Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Κοριτσια μου νιωθω πολυυυυ χαλια :( Εχω κρυωσει με αποτελεσμα να εχω καταρροη,μπουκωμα,πονοκεφαλο κ σημερα 37,6 πυρετο.Ολη τη νυχτα δεν μπορεσα να κοιμηθω απο τον εντονο βηχα κ φοβαμαι μηπως ταραζεται το μωρακι μου οταν βηχω...σκεφτομαι να παρω μισο ή 1/4 ντεπον.Εχω ακουσει οτι ειναι το μονο που επιτρεπεται στις εγκυους.Γνωριζετε κατι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω πολυ :) Οποτε θα παρω κ εγω ενα αναβραζον τωρα γιατι δεν αντεχω αλλο με πυρετο μες τον καυσωνα.Ανησυχω πολυ κ για τον βηχα.Φοβαμαι μηπως επειδη βηχω τοσο, παθει κατι το παιδακι μου αλλα δεν μπορω να το σταματησω... :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην ανυσηχεις,ειναι καλα προστατευμενο το μωρακι σου!!!!κανε καμμια εισπνοη ευκαλυπτο...στα πολυ σκουρα ισως χρειαστεις και φαρμακευτικη αγωγη για τον βηχα(με την συμβουλη του γιατρου σου)!!!περαστικα....και εγω ειμαι λιγο αρρωστουλα και ο μικρουλης μου!!!!οποτε εχεις παρεα :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαμα Παναη περαστικα κ στους 2 σας!Ευχομαι να αναρρωσετε κ ας...μην εχω παρεα ;)

Evi.D ειμαι στην 29η. Σκεφτηκα να παρω το γιατρο μου αλλα ξερω πως πηγε διακοπουλες κ δεν θελω να ενοχλησω.Εχω ραντεβου μαζι του τη Δευτερα κ ελπιζω να μη χρειαστει ως τοτε να τον παρω.Πηρα μια halls κ καπως μετριαστηκε ο βηχας..θα πιω κ ενα τσαγακι παλι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Entaksi eisai se proxorimenh egkumosinh kai malon h apokolish den paizi twra..emena mou eixai pei na pinw xamomili sinexia kai na vazw meli mesa...Alla ton pireto na ton prosexeis einai simantiko...Oso gia ton giatro sou, na ton enoxliseis kai na mhn esthanese tipsois auth einai h doulia tou kai exei efthinh gia sena kai to mwraki sou mexri na gennhseis....Perastika sou euxome :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ziz έγραψε:

manoula3 τρια πιδακια εχεις?Να σου ζησουν!Τρελαινομαι για μεγαλες οικογενειες κ ελπιζω να μου δωσει κ μενα ο Θεος πολλα!

χαχαχα!!!ναι ziz μου 3 εχω!!!!σ'ευχαριστω παρα πολυ!!! :)

σου ευχομαι να αποκτησεις κ συ μεγαλη οικογενεια,οπως ονειρευεσαι!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αχ @Xrisa95 χτύπησες φλέβα με την ερώτηση σου! Εγώ προσωπικά δεν ξεχνάω λεπτό ότι είμαι έγκυος 🤰!! Ακόμα και το βράδυ τινάζομαι απότομα πολλές φορές γιατί φοβάμαι μην έχω κακή στάση για το έμβρυο 🤣🤣🤣 ότι να ναι!! @ΛΕΥΚΗ @Antonia2 αυτό το συζήτησα με την γιατρό προχθές! Μου είπε ότι δεν είναι καλό να αντιμετωπίσουμε την έγκυο σαν άρρωστη και καλά είναι να κάνουμε ότι κάναμε και πριν αλλά σε ήπια μορφή! Και όταν γύρισα να της πω για το βάρος ότι σηκώνω το πολύ 3-4 κιλά μου είπε " εσύ άσε τα 3-4 κιλά" και της λέω ότι υπάρχουν έγκυες που σηκώνουν περισσότερα και μου είπε ότι γυναίκες που έχουν και άλλα παιδιά δεν υπάρχει θέμα αλλά σε γυναίκες που είναι από υποβοηθούμενη αναπαραγωγή είναι πιο αυστηροί!!  Εντάξει εγώ το βρίσκω υπερβολικό πάντως 3-4 κιλά δεν είναι κάτι!! Φυσικά εγώ πλέον ούτε αυτά σηκώνω γιατί δεν θέλω να κάνω του κεφαλιού μου!
    • Καλησπέρα. Δεν έχω τα συμπτώματα των πρώτων ημερών αλλά νιώθω ένα τράβηγμα και πρήξιμο μόνο στην κοιλιά.  Αύριο θα είναι η 10η μέρα από την εμβρυομεταφορα και σκέφτομαι να κάνω ένα τεστ που έχω. Τι λες θα δείξει κάτι; Ο γιατρός είπε να κάνω χοριακη στις 8 Ιουλίου αλλά δεν αντέχω 
    • Μακαρι να ερθουν ολα καλα για ολες μας!!!🙏❤️🧿 Την αλλη Τεταρτη εχω γιατρο!! Ανυπομονουμε μ τον αντρα μου!!! Καλη αρχη μ το νεο γιατρο κ με τη νεα προσπαθεια!! 🤞🤞❤️❤️❤️❤️ Χαρηκα πολυ μ τα νεα σου Ελισσαβετ μου!!! Το οτι εισαι ηρεμη παιζει τεραστιο ρολο νομιζω κ βοηθαει πολυ!!  Ευχομαι πολυ πολυ συντομα να κρατας θετικη χοριακη!!!🙏🤰✨️🤞🥰 Να μας γραφεις τα νεα σου!!
    • Ο γιατρός δεν είμαι αλλά πιστεύω κακος δεν το κοίταξε πριν κάνετε πρόκληση η προλακτινη είναι ένα βασικό εμπόδιο που θεωρώ έπρεπε να ξεπεραστεί πρώτα πριν προχωρήσετε  εγω πρόκληση δεν χρειάστηκε να κάνω γιατί ρύθμισα την ωορρηξία με το χάπι για την προκαλακτινη με την ενδοκρινολόγο  τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται;  Ρωταω γιατί περίπου εχουμε τα ίδια θεματάκια ( εντάξει σίγουρα από γυναίκα σε γυναίκα διαφέρουν ) εγω τότε που προσπαθούσα για το πρώτο μωρο ήμουν 33 είχε περάσει ένας χρόνος και κάτι αλλά κουβέντα για εξωσωματική δεν μου είχε πει 🤷‍♀️
    • Για να είμαι ειλικρινής δεν το κατάλαβα😜πήγαμε στον γιατρό και μας το είπε το είδε δηλαδή στον υπέρηχο…εγώ είχα την εντύπωση οτι γυρίζει συνέχεια μια νιώθω τα πόδια πάνω στον θώρακα μία κάτω…αλλά μας είπε ότι είναι με το κεφαλάκι κάτω η Μπέμπα 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...