Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σου Κατρινακι μου με το μπεμπαρο !!!!!!

koula τελευταια μερα συην δουλεια σημερα ??? καλη αδεια σου ευχομαι να ξεκουραστεις και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου ...σε ευχαριστω και για τις ομορφες ευχες που μου εγραψες ....

και κατι ακομα ......

ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

και είμαι και δεν είμαι...Μένω από μπαταρία. Η δικιά μου πριν ένα μήνα περίπου ήταν 1300. Τώρα, έχουμε την Πέμπτη ραντεβού κια περιμένω με αγωνία να δω πόσο έφτασε το θρευτάρι μου...

Δημοσίευση

Καλέ φτάνει απαπαπαπα, τι πήρατε και δεν σας προλαβαίνω, όλο μπουρου μπουρου είστε :P:P

Μπέλλα για το επίδομα δεν παίζει να το πάρουμε!!! ΔΝΤ βλέπεις!!!!

Ρε Κατρίνα τι παίδαρο έχεις? αχ λέτε να μεγάλωσε και το δικό μου τόοοοοσο πολύ,αχ τι τέλεια!!!

Κορίτσια, έκανα έναν κορμό απίστευτο!!!!Με μερέντα!!! :woohoo: :woohoo: είναι θεϊκός, πρέπει να το δοκιμάσετε! :silly: :silly:

Δημοσίευση

anna10019 έγραψε:

Βάσω μου συμπάσχωωωωωωωωωωωωωωω

Αννουλα μου εσυ εισαι σχεδον 32 w .....λιιιιιιιιγο εμεινε !!!!! ;)

εγω παιζω ακομη με τον αριθμο 28w ..... εχω δροοοομο μπροστα μου !!!!!

:S:S:S

Δημοσίευση

WENDY έγραψε:

γεια σου Κατρινακι μου με το μπεμπαρο !!!!!!

koula τελευταια μερα συην δουλεια σημερα ??? καλη αδεια σου ευχομαι να ξεκουραστεις και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου ...σε ευχαριστω και για τις ομορφες ευχες που μου εγραψες ....

και κατι ακομα ......

ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

Χαχαχαχ από τώρα;; Κάτσε, έχουμε καιρό ακόμη! Τι έπαθες; Ανυπομονείς ή έχεις αρχίσει να έχεις δυσφορίες και τέτοια;

Άννα 1300 πριν ένα μήνα;!! Αν δεν απατώμαι, εμένα τότε ήταν γύρω στο κιλό στις εβδομάδες που λες και την περασμένη εβδομάδα 1700 :laugh: άρα η δικιά σου... πλησιάζει το δίκιλο ζωή να 'χει! Καλά, της Κατερίνας θα βγει στρουμπουλό στρουμπουλό όπως πάει :woohoo: Τυχερούλα, μια χαρά! Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς μήπως χάσει λίγο βάρος, τίποτα :)

Δημοσίευση

CrazyMummy έγραψε:

Καλέ φτάνει απαπαπαπα, τι πήρατε και δεν σας προλαβαίνω, όλο μπουρου μπουρου είστε :P:P

Μπέλλα για το επίδομα δεν παίζει να το πάρουμε!!! ΔΝΤ βλέπεις!!!!

Ρε Κατρίνα τι παίδαρο έχεις? αχ λέτε να μεγάλωσε και το δικό μου τόοοοοσο πολύ,αχ τι τέλεια!!!

Κορίτσια, έκανα έναν κορμό απίστευτο!!!!Με μερέντα!!! :woohoo: :woohoo: είναι θεϊκός, πρέπει να το δοκιμάσετε! :silly: :silly:

καλα καλε με τον πονο μας παιζεις ????????

ο γιατρος μου ειπε να περιορισω τα γλυκα .... :(

χθες ομως( μεταξυ μας ) εφαγα τουρτα παγωτου ..... ;)

αχ αλλα θα ηθελα να ετρωγα καθε μερα κατι γλυκο ...

η μερεντα που εγραψες ..μου θυμησε κρεπα...

αρκετα κολαστικα φτανει ...αυριο παλι ....

Δημοσίευση

kuo28 έγραψε:

WENDY έγραψε:

Χαχαχαχ από τώρα;; Κάτσε, έχουμε καιρό ακόμη! Τι έπαθες; Ανυπομονείς ή έχεις αρχίσει να έχεις δυσφορίες και τέτοια;

Άννα 1300 πριν ένα μήνα;!! Αν δεν απατώμαι, εμένα τότε ήταν γύρω στο κιλό στις εβδομάδες που λες και την περασμένη εβδομάδα 1700 :laugh: άρα η δικιά σου... πλησιάζει το δίκιλο ζωή να 'χει! Καλά, της Κατερίνας θα βγει στρουμπουλό στρουμπουλό όπως πάει :woohoo: Τυχερούλα, μια χαρά! Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς μήπως χάσει λίγο βάρος, τίποτα :)[/quote:22487ucb]

Εκέι την υπολογίζω κι εγώ πάνω κάτω. Και η μεσούλα μου επίσης :S Εσύ όμως που το χωράς τέτοιο μωρό ρε παιδάκι μου;

Δημοσίευση

εφαγα τη μακαροναδα μου και ηρθα!

Κατερινακι μουθ τωρα γυρισες σπιτι??? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

αντε ..απολαυσε το τωρα...!!!! :woohoo: :woohoo:

Βασουλα τι εγινε με τα μαθηματα?Κριση και εκει? :dry:

Θεκλα μου γιατι το κανεις αυτοοοο???20 μερες την εχω τη ρημαδα τη μερεντα στο ντουλαπι..και δε λεω να την ακουμπησω..εσυ..γιαιτι μου το κανεις αυτο? :blink:

Βασουλα (WENDOYLA)..μη βιαζεσαι βρεεε.απολαυσε το ακομα οσο μπορεις.. ;)

αννα μου κι εσας ηταν μεγαλουτσικο αν λες πριν ενα μηνα 1300!!!!

Με το καλο..να το ξαναδεις

Δημοσίευση

kuo :kiss::kiss:

το δικό μου πόσο να είναι άραγε???

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι, σήμερα κατάλαβα πως είχα συσπάσεις και μάλιστα για 1 ωρίτσα περίπου κάθε 5 λεπτά, μετά σταμάτησαν!!!

έτιμη ήμουν να πάρω τον γιατρούκο μου,αλλά σκέφτηκα πως θα είναι αυτές οι μπράξτον χίκς! Αυτές πόσο κρατάνε? να ξέρω ,μην τυχόν έρθει η ώρα να γεννήσω κι ε΄γω πιστέψω ότι απλά προετοιμάζεται η μήτρα μου.

οκ είναι νωρίς ακόμη,αλλά από εδώ και πέρα νομίζω ότι πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή,ανά πάσα στιγμή μπορεί να γεννήσουμε!

Δημοσίευση

CrazyMummy έγραψε:

Τώρα αυτά γιατί τα λες; :(

Μερέντα ρε γαμώτο, μερέντα... Όταν ήμουν μικρή ήμουν τρελό θρεφτάρι μιλάμε. Η μάνα μου φρόντιζε να μην έχουμε γλυκά σπίτι για να μη μασαμπουκώνω και πήγαινα στη θεία μου που με μπούκωνε ζεστό ψωμάκι φούρνου με βούτυρο και μερέντα... Αυτό μου θύμισες τώρα :blush:

Έχετε φάει κορμό με πραλίνα από Βάρσο; Φτιάχνει κάτι μακρυνάρια και σε ρωτάει πόσο να σου κόψει πω πωωωωωωω. Σκάω. Σκάω.

Δημοσίευση

kuo28 έγραψε:

WENDY έγραψε:

......

Άννα 1300 πριν ένα μήνα;!! Αν δεν απατώμαι, εμένα τότε ήταν γύρω στο κιλό στις εβδομάδες που λες και την περασμένη εβδομάδα 1700 :laugh: άρα η δικιά σου... πλησιάζει το δίκιλο ζωή να 'χει! Καλά, της Κατερίνας θα βγει στρουμπουλό στρουμπουλό όπως πάει :woohoo: Τυχερούλα, μια χαρά! Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς μήπως χάσει λίγο βάρος, τίποτα :)

Δημοσίευση

CrazyMummy έγραψε:

kuo :kiss::kiss:

το δικό μου πόσο να είναι άραγε???

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι, σήμερα κατάλαβα πως είχα συσπάσεις και μάλιστα για 1 ωρίτσα περίπου κάθε 5 λεπτά, μετά σταμάτησαν!!!

έτιμη ήμουν να πάρω τον γιατρούκο μου,αλλά σκέφτηκα πως θα είναι αυτές οι μπράξτον χίκς! Αυτές πόσο κρατάνε? να ξέρω ,μην τυχόν έρθει η ώρα να γεννήσω κι ε΄γω πιστέψω ότι απλά προετοιμάζεται η μήτρα μου.

οκ είναι νωρίς ακόμη,αλλά από εδώ και πέρα νομίζω ότι πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή,ανά πάσα στιγμή μπορεί να γεννήσουμε!

Δεν ξέρω πόσο κρατάνε αλλά το χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι άτακτες.

Δημοσίευση

WENDY έγραψε:

kuo28 έγραψε:

Άννα 1300 πριν ένα μήνα;!! Αν δεν απατώμαι, εμένα τότε ήταν γύρω στο κιλό στις εβδομάδες που λες και την περασμένη εβδομάδα 1700 :laugh: άρα η δικιά σου... πλησιάζει το δίκιλο ζωή να 'χει! Καλά, της Κατερίνας θα βγει στρουμπουλό στρουμπουλό όπως πάει :woohoo: Τυχερούλα, μια χαρά! Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς μήπως χάσει λίγο βάρος, τίποτα :)[/quote:2pe5gbcy]

ολα μαζι ειναι Κατερινα μου ..δυσφορια ..ανυπομονησια....κιλα...

ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... :S :S

κι εσενα η μπεμπουλα σου το δικιλο πλησιαζει ( αν δεν το εχει φτασει ηδη ) :)

μην μιλατε εσεις ...εισαστε παλιες σειρες φαγατε το γαιδαρακο .. :)

εγω ειμαι ενα μηνα πισω ....

Ρε χαζούλα πάνω κάτω στα ίδια είμαστε όλες. Λίγο οι πιο παλιές ν'αργήσουν λίγο οι πιο καινούριες να βιαστούν, σιγά τη διαφορά που θα έχουμε.

Δημοσίευση

Θεκλα μου πως το καταλαβες οτι ειναι braxton..?Παντως κι εγω και η VASILIKI που νομιζαμε οτι ειχαμε συσπασεις..με το υπερηχο..εδειξε οτι τα φαινομενα απατουν..και τελικα ειναι τα μωρα μας ..που σφιγγει η κοιλια!Εσυ τι ακριβως ενοιωσες?

ναι ναι αρχισανε με τα γλυκα..να λυσαξουμε βραδιατικα!

Για το μπεμπη μου ειπε αν περιμενω μεχρι την ΠΗΤ μου..θα γινει πανω απο 3700!!

Δημοσίευση

kuo28 έγραψε:

CrazyMummy έγραψε:

Τώρα αυτά γιατί τα λες; :(

Μερέντα ρε γαμώτο, μερέντα... Όταν ήμουν μικρή ήμουν τρελό θρεφτάρι μιλάμε. Η μάνα μου φρόντιζε να μην έχουμε γλυκά σπίτι για να μη μασαμπουκώνω και πήγαινα στη θεία μου που με μπούκωνε ζεστό ψωμάκι φούρνου με βούτυρο και μερέντα... Αυτό μου θύμισες τώρα :blush:

Έχετε φάει κορμό με πραλίνα από Βάρσο; Φτιάχνει κάτι μακρυνάρια και σε ρωτάει πόσο να σου κόψει πω πωωωωωωω. Σκάω. Σκάω.[/quote:38lfak1j]

:laugh: :laugh: :laugh:

αυτο με το ψωμι κι εγω το εκανα και εβαζα πολυυυυυυυ μερεντα

και το βουτυρο ελιωνε γιατι το ψωμι ηταν ζεστο ...

πω πω πω ασε απλα τελειο ηταν ...

τωρα αν καθησω μπορω να φαω ενα ολοκληρο φρεσκο ψωμι με μερεντουλα ...

αλλα δεν θα το κανω ...ειμαι καλο κοριτσι :blush:

Δημοσίευση

Λοιπόν κοριτσάκια μου, κάπου εδώ εγώ εγκαταλείπω. Πρέπει να μπω σε διαδικασία cocooning γιατί άμα χάσω τις ώρες μου μετά... θα πιάσω ξημέρωμα. Φιλιά πολλά σε όλες και καλό βράδυ

Δημοσίευση

καλο βραδυ Αννουλα ..

κι εγω εγκαταλειπω ..παω να κοιμηθω ..να δω ονειρα ...sex φαγητο γλυκα ..εκει τουλαχιστον ολα επιτρεπονται ..καλη συνεχεια ...

φιλια ...

Δημοσίευση

Αχ θα τρελαθώ!!!

Δες έναν παίδαρο!!!

Κορίτσια μάλλον η κρίση έπιασε και το ΙΚΑ...Τι να πω;

Ηταν το μόνο καλό που είχε το κ@@@ΙΚΑ της γειτονιάς μου και αυτό το σταμάτησαν...μάζευε πολύ κόσμο το τμήμα ανώδυνου και μάλλον χαλούσε το ιματζ της μαυρίλας και σαπίλας που επικρατεί εκεί μέσα με τους ηλίθιους γιατρούς... :angry::angry::angry:

Δημοσίευση

Καληνύχτα κοριτσάκια! Κι εγώ ακολουθώ σε λίγο :kiss::kiss::kiss:

Κατρίνα :woohoo: Τον είδατε έγχρωμο ε; Έχει χεράκι μπροστά στην πρώτη μωρέ ο μπέμπης :):) Τέλεια, πρέπει να τον καταευχαριστήθηκες!

Θέκλα μου, έχουμε καιρό ακόμη, μην ανησυχείς. Θεωρητικά μπορεί να γεννήσουμε απ' όταν μπούμε στο μήνα μας. Συσπάσεις δεν ξέρω ποιες είναι. Έχω νιώσει κάποια "πετρώματα" αλλά μου φαίνεται χλωμό να ήταν αυτό... Μήπως να ρωτήσεις το γιατρό σου; Όχι ότι θα είναι τίποτα, αλλά για να ηρεμήσεις. Και Braxton Hicks να ήταν, δε σημαίνει αυτό κάτι. Αν είναι να γεννήσουμε θα το καταλάβουμε πιστεύω :cheer: Σίγουρα υπάρχουν "μηχανισμοί" που δεν επιτρέπουν να γίνει αυτό από τώρα!

Δημοσίευση

VASOMITS έγραψε:

Αχ θα τρελαθώ!!!

Δες έναν παίδαρο!!!

Κορίτσια μάλλον η κρίση έπιασε και το ΙΚΑ...Τι να πω;

Ηταν το μόνο καλό που είχε το κ@@@ΙΚΑ της γειτονιάς μου και αυτό το σταμάτησαν...μάζευε πολύ κόσμο το τμήμα ανώδυνου και μάλλον χαλούσε το ιματζ της μαυρίλας και σαπίλας που επικρατεί εκεί μέσα με τους ηλίθιους γιατρούς... :angry::angry::angry:

Κριμα μωρεεε και ηταν καλη φαση!να κοιταξεις αλλου Βασουλα!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...