Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τρεξαμε... ταλαιπωρηθηκαμε.. χρεωθηκαμε (χαλαλι του) αλλα το σκυλακι μου δεν τα καταφερε... 16 χρονων και μεχρι προχθες κυνηγουσε μια σκυλιτσα για να ζευγαρωσει. Εφυγε ευτυχισμενος. Στον υπνο του... Ποναει η απωλεια κι ας ηταν μονο ενα σκυλακι. Ηταν ο Ροκυ μου και θα τον αγαπω παντα... Στεναχωριεμαι πολυ γμτ :(:(:(

Δημοσίευση

Σε καταλαβαινω καλη μου το σκυλι δεν ειναι ενα απλο ζωο οταν το εχεις τοσα χρονια γινετε ενα με την οικογενεια,γινετε παιδι σου και πονας αναλογα στην απωλεια του!ευχομαι κουραγιο,και να μην τον ξεχασεις ποτε!παντα να ζει μεσα σου!

Δημοσίευση

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ λυπαμαι πολυ πολυ.Εχασα κ εγω προσφατα την Φιτζη μου....ηταν 15 χρονων κ επαθε το μακρια απο εμας στο στομα κ μας εφυγε στο χειρουργιο :(:( .Εχω βεβαια και την Μπουμπουλα μου(σκυλακι κ αυτο οχι νινακι)κ παρηγοριεμαι.Ειναι μεγαλο το δεσιμο γιατι ειναι τα παρεακια μας!

Σκεψου οτι ολα τα ζωακια ειναι τοοοοσο αγνα κ αδολα που οταν "φευγουν" γινονται ζωοαγγελακια κ πανε ψηλα στον ουρανο.

Να τον θυμασαι με αγαπη κ η θλιψη θα περασει.

Δημοσίευση

Τρισευτυχισμένη λυπάμαι πολύ.. :(

να εισαι σιγουρη οτι έζησε μια ευτυχισμένη ζωή κοντά σας. Σκέψου μόνο πόσα αδεσποτάκια πεθαίνουν στους 5 δρόμους....

εγώ και ο Mr.Eko μου σου στέλνουμε μια αγκαλίτσα :kiss:

Δημοσίευση

Ευχαριστω βρε κοριτσια. Παει τωρα ο αντρας μου να τον θαψει... Μια μπαλιτσα τον ειχα βρει τον ιουνιο του 1994. Καποιοι τον ειχαν εγκαταλειψει.. Τους χαζους. Να ηξεραν τι χασανε..

Δημοσίευση

de mporeis na fantasteis poso se noiwthw auti exw dyo skilakia ta opoia latreuw :)

omws i frintoula mou to skilaki pou sintrofeue emena kai tin aderfi mou sta paidika mas paixnidia pethane i kaimeni nwris apo ileo :(

ti klamma eixa rixei xriste mou akoma kai twra pou ti thamamai dakrizw :(:(:(

makari ta zwakia pou toso agapisame na pigainoun se ena kalitero meros :(

Δημοσίευση

Αχ Τρις μου πολύ λυπάμαι...Εγώ έχω ένα παρόμοιο γριφόν κανίς 12 ετών γκρι...Μοιάζει πολύ με το δικό σου..Το έχω από 14 χρονών, αλλά τον έχω δώσει στη μαμά μου... :(:(

Κι εγώ θα στενοχωρηθώ αμα φύγει, αλλά εντάξει..Η ζωή συνεχίζεται..

Δημοσίευση

Συνεχιζετε ναι... Αλλα με κρυα ποδια (κοιμοταν στην γωνια των ποδιων μου) χωρις εναν λιχουδακο να με κοιταει στο στομα οταν τρωω, και ο μπεμπης μου δεν θα του γελαει πια προσπαθοντας να του τραβηξει την ουρα καθε φορα που περνουσε απο μπροστα μας. Συνεχιζετε αλλα με ενα ΜΕΓΑΛΟ κενο στο σπιτι μας αλλα οχι στην καρδια μας. Καλο ταξιδι φιλαρακο μου..

Δημοσίευση

ΑΧ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!! ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΚΥΛΑΚΙ!! 16 ΧΡΟΝΩΝ! ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΩ ΟΤΑΝ ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ!! ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ !! ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ!! ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ... ΑΛΛΑ ΓΕΡΑΤΕΙΑ !!! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!! :(:(:( ΤΡΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΖΗΣΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΑΡΟΥΜΝΕΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ!! ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΝΑ ΖΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ!!!

Δημοσίευση

Κοπέλα μου, μόνο οι ανθρωποι που είχαν την τύχη να μοιραστούν στιγμές, χαρές κ να ζουν με ενα ζωάκι μέλος της οικεγένειας, μπορούν να καταλάβουν το πόνο σου..Εχασες ενα μέλος της οικογένειας σου κ το μόνο που μπορώ να σου πω για να σε παρηγορήσω είναι να σκέφτεσαι οτι εζησε μια γεμάτη αγάπη κ ζεστασιά, ολοκληρωμένη, υπέροχη ζωή κοντά σας. Λυπάμαι πολύ για τη απωλεια σου...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...