Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ(ΘΕΣ/ΝΙΚΗ)??

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ!!!!1,800ΓΡ.!!!!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!!!!

ΚΑΙ,ΕΝΩ,ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΓΑΛΗΝΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ.ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ,ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ.

ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ?ΜΕΙΝΑΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ???ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ 'Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ???ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ..ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα mk!!!!

στον Αγ.Λουκά γέννησε η κουνιάδα μου πριν 2,5 χρόνια και μου άρεσε πολύ!!και η ίδια έμεινε πολύ ευχαριστημένη από όλες τις απόψεις, προσωπικό μαίες, καθαριότητα!!!

και εγώ για εκεί λέω μάλλον να γεννήσω με το καλό..την άλλη εβδομάδα θα πάω να τη δω και πάλι από κοτά την κλινική...

αλλά αν έχει γεννήσει καμιά κοπέλα εκεί ας μας πει την εμπειρία της...θα μας βοηθούσε και τις δύο!!!

Καλημέρα!!!!!

Λοιπόν εγώ δεν γέννησα στον Αγιο Λουκά αλλά έκανα πέρυσι μία επέμβαση εκεί.Νοσηλέυτικα στη μαιευτική οπότε μπορώ να σας πω τη γνώμη μου!!!

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη απ'όλες τις απόψεις!!!Το προσωπικό ευγενέστατο,καθαριότητα άψογη!!!Όλοι με το χαμόγελο στα χείλη ήταν!!Να πάτε άφοβα να γεννήσετε εκεί,αν γεννούσα Θεσ/κη και εγώ εκεί θα πήγαινα!!

Επίσης γέννησε 1 φίλη μου εκεί τον Απρίλιο και έμεινε πολύ ευχαριστημένη και αυτή!!!

Ελπίζω να βοήθησα, με το καλό τα μπεμπάκια όλων μας!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ!!ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!ΣΤΟ ΓΑΛΗΝΟ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ,ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ..

ΜΚ23 να σου πω για όλες τις κλινικές καλά λόγια ακούς γιατί πολύ απλά όταν πληρώνεις,στη χώρα μας σου φαίρονται και καλά!!!!Σπάνια να ακούσεις δυσαρέσκια για κλινική.Πάντως όπου και να πας τελικά,με το καλό!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ79,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΩ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...