Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Αγγλόφωνος Παιδικός σταθμός- Κερατσίνι????

Featured Replies

Δημοσίευση

Αγαπητές μανούλες ψάχνω για έναν καλό αγγλόφωνο κατά προτίμηση παιδικό σταθμό για την κόρη μου που θα γίνει 3 το Σεπτέμβρη,έχετε κανέναν υπόψιν σας?????

Δημοσίευση

γιατι θες αγγοφωνο??κοιτα εγω ως δασκαλα που εχω δουλεψει σε σχολεια δεν πιστευω και πολυ στα διγλωσσα σχολεια,αλλο να μαθουν καποια τραγουδακια η λεξεις αλλα νομιζω οτι πρωτα πρεπει να μαθουν τα ελληνικα και μετα τα αγγλικα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σίγουρα πρέπει να μάθουν πρώτα τα Ελληνικά αλλά θέλω να έχει μεγαλύτερη επαφή με την Αγγλική γλώσσα από ότι οι κλασσικοί παιδικοί σταθμοί προτείνουν.

Δημοσίευση

NERAIDA έγραψε:

Αγαπητές μανούλες ψάχνω για έναν καλό αγγλόφωνο κατά προτίμηση παιδικό σταθμό για την κόρη μου που θα γίνει 3 το Σεπτέμβρη,έχετε κανέναν υπόψιν σας?????

Καλημέρα αυτός που στέλνω την μικρή μου είναι "αγγλότυπος"και ξέρω ότι τα αγγλικά τα υποστηρίζουν και σαν extra μαθημα τα απογεύματα νομίζω.

Πχ. στο θεατρικό που ανέβασαν την Κυριακή είχε σκετσάκι που είχαν κάνει τα παιδάκια στα αγγλικά αλλά είπαμε αγγλότυπος όχι αγγλόφωνος και είναι στον Κορυδαλλό αν νομιζεις ότι σε ενδιαφέρει πες μου πως να σου στείλω τα στοιχεία.

Δημοσίευση

κοριτσια σε 1 εβδομαδα την τεταρτη για την ακριβεια εχουμε γεννεθλια και θελω να φτιαξω προσκλησης.πηγα στο γιουτουμπ αλλα δεν βρηκα τιποτα.μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε διευθηνσης για να βρω? αυτα που φτιαχνης μονο σου.ευχαριστω :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.