Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια....είμαι έγκυος στον 4 μήνα...και ψάχνω Γιατρό στο Έλενα...με παρακολουθεί ένας πολύ καλος γυναικολόγος αλλα δυστυχώς είναι στο Μητέρα :( και για οικονομικούς λόγους δεν μπορώ να γεννήσω εκεί....μου σύστησαν περίπου 5 γιατρούς στο Έλενα...αλλα ζητάνε "ταρίφα" απο 1000-1800 που και να τα είχα δεν θα τους τα έδινα...αν τα είχα θα πήγαινα στο Μητέρα που έχω ήδη πολύ καλό Γιατρό....φυσικά και θα δώσω κατι στον γιατρό που θα με ξεγεννήσει...καθε ζευγαρι πιστευω σε τετοιες περιπτώσεις για να ευχαριστήσει τον γιατρό κάτι δίνει....απο τη στιγμή ομως που ήδη ξέρω οτι θα δώσω περίπου 500 για δωμάτιο κ.τ.λ ας έδινα τουλάχιστον αλλα τοσα και στον γιατρό....αλλα οχι 1000-1800 που παίρνει και ένας γιατρός σε ιδιωτικό...όποια κοπέλα γνωρίζει καποιον καλό γιατρό στο Έλενα...ας μου δώσει τα στοιχεία του αν θέλει....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MeLiTiNi.X για το ΕΛΕΝΑ δεν ξέρω κάποια γνωστή μου να έχει πάει.

Απλά έχω να σου πω για το Αλεξάνδρας που γέννησε η αδερφή μου πριν 1,5 μήνα. Ο γιατρός της πήρε 800 ευρώ καισαρική. Βέβαια είχε την τύχη όσες ξεγενάει ο γιατρός αυτός τις βάζει σε νέα πτέρυγα (κλάσης ανώτερα τα δωμάτια απο τα 4κλινα του μητέρα)...

Βέβαια στα δημόσια το μωράκι σου πρέπει να το κάνεις μόνη σου μπανάκι στον ειδικό χώρο που υπάρχει.. κι αν δεν μπορείς σίγουρα ένας συνοδός σου που παρεπιπτώντως επιτρέπεται μόνο γυναίκες...

MeLiTiNi.X έγραψε:

καλησπέρα κορίτσια....είμαι έγκυος στον 4 μήνα...και ψάχνω Γιατρό στο Έλενα...με παρακολουθεί ένας πολύ καλος γυναικολόγος αλλα δυστυχώς είναι στο Μητέρα :( και για οικονομικούς λόγους δεν μπορώ να γεννήσω εκεί....μου σύστησαν περίπου 5 γιατρούς στο Έλενα...αλλα ζητάνε "ταρίφα" απο 1000-1800 που και να τα είχα δεν θα τους τα έδινα...αν τα είχα θα πήγαινα στο Μητέρα που έχω ήδη πολύ καλό Γιατρό....φυσικά και θα δώσω κατι στον γιατρό που θα με ξεγεννήσει...καθε ζευγαρι πιστευω σε τετοιες περιπτώσεις για να ευχαριστήσει τον γιατρό κάτι δίνει....απο τη στιγμή ομως που ήδη ξέρω οτι θα δώσω περίπου 500 για δωμάτιο κ.τ.λ ας έδινα τουλάχιστον αλλα τοσα και στον γιατρό....αλλα οχι 1000-1800 που παίρνει και ένας γιατρός σε ιδιωτικό...όποια κοπέλα γνωρίζει καποιον καλό γιατρό στο Έλενα...ας μου δώσει τα στοιχεία του αν θέλει....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ!!

ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙ...ΕΣΥ ΔΙΝΕΙΣ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ!

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ 2000 ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ 1500 ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ...ΤΟ ΠΟΛΥ 1000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΔΕΙΝΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ...

καλησπέρα κορίτσια....rubela είδα και σε πιο παλιά δημοσιευση σου οτι γέννησες πρόσφατα εκεί...οχι κουκλα μου...τι πάει να πει " πόσα θες " τι είναι ιδιωτικό ; ; ; αν και εχω διαβάσει σε ένα αλλο forum που είμαι κι εκεί μέλος....οτι μια γυναικολόγος....αρκετό καιρό πριν τη γέννα ρωτούσε αν εχουν τα λεφτά που ζητάει...και ζητούσε 1500.....ακόμα κι εσύ θεωρώ παράλογο οτι εδωσες 1000 σε δημόσιο...γιατί ; ; ; τι...δεν θα έπαιρνες το μωράκι σου ; ; ; αν σου έκανε καμια ιστορια ο γιατρος στο τελος τον απειλουσες με καταγγελεια....και να εχει λεφτα ενα ζευγαρι....με πιο δικαιωμα ενας γιατρος του δημοσιου απαιτει ταριφα ; ακουσα οτι ο Κανακακης στο Ελενα απο καποια ζευγαρια δεν ζητησε ταριφα....απο καποια αλλα ζητησε....θα μαθω και ισως παω να τον δω....

γιατι του τα χρωστουσε τα 800 η αδελφη σου ; ; ; και 500 να του εδινε χαρη θα του εκανε...συγνωμη αλλα νευριαζω με τετοιους γιατρους....

και εγω εχω την ιδια απορια.γιατι ο γιατρος δημοσιου να ζηταει ταριφα.!!αν ειναι δυνατον οτι θελουμε του δινουμε σε αυτον και στη μαια.το συζητισα με καποιες κοπελες που γεννησαν σε δημοσιο και μου ειπαν πως τον πληρωνεις αυτα που ζηταει για να ερθει αμα τυχει και γεννας οταν δεν εφημερευει!!συμβουλη μου ειναι να μην αναφερεις τιποτα και να δωσεις οτι θες,οπως θα κανω και εγω...δεν ειναι λιγα 500 ευρω αλλωστε

tsihi έγραψε:

και εγω εχω την ιδια απορια.γιατι ο γιατρος δημοσιου να ζηταει ταριφα.!!αν ειναι δυνατον οτι θελουμε του δινουμε σε αυτον και στη μαια.το συζητισα με καποιες κοπελες που γεννησαν σε δημοσιο και μου ειπαν πως τον πληρωνεις αυτα που ζηταει για να ερθει αμα τυχει και γεννας οταν δεν εφημερευει!!συμβουλη μου ειναι να μην αναφερεις τιποτα και να δωσεις οτι θες,οπως θα κανω και εγω...δεν ειναι λιγα 500 ευρω αλλωστε

ξερεις κατι ; ; ; εμεις φταιμε...εγω μαλλον οχι ουτε εσυ...αλλα οσες δεχονται να δωσουν 1500-2000 σε γιατρο του δημοσιου...και γιατι να μην τα δωσω σε ιδιωτικο ; ; ; η αδελφη μου γεννησε σε ιδιωτικο και ο γιατρος πηρε 1200...και στο Ελενα ζητανε και 2000 ; ; ; ; ελεος...που ζουμε ; ; ; ειλικρινα ακομα και αν υπηρχε σοβαρο προβλημα θα προτιμουσα να τον κοροιδεψω οτι θα τα παρει και στο τελος θα του εδινα οτι ηθελα παρα να παρει τοσα λεφτα....α! και να εφημερευει κατι ζηταει...για ολα....

Σίγουρα δεν του τα χρωστούσε... δεν ξέρω πως λειτουργούν τα πράγματα ακριβώς αλλά η αδερφή μου παρακολουθούνταν έξω από τον γιατρό όλο τον καιρό και δεν ήταν της βάρδιας.κι επειδή μείναμε ευχαριστημένοι του δώσαμε τόσα.

Τώρα το θέμα είναι εντελώς υποκειμενικό όπως καταλαβαίνεις ο καθένας κάνει τις διαπραγματεύσεις του, απλά σε ενημέρωσα για μια εναλλακτική με το έλενα!!!

Με το καλό πάντως!!!

Καλησπερα Μελιτινακι...συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου..ευχομαι ολα να πανε καλα...

ο κυριος Κανακακης ειναι ο γιατρος μου!Δεν εχω λογια..ειναι πολυ καλος ανθρωπος και το λενε ολοι..εγω απλα το διαπιστωνω..στη πραξη!με βοηθησε πααρα πολυ..και με τη γνωση του και με το χαρακτηρα του..και εμεινα εγκυος μετα απο 3μιση χρονια προσπαθειες..Ημουν στο τσακ για εξωσωματικη κι εκεινος επεμενε να περιμενω λιγο ακομα..και ετσι εγινε το θαυμα..!ειμαι στον 7ο..και φυσικα απο το Σεπτεμβρη δε μου εχει ζητησει φραγκο..!Μια φορα του δωσαμε με το ζορι..Κυριακης απογευμα..

ειναι απλος και κανει σωστα τη δουλεια του χωρις πολλους φραμπαλαδες!ενα μειονεκτημα ειναι ομως οτι εχει παααρα πολυ..δουλεια και δυσκολα σε αναλαμβανει!Μακαρι να εισαι τυχερη..ετσι κι αλλιως δεν γεννας καλοκαιρινους μηνες!Για τη γεννα και λεφτα δεν εχω κανει κουβεντα αλλα ξερω ηδη την απαντηση του! ;) Δοκιμασε δεν χανεις τιποτα..

Επισης κος Γαζης..και Φαρμακιδης εχω ακουσει καλα λογια!

Κατρινα έγραψε:

Καλησπερα Μελιτινακι...συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου..ευχομαι ολα να πανε καλα...

ο κυριος Κανακακης ειναι ο γιατρος μου!Δεν εχω λογια..ειναι πολυ καλος ανθρωπος και το λενε ολοι..εγω απλα το διαπιστωνω..στη πραξη!με βοηθησε πααρα πολυ..και με τη γνωση του και με το χαρακτηρα του..και εμεινα εγκυος μετα απο 3μιση χρονια προσπαθειες..Ημουν στο τσακ για εξωσωματικη κι εκεινος επεμενε να περιμενω λιγο ακομα..και ετσι εγινε το θαυμα..!ειμαι στον 7ο..και φυσικα απο το Σεπτεμβρη δε μου εχει ζητησει φραγκο..!Μια φορα του δωσαμε με το ζορι..Κυριακης απογευμα..

ειναι απλος και κανει σωστα τη δουλεια του χωρις πολλους φραμπαλαδες!ενα μειονεκτημα ειναι ομως οτι εχει παααρα πολυ..δουλεια και δυσκολα σε αναλαμβανει!Μακαρι να εισαι τυχερη..ετσι κι αλλιως δεν γεννας καλοκαιρινους μηνες!Για τη γεννα και λεφτα δεν εχω κανει κουβεντα αλλα ξερω ηδη την απαντηση του! ;) Δοκιμασε δεν χανεις τιποτα..

Κατρινα καλησπερα....σ' ευχαριστω πολύ......σε παρακαλω δωσε μου το τηλεφωνο του....μακαρι να με δεχτει γιατι διαβασα και καπου αλλου οτι ειναι πολυ καλος γιατρος και τουλαχιστον δεν ζηταει ταριφα....οσο για το αν εχει δουλεια....δεν με απασχολει καθολου επειδη ο γιατρος που εχω απο το Μητερα ειναι τοσο καλος που θα συνεχισει να με παρακολουθει κανονικα...ξερει οτι δεν θα γεννησω στο Μητερα....μετα απο 2 αποβολες αν δεν ηταν αυτος θα εχανα και το παιδι που περιμενω τωρα...οποτε ολες τις εξετασεις τις κανω μαζι του.....

Κατρινα έγραψε:

για τους αλλους 2 που μου έγραψες Γαζη και Φαρμακιδη νομιζω ζητάνε ταριφα αν και δεν ειμαι σιγουρη....οταν θα γεννησεις με το καλο....θελω πολυ να μου πεις τις εντυπωσεις σου απο τον Κανακακη....και ξερεις οχι μετα απο ενα χρονο.... :) οταν θα γεννας εσυ εγω ακομα θα ειμαι στον 6 μηνα....χαιρομαι παντως που εμεινες εγκυος και δεν εκανες εξωσωματικη....

AFRODITH έγραψε:

να σας ρωτησω .

ξερει καμια τον Μπουρα στο Ελενα ?

Afrodith καλησπέρα....δυστυχώς δεν τον ξέρω.....αν επιτρέπεται είσαι έγκυος ; ; ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...