δεν ρώτησε, πότε θα κάνετε παιδί ή τι θα κάνετε? Γιατί όμως πρέπει να φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση?

Διακριτικότητα δεν υπάρχει.. Ετσι λοιπόν αποφάσισα ότι δεν θα δίνω σημασία σε κανέναν. Οταν με ρωτάγαν διάφοροι τους δήλωνα ότι προτιμώ να περνάω ποιοτικό χρόνο με τον άντρα μου από το να με σκλαβώσει ένα παιδί. Βλακείες έλεγα γιατί το ήθελα πολύ, αλλά αποφάσισα να μην αφήσω κανένα μα κανένα να μου χαλάσει το όνειρο.

Ενα όνειρο που θέλει πολύ ΑΓΑΠΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ & ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ... ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ...

Η δικιά μου ήρθε μετά από 2,5 χρόνια (3 σπερματεγχύσης, 1 IVF που δεν προχώρησε ποτέ & πέτυχα με την 2η)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πωπωω Εllenalda !

αυτά τα επακόλουθα δεν τα είχα σκεφτεί ποτέ...

κρίμα μωρέ, η γυναίκα... :( και το παιδάκι της :(

:cheer: καλά τους απάνταγες! και γω κάπως ετσι το πάω ΟΟΟταν κατα λάθος πέσω σε κάποιον επίμονο και περίεργο ! χιχιχι !

συμφωνώ και με την stella0710 ! εχει και το πακετάκι της η μητρότητα...

τουλάχιστον ας προσπαθούμε να περνάμε λίγο χαλαρά το θέμα σύλληψης γιατί ...μετά ερχονται τα δύσκολα... ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχην να ξεκαθαρισω οτι θελουμε να κανουμε παιδακι πολυ συνειδητα μαλιστα!Θα ηταν χαζο και ανευθυνο εκ μερους μας να "πεταμε" τα λεφτα μας σε κεντρα εξωσωματικης κ εξετασεις κ να χαλαμε την ψυχουλα μας καθε μηνα, μονο κ μονο για να αποδειξουμε στους γυρω μας οτι μπορουμε!Τα ερωτηματα τα εθεσα σκεπτομενη οτι για να αργει ισως καποιος μας <στελνει μηνυμα>!

ELLENALDA πολυ λυπαμαι.......ηταν κ ειναι ενα θεμα που με απασχολει...το μετα.....

Το μονο παρηγορο (αν μορω να το πω κ αυτο)ειναι οτι εφυγε εχοντας εκπληρωσει την μεγαλυτερη της επιθυμια!

stella0710 να σου ζησει το παιδακι σου κ να το καμαρωσεις οπως ποθεις,αλλα (λογω απειριας προφανως)δεν μπορω να καταλαβω :blush: ....τι διαφορα θα ειχε δηλαδη αν ερχοταν 2 χρονια νωριτερα?Τα ιδια θεμα τα δεν θα ειχατε?

Μωρουλινη αυτη ειναι ερωτηση που σκοτωνει!!! (εσενα; τον θειο; :woohoo: )Απαραδεκτος!!!Αλλα κ οι δικοι μας ετσι ειναι κ το κακο ειναι οτι τα λενε σε μενα μονο!!!!

anastasia32 καλο λογο;;;;;; Τι ειναι αυτο;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: Καλο λογο δεν περιμενω απο κανεναν!Διακριτικοτητα θελω και σεβασμο τουλαχιστον απο αυτους που γνωριζουν την προσπαθεια μας!!!. :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥΥΥ....ΟΧΙ ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ...ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕ

Τα ερωτηματα τα εθεσα σκεπτομενη οτι για να αργει ισως καποιος μας <στελνει μηνυμα>!

ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΙΑ!!!

ΧΜ...

ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ?

ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ?

ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ?

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΩ?

ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΥ?

ΔΝΕ ΞΕΡΩ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ...

ΑΡΕ ΛΟΛΙ....ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ!!!! ΦΤΟΥ ΜΑΣ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω ειχα την ευτυχια να μεινω αμεσως εγκυος κ μαλιστα σε διδυμακια.δεν περασα ολο αυτο που καταλαβαινω πως περνανε καποιες κοπελες.αλλα ποτε μα ποτε δεν εχω ρωτησει φιλη μου ή γνωστη μου που ειναι παντρεμενη αν κ ποτε θα κανει παιδι.τι με νοιαζει εμενα;κ που ξερω εγω τι γινεται μεσα στο ζευγαρι;κ στην τελικη γιατι να μου δωσουν εμενα λογαριασμο τι θα κανουν αυτοι;

η κολλητη μου παντρευτηκε δυο χρονια πριν απο μενα (εγω παντρευτηκα αφου πρωτα εμεινα εγκυος) και δεν εχει κανει μωρο.ποτε δεν την εχω ρωτησει γιατι κ πως.αν θελει αυτη μου λεει αν προσπαθουν ή οχι κ εγω απλα ακουω.ειναι πολυ σπαστικο να πρεπει να απαντας σε ολα αυτα.

γιατι στο τελος οντως αρχιζεις κ εχεις ολα αυτα τα ερωτηματα της λολιποπ.αν οντως θελεις παιδι,αν θα τα καταφερεις,γιατι σε σενα και το μονο κακο που συμβαινει ειναι να διαταρασσεις την ψυχικη σου ηρεμια και φυσικα τη σχεση με τον αντρα σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
    • Εγώ κοριτσάκι μου είχα από την 5η βδομάδα αίμα και καφέ μέχρι τον 4ο μήνα.. Αποκολλησουλες ήταν κ όλα πήγανε καλά!! Ή που το έχασες κ έγινε κάπου εκεί ανάμεσα ή που άλλαξε ο κύκλος σου αυτό το μήνα. Εγώ πχ τους 4-5 τελευταίους μήνες είχα ωορρηξία 11η μέρα βάσει τεστ κ αυτό το μήνα είχα θετικό 14η..  Καλούς διπλασιασμούς κοριτσάρα μου!!! Με το καλοοοοοοο
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...