Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γειά σας κορίτσια,

με λένε άρτεμις και είμαι καινούργια στο φορουμ. ήθελα να παραθέσω και τη δική μου εμπειρία για τον αποθηλασμό της 10 μηνών κορούλας μου.

Από τον 6ο μήνα που ξεκινήσαμε τις στέρεες τροφές, θήλαζε μόνο το πρωί στις 8 και το βράδυ στις 9.Ενδιάμεσα είχα προσπαθήσει να τις δώσω ξένο γάλα, αλλά ούτε να το βλέπει δεν ήθελε. Μάλλον ο συνδυασμός του μπιμπερό με το γάλα ήταν που δεν την ενθουσίαζε.Μπιμπερό δέχεται μόνο με νερό μέσα. Το γάλα πλέον το πίνει με το κουταλάκι, αφού δεν θέλει με το μπιμπερό. Το πρωί το πίνει αλλά το βράδυ 6 στις 10 φορές δεν θα πιεί.Ίσως με τον καιρό το συνηθίσει και το πιεί τελικά. Κατά τα άλλα είναι μια χαρά και τρώει τα πάντα.Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν έχετε, βάσει της εμπειρίας σας, κάποιο κόλπο για να πιεί το γάλα με το μπιμπερό. Ευχαριστώ για το χρόνο σας :)

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Επιτέλους τα καταφέραμεεεεεε!!!Πίνουμε με μπιμπερό και όχι με κουταλάκι.

Η κακομοίρα δεν τρώει φαγητό τις τελευταίες 2 εβδομάδες, λόγω των δοντιών αλλά επειδή διψάει πολύ πίνει το γαλατάκι της.

Τελικά η υπομονή επιβραβεύεται!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...