Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΙΣΧΙΩΝ- ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ????


Recommended Posts

μπορει καποια κοπελα να μου πει αν το ιασω παιδων ειναι η σωστή επιλογή για εναν υπέρηχο ισχιων που θελω να κανω στη μικρη μου??

βασικα εχω κλείσει ραντεβού για την πέμπτη αλλα δεν είμαι σιγουρη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εκανα υπερηχο ισχιων στην κορη μου περσι το καλοκαιρι. Ο παιδιατρος μου ειπε πως μονο στο Ιασω και καποιος ακτινολογος καπου στο Χιλτον (δε θυμαμαι το ονομα του) κανουν το συγκεκριμενο υπερηχο αλλα μου ειπε πως η ακτινολογος στο Ιασω ειναι καλυτερη. Δε θελω να διαφημισω κανεναν, πηγα εκει γιατι με βολευε.

ο παιδιατρος σου τι σου προτεινε?

Σου ευχομαι καλα αποτελεσματα πανω απ'ολα και να μην εχει τιποτα η μικρη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μου ειπε να παω σε οποιο μαιευτήριο με βολεύει :S

γενικα δεν παίρνει θεση,μου παραθέτει τα γεγονοτα κ με αφήνει να διαλεξω..

ναι ξερω ξερω να αλλάξω παιδίατρο..

δεν υπάρχει αλλος στο νησι που μένω :(

η υπερηχολογος του ιασω λέγετε ατσαλη κ εσυ με αυτην έκανες.

ευχαριστημένη δηλαδη?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοιτα, ειμαι ευχαριστημενη γιατι με πολυ ελαφρια θεραπεια ολα πηγαν καλα για τη μικρη. Ευχαριστημενη απο τη γιατρο γιατι φερθηκε με ευγενεια και ευαισθησια σ ενα μωρο 7 ημερων αλλα και επαγγελματισμο.Σιγουρα ομως δεν μπορω να την κρινω σαν επιστημονα, νομιζω πως μονο ενας ειδικος μπορει.

Αν δε γινομαι αδιακριτη ποιο ειναι το προβλημα με την κορουλα σου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λογο ισχιακής προβολής γεννήθηκε με χαλαρά ισχια.

καθε μηνα που παμε για το εμβόλιο ζητάω απο τον παιδίατρο να την κοιταξει κ να μου πει αν χρειάζεται επανεξέταση οπως μου ειχαν συστήσει απο το μαιευτήριο..

δεν μου δινει ομως σαφη απάντηση και ειπα να παρω πανω μου την κατάσταση κ να παω να την κοιτάξουμε να είμαστε σίγουροι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δηλαδη, ο παιδιατρος παροτι ξερει το προβλημα δεν το κοιταει απο μονος του και πρεπει να του το υπενθυμιζεις? και οχι μονο αυτο τοσο καιρο δε σας εχει στειλει για την εξεταση του υπερηχου? οσο γρηγοροτερα ξεκινησεις θεραπεια τοσο καλυτερα αποτελεσματα εχεις και το κυριοτερο χωρις ταλαιπωρια για το παιδι.Δε λεω οτι το παιδι θα χρειαστει θεραπεια, αλλα πρεπει να ξερεις απο την αρχη την κατασταση του παιδιου σου, αν μη τι αλλο να μην εχεις το αγχος.

Η κορη μου γεννηθηκε με χαλαρα ισχια και ο παιδιατρος 5 μερες μετα που την ειδε μου ειπε πηγαινε αμεσα, και στην ερωτηση ποσο αμεσα απαντησε αυριο.

Κανε την εξεταση εσυ και περιμενω να ανακοινωσεις οτι τσαμπα την εκανες και το παιδι ειναι μια χαρα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ασε ειμαι έξαλλη με τον παιδίατρο..μου τα εχει κανει πολλα.

αλλα το εχει μονοπώλιο..

ευχαριστώ φρουκτηνος..την πεμπτη θα εχω νεωτέρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα

κ εμένα λόγω ισχιακής προβολής μου συνηστούσαν επανεξέταση. Η γιατρός ΄τον πρώτο μήνα μου είπε ότι είμαστε οκ αλλά θα το ξαναδει. Από τοτε δεν ξανασυζητήσαμε πάνω στο θέμα. Το γράφει βέβαια κ στο βιβλιάριο.

λέτε να το έχει ξεχάσει? κ εγώ έχω μείνει ήσυχη...

είναι σοβαρό λέτε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπερα κ απο μενα κοριτσια!

Κ εμενα η μικρουλα μου ηταν ισχιακης προβολης κ οταν φευγαμε απο το Ιασω μου ειπε ο ορθοπεδικος που την παρακολουθησε εκει(του ιασω)να τη δει σε 1 μηνα ξανα(στο ιατρειο του)!Η μικρη μου τωρα ειναι 11 μηνων κ στο συνολο την εχει δει ο ορθοπεδικος 3 φορες,χωρις να εντοπιζει καποιο ιδιαιτερο προβλημα,ηθελε να την παρακολουθει για να ειναι σιγουρος!Στη 2η επισκεψη,αν δε κανω λαθος, μας ειπε να της κανουμε υπερηχο ισχιων (γιατι εβλεπε τα ποδαρακια της ακομα σφιχτα,το αριστερο για την ακριβεια ηταν σα να πηγαινε πιο μεσα,λιγο στραβα,δεν ανοιγε τελειως, ενω το δεξι ειχε στρωσει!Για πολυ λιγο ομως μιλαμε,δε το καταλαβαινε κανεις που δεν ηξερε,εκεινος μου το εδειξε!) σε ενα διαγνωστικο εργαστηριο υπερηχων εκει κοντα(το ιατρειο του ειναι στην Κηφισιας,στο υψος των Αμπελοκηπων).Ευτυχως ο υπερηχος ηταν μια χαρα!Την τελευταια φορα εβλεπε τα ποδαρακια ακομα σφιχτα κ μας εστειλε εκεινη την ωρα να της βγαλουμε μια πλακα που ευτυχως κ αυτη ηταν καλη,αρα απεκλεισε να ειναι οργανικο το θεμα κ ετσι μου ειπε να την ξαναδει οταν πια θα στεκεται ορθια μονη της,οποτε πρεπει να παμε τωρα!

Τοτε μου ελεγε, καθε φορα, να την κοιμιζω ανασκελα κ να την κραταω αγκαλια κ τα ποδαρακια της να τυλιγουν το σωμα μου(να ειναι ανοιχτα δηλαδη)!

Καθε φορα που ειχαμε συναντηση με την παιδιατρο την ρωταγα κ μου ελεγε οτι εβλεπε τη μικρη καλα αλλα καλο ειναι να πηγαινουμε στον ορθοπεδικο γιατι αυτος ειναι ειδικος κ μπορει να δει καποια λεπτομερια που οι παιδιατροι να παραβλεψουν γιατι δεν ειναι ειδικοτητα τους,ειναι ορθοπεδικο το θεμα!

Ευχομαι ολα καλα για τα μικρα μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξεχασα!!Της εβαζα κ διπλο μπεμπιλινο μεχρι 2 μηνων,οχι οτι κανει καμια σημαντικη προοδο αυτο απ'οτι μου ειχε πει εκεινος αλλα ολο κ καπου βοηθαει μαζι με τα υπολοιπα που εκανα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπελα μου νομιζω πως ειναι καλα να την κανεις κ εκει!Απλα καλο θα ειναι να δει τα αποτελεσματα(και το μικρο σου)ενας παιδοορθοπεδικος,και οχι παιδιατρος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να ξερεις παντως οτι κ στο Παιδων εχει πολυ καλους γιατρους κ σιγουρα θα κανουν υπερηχους!!Ο ορθοπεδικος που μας παρακολουθει ειχα ακουσει κ απο την παιδιατρο μου που τον ηξερε οτι ειναι καλος,ομως ειναι αρκετα τσιμπημενες οι τιμες του κ μου προτεινε η παιδιατρος μου να παμε καποια στιγμη κ απο το Παιδων γιατι εχουν κ εκει εξαιρετικους γιατρους!Τοσο καιρο δε το εχω κανει,αμελεια μου,τωρα θα παμε σε αυτον που παμε κ επλπιζω ολα να ειναι μια χαρα κ να μη χρειαζεται τιποτα αλλο!Αν ομως χρειαζεται το οτιδηποτε,θα παω κ στο Παιδων στην Πεντελη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ έκανα στο γιό μου υπέρηχο ισχίων στο Ιασω αμέσως αφού 40ντησε (το Φεβρουάριο) γιατί μου είπε η παιδίατρος ότι δεν ανοίγει πολύ καλά τα Ισχία του. Επειδή ο γυναικολόγος μου είναι ο Προεδρός του Ιασω τον πήρα τηλέφωνο και μου σύστησε εκείνος μια ορθοπεδικό (στο Ιασω) η οποία έτυχε να είχε εξετάσει το μωράκι μου όταν γεννήθηκε .. ! ειχε σημειώσει και στο βιβλιάριο ότι κάτι έβλεπε στα Ισχύα του και απλά ότι ήθελε παρακολούθηση.

Πήγαμε τον εξέτασε, κάναμε και υπέρηχο και όλα ήταν μια χαρά .. !

Εγώ έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη και απο τη γιατρό και απο τον υπέρηχο.. ! ¨Ηταν άνθρωποι - επαγγελματίες, πρόσεξαν πάρα πολύ το γιό μου , δεν είχα καθόλου αναμονή κτλ κτλ ...

Γνώμη μου, να πας στο Ιασω και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορτσιαααα,

πριν λιγο γυρίσαμε απο το ιασω.

ολα είναι πολυ καλα!!το καμαρι μου δεν εχει τίποτα!

μια χαρα κ η γιατρός όπως μου τα είχατε πει.

τρυφερότατη και γλυκιά με τη μικρή .

εν το μεταξυ δεν καθοταν με τιποτα ακίνητη 3 ατομα χρειάστηκαν να την κάνουμε καλα!! :lol::lol:

ενα ομως απίστευτο προσεξα...

ρε παιδια ειναι δυνατον να σε κλινική για παιδιά να μην εχει στην εισοδο μια ραμπα για τα καροτσάκια????

ειμουν κ μονη μου γιατι ο αντρας μου εψαχνε παρκιν και ανεβηκα 5-6 σκαλιά κακην κακος. :blink::blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τωρα που κοιμηθηκαν τα βλασταρια μου καταφερα να μπω.

Χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σου.Τωρα δε χρειαζεται να αγχωνεσαι πια.

Οσο για την προσβαση με καροτσακι, μπορεις να χρησιμοποιησεις την πλαινη εισοδο, αλλα δε θα σου χρειαστει πια ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και να την καμαρώνεις για μια ολόκληρη ζωή υγιή και ευτυχισμένη πάντα!!! Για την απόφαση του δεύτερου παιδιού είναι καθαρά δική σας επιλογή και απόφαση! Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσεις τίποτα και δη σε εμάς!! Δεν το είπα για αυτό δηλαδή.. Παρόλα αυτά, με τις συνθήκες που περιγράφεις το καταλαβαίνω, θα ήταν δύσκολα τώρα στο νησί με ότι συνεπάγεται αυτό.. αν και δεν έχω ακόμα παιδάκι για να ξέρω από πρώτο χέρι τη γλυκιά κούραση που περιγράφεις γλαφυρά (🤣) αλλά έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου τουλάχιστον, δεν ξέρω αν θα είχα την ενέργεια να τα ξαναπεράσω όλα τόσο σύντομα.. θα ήθελα να "ευχαριστηθω" λίγο το παιδί, να "απορροφησω" δηλαδή τη κάθε μαγική στιγμή του... τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσει δημοτικό.. μη σου πω να το τελειώσει κιόλας!! 🤣🤣🤣 Βλέπεις κουραστηκαμε τόσο πολύ για να έρθει η εγκυμοσύνη (κλεισμένα 6 κοντά σχεδόν 7 χρόνια προσπαθειών με εξωσωματική και ακόμα χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι θα γεννηθεί υγιέστατο μωράκι στο τέλος αυτής) οπότε δεν βιάζομαι να το ξαναπεράσω όλο αυτό.. δεν σου κρύβω ότι πάντα ήθελα μεγάλη οικογένεια αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στη ζωή, θα είμαι ειλικρινά τρισευτυχισμένη και με ένα υγιές παιδάκι στην αγκαλιά μου...!
    • Νομίζω υπάρχει πάντα κάποιος εφημερεύον γιατρός! Εγώ είχα πάει σε αργία σκέψου…πάρε ένα τηλέφωνο κορίτσι μου κ δες αν συνεχίσεις να αγχώνεσαι, να πας για να σου φύγει!! 
    • Σ'ευχαριστώ! Εχω αλλα 3 παιδια και στα 3 ειχα τρελαθεί στις αναγουλες στους εμετούς κτλ. Απλα σε καποιες ξεκινησαν τα συμπτώματα απο τις 5+4 περιπου ενω σε αλλες μετα την 6+. Σημερα ειμαι 5+2. Ειναι καπως το στομάχι μου ειναι η αλήθεια αλλα οχι κάτι τρομερό. Πρέπει να σκέφτομαι θετικά. Το ξερω. Αργεί πολυ ο γιατρός ισως αυτο με εχει επηρεασει. 10/6 εχω το 1ο ραντεβού. Αλλα σίγουρα μια πιο ηρεμεί εγκυμοσύνη με 3 μικρα παιδια , θα ήταν προτιμότερο...
    • Κορίτσια μου σας χιλιοευχαριστω για τις απαντήσεις σας. @Rena92 δεν ήξερα ότι είχα την επιλογή να πάω σε αυτή την κλινική κ να ζητήσω στο άσχετο να μου κάνουν υπέρηχο!!! Αν αύριο ξανασηκωθω έτσι θα πάω εκεί.. σήμερα δυστυχώς πρέπει να φύγουμε εκτός Θεσσαλονίκης για μια υποχρέωση κ θα γυρίσουμε αργά το απόγευμα...μπορώ κ τότε να πάω?? Με εχει φάει η αγωνία αν κ βαθιά μέσα μου λέω ότι όλα είναι καλά... Όμως επειδή στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα σύμπτωμα ούτε καν στήθος ,δεν μπορώ να συγκρίνω... Τώρα εκτός από το στήθος δεν έχω τίποτα άλλο. Τώρα που έχασα κ αυτό πανικοβλήθηκα
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...