Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!Θα ήθελα όμως ρωτήσω το εξής, ο μικρούλης μου 2 μήνων το σάββατο γίνεται κ απο χτές συνεχώς κάνει κακάκια του σαν διαρροια κατακίτρινα νερουλά με βλέννες κ χωρίς τα συνηθισμένα σποράκια.Το θέμα μου δεν είναι αν είναι όντως διάρροια κ τι να κάνω , απλά άυριο είναι να του κάνουμε το 1ο εμβόλιο κ λίγο με εχει ψιλοανχώση αυτό μήπως δεν πρέπει να του το κάνω τώρα...Αν έχετε την καλοσύνη να μου απαντήσετε άμεσα γιατί ο χρόνος μου είναι ελάχιστος μέχρι αύριο....πάντως η παιδίατρος μου είπε να μην ανησυχώ απο τη στιγμή που δεν είναι τα κακάκια του μάυρα ή να έχουν αίμα.Μπορεί να περνάει κ κάποια ιωσούλα δεν το αμφισβητώ ,να επισημάνω ότι τα κακάκια-διάρροια του μύριζουν σαν ψαρίλα????????Εγώ δεν έχω φάει κάτι τέτοιο πάντως σε περίπτωση που παίζει ρόλο η διατροφή μου.....

Ευχαριστώ

Δημοσίευση

ilioulina katarhxn na sou zhsei to palikaraki sou!!h gnwmh tou antroulh mou o opoios einai paidiatros einai pws an ta kakakia tou den sunodeuontai apo pureto mporeis na kaneis to emvolio.den einai endeiksh h diarroia (xwris na sunodeuetai apo kati allo) gia na mhn kaneis to emvolio.to 8ema einai na mhn exei gastrenteritida,h' kapoia iwsoula genika.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...