Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα, andria,

Mηπως είναι καμιά μολυνσούλα? να πας καλυτερα στο γυναικολογο σου να κάνεις εξεταση και αν ειναι να το αντιμετωπίσεις, μην το αφήσεις να σε ταλαιπωρει.

Δημοσίευση

Καλε φιλεναδααα, μηπως εκανες κανα αεροπλανικο κ επαθες καμια κραμπα??? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ελα σκασε χαμογελακι :P:P:P:P:P:P

Εννοειται να πας στο γιατρο σου να σε δει...μπορει οντως, να ειναι καμια μολυνσουλα...Καλο θα ειναι να μην κανεις κατι εσυ, πριν σε δει ο γυναικολογος κ σου δωσει την καταλληλη αγωγη...

Δημοσίευση

Άντρια μου πόνο στα γεννητικά συνήθως έχω όταν έχω περίοδο και κουράζομαι αλλά δεν ξέρω κι εγώ αν είναι φυσιολογικό αυτό που μου συμβαίνει. Μην αγχώνεσαι και περιμένουμε να μας πεις τα νεα σου αύριο!

Φιλιά κορούα μου!! :kiss:

Δημοσίευση

Koritsakia mou piga simera stin giatro...Me e3etase mou ekane k PAP test me vrike ligo ere8ismeni alla apo tin stigmi pou den exw oute fagoura oute igra den pollo pistevei na iparxei kati..Mou edwse k ena akako antisiptiko sprey na to kanw kolpika wspou na vgoune k ta apotelesmata gia na prolavoume an exei kati k na min xanoume xrono an k den pollo pistevei na iparxei kati logw twn mi simptwmta pou den exw (fagoura k igra)..8a dei3ei :)

Δημοσίευση

Άντρια μου χαίρομαι που δεν είναι κάτι..Κι μένα μου ειχε δώσει ενα σπρευ σε μορφή αφρού επειδή είμαι ευαίσθητη και πιάνω εύκολα μύκητες. Μου είπε να το χρησιμοποιώ μια φορά την εβδομαδα, μου το είχε δώσει και οταν απέβαλα. Αντε με το καλό να μείνειςς έγκυος!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σχετικά με το φαΐ και τα γλυκά σε νιώθω…. Όλη μέρα πεινάω… και επίσης θέλω γλυκό σαν τρελή…. Προσπαθώ να το περιορίζω και λίγο να μην κάνω υπερβολές αλλά καμία φορά μένω στην προσπάθεια 🤣
    • Όλα καλά, δόξα τω θεω! Έγινε και η βάφτιση!! Καλά είμαι με την εγκυμοσύνη, εδώ και μερικές μέρες έχει μεγαλώσει αρκετά η κοιλιά και δεν βολεύομαι πουθενά, κουράζομαι πολύ!! Τέτοια κοιλιά είχα στην Αργυρω στον 9ο, μη σου πω και πιο μικρή.. όλα καλά όμως!!! Αυτό έχει σημασία.  η μικρούλα μας και εμάς μεγαλώνει κάθε μέρα αλλάζει πάρα πολύ, καταλαβαίνει τα πάντα και λέει μερικές λέξεις!! Είμαστε ακόμα διακοπές, την άλλη βδομάδα γυρνάμε και ξεκινάμε σιγά σιγά ετοιμασίες για την άλλη μικρούλα μας που θα έρθει πρώτα ο θεός Απρίλιο!! Πως τα πάτε εσείς;
    • Κορίτσιααα γέννησα! Αποφάσισε να κάνει την έξοδο του ο μπέμπης 31/01/2026 🩵🩵Είναι πολυ ήσυχος προς τον παρον και υπναράς. 3130 γρ💪 στις 36+5 . Εγώ καλά απλά ξεκίνησαν να με ενοχλούν απο κατω τα ράμματα.  Κανένα γιατροσόφι?
    • Κορίτσιααα γέννησα! Αποφάσισε να κάνει την έξοδο του ο μπέμπης 31/01/2026 🩵🩵Είναι πολυ ήσυχος προς τον παρον και υπναράς. 3130 γρ💪 στις 36+5 . Εγώ καλά απλά ξεκίνησαν να με ενοχλούν απο κατω τα ράμματα.  Κανένα γιατροσόφι?
    • Κι εμείς τα avent philips χρησιμοποιούμε απ την αρχή! Είχα πάρει αυτό το σετ και στην αρχή είχαμε το μικρό, και τα 2 μεγάλα μετά τον 3ο μήνα αν θυμάμαι καλά, και τα χρησιμοποιούμε μέχρι και σήμερα! Δοκίμασες να αλλάξεις τη θηλή στα philips ? επειδή κι εγ΄ω θυμάμαι ότι το σετ ερχ΄οταν με το μέγεθος 0+ και είχα παραγγείλει το 0, το πιο αργό δλδ, και είχα επίσης δοκιμάσει και τα μεγέθη 1,2,3 μέχρι να καταλαβω ποια ροή τον βόλευε καλύτερα. Εκτ΄ος απ τα Philips, το πρώτο τριμηνο είχαμε δοκιμάσει κι ένα της Dr Browns το οποίο τον βόλεψε εξίσου. Τα Dr Browns βγαίνουν και σε διαφορες εκδοχές Narrow και Wide Mouth, βέβαια δε ξέρω πως να το αξιολογήσεις αυτό (ισως ο/η παιδιατρος;). Αλλά γενικά παραμένουμε μέχρι και σήμερα πιστοί στη Philips!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...