Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ!!!!1,800ΓΡ.!!!!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!!!!

ΚΑΙ,ΕΝΩ,ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΓΑΛΗΝΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ.ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ,ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ.

ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ?ΜΕΙΝΑΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ???ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ 'Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ???ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ..ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημέρα mk!!!!

στον Αγ.Λουκά γέννησε η κουνιάδα μου πριν 2,5 χρόνια και μου άρεσε πολύ!!και η ίδια έμεινε πολύ ευχαριστημένη από όλες τις απόψεις, προσωπικό μαίες, καθαριότητα!!!

και εγώ για εκεί λέω μάλλον να γεννήσω με το καλό..την άλλη εβδομάδα θα πάω να τη δω και πάλι από κοτά την κλινική...

αλλά αν έχει γεννήσει καμιά κοπέλα εκεί ας μας πει την εμπειρία της...θα μας βοηθούσε και τις δύο!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!!

Λοιπόν εγώ δεν γέννησα στον Αγιο Λουκά αλλά έκανα πέρυσι μία επέμβαση εκεί.Νοσηλέυτικα στη μαιευτική οπότε μπορώ να σας πω τη γνώμη μου!!!

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη απ'όλες τις απόψεις!!!Το προσωπικό ευγενέστατο,καθαριότητα άψογη!!!Όλοι με το χαμόγελο στα χείλη ήταν!!Να πάτε άφοβα να γεννήσετε εκεί,αν γεννούσα Θεσ/κη και εγώ εκεί θα πήγαινα!!

Επίσης γέννησε 1 φίλη μου εκεί τον Απρίλιο και έμεινε πολύ ευχαριστημένη και αυτή!!!

Ελπίζω να βοήθησα, με το καλό τα μπεμπάκια όλων μας!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ!!ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!ΣΤΟ ΓΑΛΗΝΟ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ,ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ..

Δημοσίευση

ΜΚ23 να σου πω για όλες τις κλινικές καλά λόγια ακούς γιατί πολύ απλά όταν πληρώνεις,στη χώρα μας σου φαίρονται και καλά!!!!Σπάνια να ακούσεις δυσαρέσκια για κλινική.Πάντως όπου και να πας τελικά,με το καλό!!!

Δημοσίευση

ΚΑΤΕΡΙΝΑ79,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΩ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήγα γιατρό εχθές...όλα καλά...βγαίνει σταθερά δυο τρεις μέρες μεγαλύτερο... επιβεβαιώσαμε ότι είναι αγοράκι...μου φαίνεται πολύ περίεργο να σας πω,γιατί έχω κοριτσάκι κ δεν ξέρω γτ αλλά μου φαίνεται παράξενο πώς θα είναι κλπ....πιστεύω τέλος Μαϊου αρχές Ιουνίου θα έχω γεννησει..αν κρίνω από την πρώτη εγκυμοσύνη... έχουμε θέμα χώρου κ πρέπει να νοιαστούμε να φτιάξουμε μια μικρή ντουλάπα κ συρταριερα όπως κάναμε κ στη μικρή...αυτά τα νέα μας... γιατρό πάλι την άλλη Τετάρτη..θα πάμε πρώτα στον εμβρυολογο,γιατί ήθελε να κάνουμε επανέλεγχο στην καρδιά...σε αυτή τη δεύτερη εγκυμοσύνη είναι λιιιγο πιο χαλαρή από θέμα άγχους...θα δείξει..επίσης,οι εξετάσεις εχθές καλές..το ζάχαρο 93 κ η γλυκοζυλιωμενη 4,2... Πείτε κι εσείς τα νέα σας! Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε!!
    • Χρόνια Πολλά με υγεία πάνω απ'όλα!! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου υγιέστατα πάνω από όλα! Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αν και δεν χρειαζόταν, ίσως σε μια νέα μανούλα να φαινόντουσαν πιο χρήσιμα.. 😊 Να πω μόνο ότι κάνουμε ήδη συγκοιμηση.. Βέβαια δεν μιλάμε πια και για θηλάζον βρέφος αλλά για toddler που δεν κοιμάται στο στήθος, οπότε κάποια πράγματα δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο σε όλα τα παιδιά και σε διαφορετικές φάσεις της ανάπτυξης τους. Κάθε παιδί είναι διαφορετικό και αυτή την περίοδο απλώς είναι πιο απαιτητική λόγω ανάπτυξης. Τι να σου πω από εκεί και πέρα… Δεν έκανα ποτέ σύγκριση με άλλα μωρά, αλλά για να το λες, μάλλον είμαστε παγκόσμια πρώτοι και σε αυτό..! 💪😅   @Maya_ μου σ' ευχαριστώ πολύ!! Θα το ψάξω!! Στο Μέγαρο μουσικής μου είπαν ότι θα έχουν ξανά παράσταση για βρέφη (εκπαιδευτικές μου είπαν τις λένε, δεν είναι στις παραστάσεις που κοίταζα εγώ..) από Μάρτη.. θα το έχω στο νου μου μεν αλλά έψαχνα τώρα κάτι λόγο ημερών, έχει άδεια και ο σύζυγος οπότε πιο εύκολα να πάμε κάπου.. αν πετύχεις κάτι τώρα αυτό το διάστημα, στείλε μου και εμένα!! ♥️
    • Γλυκό μου κορίτσι με το καλό σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου! Χάρηκα πολύ που είδα πως περιμένεις μωράκι! Καλη χρονιά!
    • Καλησπερα κοριτσια!!@Zelda τι ωραία νέα,έφτασε 3 κιλακια η μπουμπου💝 ποτε εχεις πητ;; @Rena92 με το καλο να την δείτε κ εσείς αύριο κ να φανεί οτι ολα αυτά που κάνεις εχουν ενεργοποιήσει την κατάσταση για τα καλά 😊😃 Εγώ κοριτσια δεν εχω νέα,καούρες εχω τρελες αυτες τις μέρες,σημερα με ξαναπιάσει κ η μεση κ περνάω πολυ ωραια..κατά τα αλλα τα ίδια ουτε καν συσπασεις δεν μπορω να πω πως καταλαβαινω ιδιαιτερα τις τελευταίες μερες οποτε μετράω αντίστροφα για το Σάββατο 😊💘
    • Μπράβο!! Πότε θα την ξανά δείτε τώρα;;  Εγώ αύριο έχω ραντεβού και θα σας γράψω τα νέα μου. 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...