Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια αν πατε εξω να φατε θα σας πουν οτι σαν ορεκτικο εχου και λουλουδια μην τρελαθειτε ....τους κολοκυθοανθους εννουν ξερετε το λουλουδι του κολοκυθιου το γεμιζουμ με ρυζι αλλα εμενα δεν μου αρεε προτιμω το ιδιο ο κολοκυθακι .Και να πατε οποσδηποτε στο ποταμιεχεις τελιους καταρακτες αλλα αν εγκυμονειτε απαγορευετε

Δημοσίευση

φρανι ο αδερφοςμου ηταν με αποσπαση ενα μηνα εκει ,τοτε με τις πλυμμύρες,του αρεσε (για ενα μηνα καλα ηταν μου ειπε!) ,προσωπικα δεν θα το επελεγα ,εμενα μου αρεσει το Ιονιο παρα πολύ......

Δημοσίευση

φρα εγω εχω παει..

σα νησι δε λεει τιποτα αλλα περασα καλα γιατι ειχα καλη παρεα..

εγω εμενα καρλοβασι αλλα η χωρα ειναι πολλη καλυτερη φυσικα..

το καρλοβασι δυστηχως σε το εχουν αξιοποησει,

πολυ ομοροφο μερος ειναι το πυθαγορειο(απο κει που ειναι ο πυθαγορας)

κ ακομα ενα μερος αλλα δε θυμαμαι..

α κοκαρι λεγετε..το πιο ομορφο μερος ειναι ;)

καλα να περασετε :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΕΓΩ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!! Ο ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΑΔΕΝ ΤΟ ΣΘΝΝΙΣΤΩ ΧΙΧΙ!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ ΤΟ 2004 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΙ!!!ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟΚΑΚΙ!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΚΑΘΑΡΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΓΩΜΕΝΑ!! ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΡΕΒΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ.ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΕΝΟΙΑΖΕ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΑ ΕΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μaria98 νομιζω αυτη η ενοχληση ειναι φυσιολογικοτατη τωρα μεγαλωνει φουλ το παιδι αρχιζει και κανει αλλαγες στο σωμα.  Elenaki12 Σε βρισκω πανετοιμη συγκριτικα με εμενα που ακομα περιμενω να δω τι θα γινει με την περιπτωση μου. Με το καλο ο γαμος και η βαφτιση σας τι ομορφα που το κανονισατε. Εχεις κλεισει 28 εβδομαδες ή διατρεχεις την 28η; Νομιζα οτι ειμαι η μεγαλυτερη στο γκρουπ🤣. Εμεις εκτος οτι δεν εχουμε κανει τιποτα μειναμε και ανυπαντροι λογω επιπλοκης και το αγορι μου με ρωταει εστω αν θα κανουμε ενα συμφωνο συμβιωσης αλλα εγω δεν μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι και σφυριζω αδιαφορα προς ωρας. Μονο εμενα μου φαινεται αιωνας μεχρι το τελος ή ειναι απο την παρατεταμενη ξαπλα;;  Ηθελα να μου πειτε οποιο κοριτσι θελει σας εχουν πει ποσο ζυγιζουν τα μπεμπινια σας; 
    • https://www.moh.gov.gr/articles/health/dieythynsh-dhmosias-ygieinhs/metadotika-kai-mh-metadotika-noshmata/c388-egkyklioi/5750-systaseis-gia-thn-eisagwgh-sterewn-trofwn-ston-1o-xrono-ths-zwhs... https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://e-child.gr/wp-content/uploads/2019/01/%CE%A6%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CC%81%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B1%CC%81%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CC%81-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CF%89%CC%81%CE%BD-%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%9F-1.pdf&ved=2ahUKEwj7sqz48KyLAxUWnP0HHaKtD7sQFnoECB4QAQ&usg=AOvVaw3-HqSZWvDPj_UCVB6klSms εγώ έχω διαβάσει αυτό!!
    • Καλησπέρα! Για την tsh δεν ξέρω να σου πω..αλλά για τα κιλά.. και εμάς  στο doppler μας είπε ότι είναι μεγάλος αλλά φυσιολογικός..και στον υπερηχο προχτές.. γενικά ο πατέρας του γεννήθηκε 4800 οπότε το περιμένω.. μην αγχώνεσαι για αυτό.. 
    • Την 3η δόση του Vaxellis...ναι και αυτό το.δκεφτηκσ,να κάνω δοκιμή και αναλόγως..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...