Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα,

αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ, αν γνωριζει, αν εχει συμβει στο δικο του μωρο. Εχω ενα αγορακι που ειναι στον 5ο μηνα και εδω και δυο μερες οι κενωσεις του ειναι πρασινο σκουρο χρωμα, ποτε με λιγες βλεννες και ποτε με ασπρα κομματακια και γενικα κανει κακα του με μεγαλυτερη συχνοτητα απο πριν. Να σας πω πως θηλαζω αποκλειστικα και πως το μωρο εδς και 2 μερες ειναι λιγο μπουκωμενο,χωρις αλλα συμπτωματα πυρετους (μηπως ειναι ιωση?)κτλ και πως εδς και μερικες μερες κανω κανενα τσιγαρο που και που...παιζει ρολο η δικη μου διατροφη και το γαλα μου?η μηπως το μωρο?πρεπει να ανυσηχησω? ο παιδιατρος μου καποια φαση μου ειχε πει πως τα κακα των μωρων εχουν διαφορα χρωματα ?

Δημοσίευση

Πολύ πιθανό να είναι ιωσούλα ή απλά να έχει κρυώσει αφού λες ότι είναι και μπουκωμένος. Περίμενε λίγες μέρες και βλέπεις.

Το τσιγάρο δε νομίζω ότι παίζει ρόλο.

Έφαγες κάτι που δεν είχες ξαναφάει? Βλέννα κάνουν κι από αλλεργία σε κάποια τροφή... Αλλά θα σου έλεγα να μην ανησυχείς προς το παρόν.

Δημοσίευση

οταν ενα μωρο ειναι κρυωμενο ειναι λογικο να κανει διαφορετικες κενωσεις...σε χρωμα...σε ποσοτητα..σε συχνοτητα...αλλα και να εχουν βλεννη...

μην ανυσηχεις σε 2 με 3 μερες θα ειναι μια χαρα παλι...απλα αν δεις οτι εχει πολλες κενωσεις να τον θηλαζεις πιο συχνα για να μην αφυδατωθει ;)

Δημοσίευση

συγνωμη για την καθυστερηση στην απαντηση μου, αλλα ταιζα το μικρουλι μου. μεχρι στιγμης δεν εχει κανει κακα του για να δω σημερα πως ειναι. Παντως δεν εφαγα κατι παραξενο εγω για να φταιει αυτο. Το προβλημα ειναι οτι τρωει λιγοτερο απο πριν, φανταζομαι πως συμβαλλει και η ζεστη σε αυτο. αλλα πως να τον ταισω συχνοτερα? να τον βαλω στο στηθος πριν πεινασει?? Το γεγονος οτι για την μυτουλα του βαζω μπολικο ορο, μια αμπουλα σε καθε ρουθουνι δεν βοηθα στην μειωση πιθανοτητας αφυδατωσης??

Δημοσίευση

μια αμπούλα ? σε κάθε ρουθούνι? κάθε πότε βάζεις τον φυσιολογικό όρο?

Νομίζω ότι δεν έχει σχέση η αφυδάτωση με τον φυσιολογικό ορό .... μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια αλλά αν έχει σχέση πες μου αν το ξέρω και εγώ .

Δημοσίευση

Πριν απο καθε ταισμα για να μπορει να τρωει ανετα χωρις βουλωμενη μυτουλα βαζω μια αμπουλα σε καθε ρουθουνι σχετικα με πιεση. Μου το ειχε πει ο παιδιατρος μου μια φορα που ηταν παλι μπουκωμενος. Φανταζομαι πως παιζει ρολο εφοσον μεσα στο κορμακι του εστω και με το ζορι μπαινει καποιο υγρο εκτος απο το γαλα.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΛΕΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΚΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΩΜΕΝΟ. ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΟΝΤΑΚΙ; ΕΜΕΝΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΓΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΔΟΝΤΑΚΙΑ. ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,5 ΜΗΝΑ. ΨΑΞΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ, ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΛΑ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ!

Δημοσίευση

φλωριανα μου ο μικρος εκλεισε τον 4ο στις 10 ιουνιου και μπηκε στον 5ο και τα δοντακια τα ειχε ηδη βγαλει!!τυχαιο...?δεν νομιζω...:P δεν ξερω βεβαια αν τυχον προετοιμαζεται για τα επομενα...παντως τωρα ειναι μια χαρα και οπως φαινεται ηταν καποιο συναχακι. ομως μιας και το λες και μενα ο παιδιατρος για κατι διαρροιες που εκανε καποια φαση ο μικρουλης, δεν παραδεχοταν οτι μπορει να φταιει αυτο...τελικα δεν ξερεις τι να πιστεψεις...το γιατρο που ειναι ενας ανθρωπος μορφωμενος ή την εμπειρια της μαμας μου που μεγαλωσε 3 παιδια και τωρα 4 εγγονια??

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ; ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ. ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΞΕΡΩ 'ΓΩ; ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΟΥ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...