Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βασουλα πάνε και τα μαθήματα πάει και ο Ιταλός!!! :laugh: :laugh:

Παραδοσιακούς χορούς θα σας μάθω εγωωω!!!

Απο μικρή ήμουν για πολλά χρόνια σε χορευτικό!!!

Στον γάμο μου κι εγώ ξυπόλητη και το καταευχαριστήθηκα!!!

Μετά όμως έπεσε τρίψιμο άλλο πράγμα...ηταν κατάμαυρα... :S

Αγγελικούλα σωστή με τα παπουτσάκια χορού...γιατί με τις τακουνάρες μετά απο τόσες ώρες ορθοστασιας δεν θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς τον χορό και είναι κρίμα...

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Εγώ τον δικό μου άντρα τον ξέρω από τα 12 :woohoo: και ήμασταν κολλητοί φίλοι πολλά χρόνια. Μια μέρα, λοιπόν, μετά από 14 χρόνια γνωριμίας και δύο μέρες πριν παρουσιαστεί στο στρατό αποφασίζω ότι μου αρέσει :blink: έτσι ξαφνικά (σαν σήριαλ του Παπακαλιάτη ένα πράγμα). Εκείνο το βράδυ βγήκαμε παρέα, του ζήτησα να πάω σπίτι του να μιλήσουμε, εκεί τον κοιτούσα περίεργα τον ξανακοιτούσα, του πέταξα κάτι σποντίτσες... και κοιμήθηκα εκεί το βράδυ :blush: . Μπήκε στρατό σα να είμαστε φίλοι, τίποτα το ερωτικό (νόμιζε το γλυκάκι μου ότι με είχε πιάσει απλά κάτι για ένα βράδυ). Στην πρώτη άδεια του είπα ότι θέλω να είμαστε μαζί κανονικά, ότι έχουμε ζήσει ήδη τόσα χρόνια μαζί, ξέρουμε ο ένας τον άλλον και από την καλή και από την ανάποδη...ήξερα ότι ήθελα να περάσω τη ζωή μου μαζί του. Και εκείνος είπε τα αντίστοιχα :blush: . Μείναμε σχεδόν αμέσως μαζί και μετά από 4 χρόνια παντρευτήκαμε! Όλοι οι κοινοί μας φίλοι τόσων χρόνων δεν το πίστευαν!

Δημοσίευση

Kat6 έγραψε:

ΚΑΤΡΙΝΑ!!!!ΓΙΟΥΧΟΥ!!!Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΕΙΜΑΙ...ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!! :laugh: :laugh:

Καλως την κουμπάρα!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τι κάνεις Κατερινάκι;;;Τι κάνει το μπεμπε σου;

Να έρχεσαι στο θεματάκι μας να μας λες τα νέα σου!!!

Δημοσίευση

Αγγελικουλα συμφωνω με τα παπυτσακια χορου..κι εγω τοτε εψαχνα αλλα τελικα πηρα κατι αλλα..χοντροτακουνα που ηταν τοτε της μοδας.. :S και με βολεψαν μια χαρα!!

Κατερινακι πολυ συγκινητικο..το στορυ σας!μετα απο τοσα χρονια φιλιας του την επεσες στη ψυχρα!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Ναι κοριτσια πανε τα μαθηματα παει και ο Ιταλος :laugh:

ελπιζω να μαθει ιταλικα στο γιο μας τουλαχιστον ....

το ωραιο ηταν οτι βγαιναμε καιρο μονοι μας και δεν γινοταν

τιποτα επειδη τα ειχα με τον ιταλο αλλα ημουν κολλημενη με

εναν αλλον !!!( οχι με τον αντρα μου !!!! :P )

ο αντρας μου με ηθελε ...αλλα εγω τοτε ημουν στον κοσμο μου ... :silly: :silly: φυσικα καποια στιγμη με ολα αυτα

που μου εκανε τον ερωτευτηκα :blush:

Δημοσίευση

Ευχαριστούμε πολύ :blush::blush:

Wendy, δεν θα έβαζες μια φωτογραφία από το μπάνιο σας? Δεν θυμάμαι γιατί, αλλά κάτι έλεγες για το χρώμα... ή άλλα ντ'άλλων λέω??!!

Καλώς τη συνονώματη κουμπάρα!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΒΓΗΚΑΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ???ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΜΙΛΑΩ!!ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΡΙΝΑ!!

Δημοσίευση

soupitsa έγραψε:

Ευχαριστούμε πολύ :blush::blush:

Wendy, δεν θα έβαζες μια φωτογραφία από το μπάνιο σας? Δεν θυμάμαι γιατί, αλλά κάτι έλεγες για το χρώμα... ή άλλα ντ'άλλων λέω??!!

Καλώς τη συνονώματη κουμπάρα!!!!!

ναι βρε κατερινακι μου το ξεχασα!!!! :P

νισο να βαλω την φωτο του μπανιου !!!

Δημοσίευση

βαζω την κοιλια μου βαζω και το μπανιο μας :laugh: :laugh:

Αγγελικη τι φωτογραφιαρα !!! τελεια θαλασσα σαν ψευτικη μοιαζει !!!!

Κατερινα μου κοριτσακιιιιιιιιιι??? τελειααααααααααα ..τρεχα για ροοοοοοοοοοοοοοοοζ ρουχαλακια !!!!!!!!! :silly: :silly:

Δημοσίευση

ναι οι κραδουλες ειναι πλακακια ..

το δωματιο του μπεμπη θα ειναι το ιδιο χαρουμενο αλλα οχι με τοοοοοσα χρωματα( παντως το πρασινο χρωμα ειναι περιπου το ιδιο με αυτο του δωματιου του!!!) ......σιγουρα θα του αρεσει να καθεται και στο μπανιο! Οταν εφτιαχνα το μπανιο στο σπιτι μου ο εργολαβος το ελεγε το μπανιο της barbie επειδη ειναι τελειως παιδικο ....

γενικα εχω μια τρελα με τα χρωματα ...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...