Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια θα ηθελα τη βοηθεια σας πανω σε κατι που σκεφτηκα για τη βαφτιση της κορης μας.Σκεφτομουν στο προσκλητηριο αντι να γραψω καποιο απο τα κλασικα στιχακια να γραψω καποιο ποιημα που να εκφραζει την αγαπη των γονιων για το παιδι τους.Εχετε κατι?Αν παλι οχι καποιο στιχακι που να συμπεριλαμβανει και την αδερφουλα της.Σας ευχαριστω θα εκτιμουσα πραγματικα την παραμικρη βοηθεια.

Δημοσίευση

Ενα βιβλιο εισαι με λευκο χαρτι, και ασημοδετη κορδελα

και θα το γραψεις ολο,θα μεγαλωσεις για να γινεις μια ομορφη κοπελα!

Με την αδελφουλα σου μαζι, πιασμενες χερι χερι μας κανετε να νοιωθουμε ολο τον χρονο καλοκαιρι!

Ηρθε η ωρα πια λοιπον την ζωη να ξεκινησεις μ ενα ονομα γλυκο

κι ακομα μια φορα χαρες θα μας χαρισεις!

Κατι τετοιο?

Δημοσίευση

Τρισευτυχισμενη..φοβερο το ποιηματακι σου!!!!!!!!Λοιπον το ονομα αυτης Ελισαβετ ,μικροκαμωμενη με μαυρο πλουσιο μαλλι και πρασινα ματια και η αδερφη της η κωνσταντινα ξανθια με μπλε ματια καμια σχεση η μια με την αλλη.Ειχα στο μυαλο κατι σαν ερωτικη εξομολογιση προς την κορη μου...ποσο ευτυχισμενη με κανει ποσο ξεχωριστη ειναι ποσο αγαπημενες φανταζομαι τις δυο αδερφουλες,που η μια θα ειναι το στηριγμα της αλλης καθως μεγαλωνουν,πως αισθανθηκα την πρωτη φορα που την κρατησα στην αγγαλια μου ξερεις....ολα αυτα τα συναισθηματα που νιωθει καθε μητερα και πατερας για το παιδι του.Σε ευχαριστω πολυ που ασχολεισαι ελπιζω να βοηθησα.

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ....

ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΩ ΤΟ 8ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΟΥ...

ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΕΣ ΙΔΕΕΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ : "ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ"

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ....

ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ... ΚΑΙ ΓΩ ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ :laugh:

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ...

ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο DENIS Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ... ΞΑΝΘΟΥΛΙΚΟ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΟΝΗΡΑ ΜΑΤΑΚΙΑ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

Δημοσίευση

ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟ

ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΑΚΙΑ,

ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ

ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΣ ΧΑΔΑΚΙΑ

ΣΥΝΟΔΗΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ, ΜΑΜΑ, ΜΠΑΜΠΑΣ

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

ΜΑ ΑΠ'ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑ,

Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ

ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΝΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ

ΒΟΥΤΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ

ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ

:lol: Αυτό μπόρεσα να γράψω!!! ελπίζω έστω κ λίγο να βοήθησα!! :kiss:

Δημοσίευση

alexandra_tol έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ....

ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΩ ΤΟ 8ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΟΥ...

ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΕΣ ΙΔΕΕΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ : "ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ"

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ....

ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ... ΚΑΙ ΓΩ ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ :laugh:

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ...

ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο DENIS Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ... ΞΑΝΘΟΥΛΙΚΟ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΟΝΗΡΑ ΜΑΤΑΚΙΑ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

ΕΧΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΤΕΝΙΣ

ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ

ΓΙΑΥΤΟ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ

ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΜΑΓΙΟ

ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΠΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ

ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΒΟΥΤΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ

ΘΑ ΚΛΑΙΩ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ :lol::lol::lol:

Ελπίζω να σας αντιπροσωπευει εστω λίγο!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ..... ΣΑΣ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΕΛΕΝΑΚΙΟΟΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η "ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ" ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...