Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τρεξαμε... ταλαιπωρηθηκαμε.. χρεωθηκαμε (χαλαλι του) αλλα το σκυλακι μου δεν τα καταφερε... 16 χρονων και μεχρι προχθες κυνηγουσε μια σκυλιτσα για να ζευγαρωσει. Εφυγε ευτυχισμενος. Στον υπνο του... Ποναει η απωλεια κι ας ηταν μονο ενα σκυλακι. Ηταν ο Ροκυ μου και θα τον αγαπω παντα... Στεναχωριεμαι πολυ γμτ :(:(:(

Δημοσίευση

Σε καταλαβαινω καλη μου το σκυλι δεν ειναι ενα απλο ζωο οταν το εχεις τοσα χρονια γινετε ενα με την οικογενεια,γινετε παιδι σου και πονας αναλογα στην απωλεια του!ευχομαι κουραγιο,και να μην τον ξεχασεις ποτε!παντα να ζει μεσα σου!

Δημοσίευση

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ λυπαμαι πολυ πολυ.Εχασα κ εγω προσφατα την Φιτζη μου....ηταν 15 χρονων κ επαθε το μακρια απο εμας στο στομα κ μας εφυγε στο χειρουργιο :(:( .Εχω βεβαια και την Μπουμπουλα μου(σκυλακι κ αυτο οχι νινακι)κ παρηγοριεμαι.Ειναι μεγαλο το δεσιμο γιατι ειναι τα παρεακια μας!

Σκεψου οτι ολα τα ζωακια ειναι τοοοοσο αγνα κ αδολα που οταν "φευγουν" γινονται ζωοαγγελακια κ πανε ψηλα στον ουρανο.

Να τον θυμασαι με αγαπη κ η θλιψη θα περασει.

Δημοσίευση

Τρισευτυχισμένη λυπάμαι πολύ.. :(

να εισαι σιγουρη οτι έζησε μια ευτυχισμένη ζωή κοντά σας. Σκέψου μόνο πόσα αδεσποτάκια πεθαίνουν στους 5 δρόμους....

εγώ και ο Mr.Eko μου σου στέλνουμε μια αγκαλίτσα :kiss:

Δημοσίευση

Ευχαριστω βρε κοριτσια. Παει τωρα ο αντρας μου να τον θαψει... Μια μπαλιτσα τον ειχα βρει τον ιουνιο του 1994. Καποιοι τον ειχαν εγκαταλειψει.. Τους χαζους. Να ηξεραν τι χασανε..

Δημοσίευση

de mporeis na fantasteis poso se noiwthw auti exw dyo skilakia ta opoia latreuw :)

omws i frintoula mou to skilaki pou sintrofeue emena kai tin aderfi mou sta paidika mas paixnidia pethane i kaimeni nwris apo ileo :(

ti klamma eixa rixei xriste mou akoma kai twra pou ti thamamai dakrizw :(:(:(

makari ta zwakia pou toso agapisame na pigainoun se ena kalitero meros :(

Δημοσίευση

Αχ Τρις μου πολύ λυπάμαι...Εγώ έχω ένα παρόμοιο γριφόν κανίς 12 ετών γκρι...Μοιάζει πολύ με το δικό σου..Το έχω από 14 χρονών, αλλά τον έχω δώσει στη μαμά μου... :(:(

Κι εγώ θα στενοχωρηθώ αμα φύγει, αλλά εντάξει..Η ζωή συνεχίζεται..

Δημοσίευση

Συνεχιζετε ναι... Αλλα με κρυα ποδια (κοιμοταν στην γωνια των ποδιων μου) χωρις εναν λιχουδακο να με κοιταει στο στομα οταν τρωω, και ο μπεμπης μου δεν θα του γελαει πια προσπαθοντας να του τραβηξει την ουρα καθε φορα που περνουσε απο μπροστα μας. Συνεχιζετε αλλα με ενα ΜΕΓΑΛΟ κενο στο σπιτι μας αλλα οχι στην καρδια μας. Καλο ταξιδι φιλαρακο μου..

Δημοσίευση

ΑΧ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!! ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΚΥΛΑΚΙ!! 16 ΧΡΟΝΩΝ! ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΩ ΟΤΑΝ ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ!! ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ !! ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ!! ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ... ΑΛΛΑ ΓΕΡΑΤΕΙΑ !!! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!! :(:(:( ΤΡΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΖΗΣΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΑΡΟΥΜΝΕΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ!! ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΝΑ ΖΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ!!!

Δημοσίευση

Κοπέλα μου, μόνο οι ανθρωποι που είχαν την τύχη να μοιραστούν στιγμές, χαρές κ να ζουν με ενα ζωάκι μέλος της οικεγένειας, μπορούν να καταλάβουν το πόνο σου..Εχασες ενα μέλος της οικογένειας σου κ το μόνο που μπορώ να σου πω για να σε παρηγορήσω είναι να σκέφτεσαι οτι εζησε μια γεμάτη αγάπη κ ζεστασιά, ολοκληρωμένη, υπέροχη ζωή κοντά σας. Λυπάμαι πολύ για τη απωλεια σου...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Α @Kn1 μου ηθελα να σου πω σχετικα με τους πονους στα ποδια εμενα τα γονατα καλυτερεψαν πολυ αλλα οι φτερνες και συγκεκριμενα ο Αχιλλειος ειναι χαλια περπαταω σαν πιγκουινος. Πηρα αντιφλεγμονωδες δεν περασε. Εκανα ακτινογραφια φτερνας και δεν εδειξε τιποτα. Παιρνω βιταμινη d, ασβεστιο και ξεκινησα σιδηρο αλλα ο γιατρος μ ειχε πει οτι πρεπει να ξεκινησω και γυμναστικη. Απο αυριο εχω ραντεβου με αιματολογο να κανω κι αλλες εξετασεις μηπως βρουμε τιποτα σχετικο γιατι υπαρχουν και ρευματοπαθειες με αρνητικα οροσημα αλλα ρε σεις θελω να πιστευω οτι δεν ειναι κατι. Σηκωνω το μωρο συνεχεια και κοβουμε βολτες και γενικα δε βαζω κωλο κατω. Στο περπατημα πεταω αλλα αμα σηκωθω για 1 λεπτο με πεθαινουν στον πονο. Ουτε να τρεξω μπορω. 
    • Γεια σας κοριτσια μου καλη Κυριακη να εχουμε εστω και καθυστερημενα. Εμεις εδω σημερα σπιτι ακομα φτιαξαμε πρωινο μαγειρεψαμε και το απογευμα θα παμε για μπανακι λιγο. @Maria98 συμφωνω με @Diwni μη μου αγχωνεσαι αρκει να παιρνει βαρος (οσο και αν παιρνει να ακολουθει την καμπυλη της) και να ειναι το μωρο καλα οπως εσυ το ξερεις. Τωρα σιγα σιγα καθοριζουν και μας ειδοποιουν αυτα για το ποτε θελουν να φανε και να κοιμηθουν. Και γω αν τον ταισω νωριτερα ή του δωσω παραπανω κανει γουλιτσα γιατι τα μωρα μας δεν εχουν ολα αισθηση ποτε εχουν χορτασει. Επισης μια φιλη π θηλαζει αποκλειστικα οπως εσεις δινει 5 γευματα την ημερα απο 7 λεπτα. Ακουγεται λιγο αλλα το παιδι της ειναι θηριο. Kαλη επιτυχια σε ολες με τα εμβολια εμεις αρχες Σεπτεμβρη θα παμε πρωτα ο Θεος. Ρε σεις επαθα σοκ εκει π προβληματιζομουν και σας το ελεγα την επομενη μερα αρχισε να προσπαθει να γραπωσει κουδουνιστρουλα και πιανει και το νανι. Βγαζει και κραυγουλες απο χθες αρκετα ενω πριν ελεγε αυτα τα αναρθρα αλλα πιο χαμηλοφωνα. Εχω παθει ερωτα δε μπορω θα το δαγκωσω καμια ωρα οπως κανει🤣🤣🤣. Αχχ @Diwni μου φανταζομαι κουραση αλλα χαιρομαι π περνατε ωραια γιατι θα χεις ομορφες αναμνησεις απο τη νεα σεζον. Αν παρ ελπιδα ξεκουραστεις κιολας ακομα καλυτερα. ❤️❤️
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! 🥰 Χαίρομαι για τα νεάκια σας! @Pinacolada @Stevie Όλα καλά με τον γιατρό! Η αυχενική μια χαρούλα. Βγήκαν και τα αποτελέσματα του προγεννητικού ελέγχου που είχα κάνει, καθαρές και αυτές.  Τελικά μου έδωσε μαξιλάρι Π μια φίλη μου που δεν το είχε βολευτεί και νομίζω πως θα γίνει ο καλύτερος ''φίλος'' μου! χαχα Δύο μερούλες κοιμάμαι πολύ καλύτερα. Απ'ότι μου είπε το είχε πάρει από το Mothercare και η ετικετούλα του γράφει Clevemama.   Τωρα εγώ έχω άλλο θέμα... Αν θυμάστε σας είχα πει ότι είχα έναν πόνο στα δεξιά μου πλευρά που θεωρούσα ότι ήταν μυϊκός. Επειδή συνεχιζόταν μου είπε ο γυναικολόγος μου να πάω στον παθολόγο. Με τα πολλα έκανα αίματος που βγήκαν καλές και υπέρηχο που φάνηκε ότι η χολοδόχος κύστη μου ήταν διατεταμένη σαν να είχα να φάω πολλές ώρες (ήμουν μόνο 5 ώρες νηστική). Η γιατρός μου είπε να φάω και να ξαπάω και πάλι όμως δεν μίκρυνε πολύ. Ευτυχώς δεν έχω ούτε πέτρα, ούτε λάσπη που να μας ανησυχεί.   Το θέμα είναι ότι συνεχίζεται ο πόνος. Ο γυναικολόγος μου είπε να πάω σε χειρουργό και ότι λογικά θα μου δώσει συγκεκριμένη διατροφή. Έχω αγχωθεί πολυ! Αύριο έχω ραντεβού... Γενικότερα, εμφανίζεται στην εγκυμοσύνη ''σταση κενωσης'' της χολυδόχου κύστης απ'ότι μου είπαν αλλά όχι στις εβδομάδες που είμαι τώρα (16 + 4 ), συνήθως πιο μετά στην εγκυμοσύνη. Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία?
    • Απο το περιβαλλον μου για την εγκυμοσυνη ξερουν μονο οι γονεις μας, τα αδερφια μας και τρεις φιλες μου. Καποιοι με ρωτανε γιατι εχω χαθει και τετοια αλλα δεν το εχω ανακοινωση ακομα. Και δυστυχως η ευτυχως καποιοι εξαφανιστηκαν απο την ζωη μου και δεν εχουν στειλει να ρωτήσουν καν τι κανω.
    • Όλα καλά θα πάνε σε όλες μας!!❤❤ ευχαριστώ πολυ για την στήριξη!! Σε ποια εβδομάδα είστε εσείς?? Πως περνάτε πλέον την μερα σας?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...