Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΩΝ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 12 ΜΗΝΩΝ.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ.

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟ.

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΩΝ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 12 ΜΗΝΩΝ.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ.

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟ.

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

ΕΜΕΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΔΟΝΤΑΚΙ 6 ΜΗΝΩΝ,ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ 15 ΜΗΝΩΝ!!!

ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΙΛΗΣΕ (ΚΑΛΑ,ΟΧΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ) 9 ΜΗΝΩΝ!!!

ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 17 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ "ΜΑΜΑ,ΜΠΑΜΠΑ,ΠΑΠΠΟΥ,ΓΙΑΓΙΑ"

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ!!!

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

ΕΜΕΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΔΟΝΤΑΚΙ 6 ΜΗΝΩΝ,ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ 15 ΜΗΝΩΝ!!!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ!!!

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ!!!

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα αγαπημένες μου!!!! Όλα πήγαν μια χαρά στην ετ, μακάρι να κρατηθούν γερά τα σποράκια κ επιτέλους να κρατήσω στην αγκαλιά μου ένα ή κ δύο υγιές μωρά, το θέλουμε τόσο μα τόσο πολύ με τον σύζυγο που με πιάνει τρέλα στην σκέψη άλλης μια αποτυχίας.... Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες για την υποστήριξη κ εύχομαι γρήγορα όλες να φύγουμε από αυτό το θεματάκι 🙏😊 Προσπαθώ να είμαι ήρεμη αλλά είναι πολύ δύσκολο να αισιοδοξώ με όλα αυτά που έχουμε περάσει!!! Την άλλη Δευτέρα θα ξέρουμε κ ελπίζω να είναι θετική για αρχή η χοριακή κ μετά βήμα βήμα να προχωράμε 😊🙏🥰
    • Αχ κορίτσια μου συγνώμη , ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον ,είδαμε δυο σάκους ,26-6 έχω πάλι υπερυχο μακάρι να είναι όλα καλά 
    • Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ για όλες τις ευχές κ τις θετικές σας σκέψεις 😊🥰 Όλα μια χαρά με την εμβρυομεταφορά, προσπαθώ να χαλαρώσω αλλά να σας πω την αλήθεια ε΄΄ιμαι πολύ φοβισμένη, κ αν δεν πιάσουν αυτή τη φορά, κ αν μείνω έγκυος κ έχουμε πάλι τα ίδια😓 Γενικά μια παράνοια, ελπίζω να την παλέψω γτ θα πάρω κ τις 7 ημέρες που δικαιούμαστε κ δεν έχω να ξεχνιέμαι με τη δουλειά, θα δείξει!!!😊 @Pinacolada@Παρασκευαιδου Να χαίρεστε τα παιδάκια σας κ με το καλό να πάτε για υπέρηχο!!! 
    • Να μην φοβάσαι την δοσολογία. 300 μονάδες είναι η συνήθης δόση που δίνουν σε μια πλήρη εξωσωματική. Οι 150 θεωρούνται πολύ ήπιο πρωτόκολλο και δεν αποδίδει πάντα. Εξαρτάται τη δυναμική σου. Εγώ έχω κάνει δύο φορές διέγερση με 300+ μονάδες. Και πόσες ακόμη με 150...femara...κλπ. Δόξα τω θεώ δεν έπαθα κάτι.  Όσον αφορά την διαδικασία, σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Μας δοκιμάζει η εξωσωματική. Όμως να πας με πίστη και υπομονή. Και να σκέφτεσαι ότι φτάνεις πιο κοντά στον στόχο σας. Αν κάτι σε προβληματίζει ή έχεις κάποια ανησυχία, για το πρωτόκολλο, το ο,τιδήποτε, να την συζητήσεις με τον γιατρό σου/ τις μαίες, μην το αφήνεις να σε τρώει. Με τον ίδιο γιατρό συνεχίζεις; Καλή επιτυχία!! Να ειναι η τελευταία και τυχερή φορά!🙏🙏🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...