Μετάβαση σε περιεχόμενο

BITAMINH E ΚΑΨΟΥΛΕΣ


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου. Ειλικρινά χαίρομαι πολύ που μπορούμε και γράφουμε σε αυτο το forum τις ερωτήσεις μας , ανταλλάζουμε απόψεις και γενικά διατυπώνουμε οτι μας απασχολεί σκέψεις που δεν μπορούμε να τις συζητήσουμε ούτε καλά καλά με τα συγγενικά μας πρόσωπα ή τους φίλους μας. Ειμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος σε αυτη την κοινότητα. Σας ευχαριστώ.

Νομίζω όμως οτι παρασύρθηκα με τις σκέψεις μου και ελπίζω να μην σας κούρασα.

Λοιπόν θα ήθελα να σας ρωτήσω την Πέμπτη πήγα στον γυναικολόγο μου και λόγο του οτι έχω ακανόνιστο εντελώς κύκλο ο γυναικολόγος μου μου σύνέστησε βιταμινή Ε σε κάψουλες πρωι βράδυ. Έχει πάρει καμια κοπέλα αυτες τις βιταμίνες και αν ναι σας έχει ομαλοποιηθεί κάπως ο κύκλος σας??

Ευχαριστώ.

Αν μπορώ πείτε μου να αναφέρω την ακριβής ονομασία του σκευάσματος πάντως ξεκινάει απο το γράμμα Ε και τελειώνει στο γράμμα L. Thank's!!

:kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eviol παίρνεις Λινάκι? aυτές -όλες οι Ε δλδ, κάνουν καλό στο δέρμα απόσο ξέρω. αλλά εδώ που τα λέμε επειδή σχεδόν τα πάντα είναι θέμα ορμονών στο δέρμα- προφανως θα κάνουν καλό και στον κύκλο- φαντάζομαι δεν εχεις μεγαλο πρόβλημα για να σου δώσει άλλου είδους φάρμακα, έτσι?

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν γνωριζω αν βοηθουνε στον κυκλο,

παντως ξερω καλα οτι κανουν μια επιδερμιδα βαμβακι!! :P :laugh:

αν την απλωσεις στο προσωπο

εγω γι αυτο τις παιρνω τις βαζω στο προσωπο το βραδυ B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λινάκι τις Εβιολ μου τις έχει συστήσει εδώ και πολλά χρόνια κι ο δικός μου γυναικολόγος για το στρώσιμο του κύκλου.Τρεις ημερησίως παρακαλώ.Λογικά βοηθάνε αλλά ποτέ δεν ήμουν συνεπής κι έτσι δεν μπορώ να σου πω.Σου τις συστήνω και μάλιστα μου θύμισες να αρχίσω να τις παίρνω κι εγώ. Οταν δε, αποφασίσεις και για μωρό, καλό είναι 3 μήνες πριν τις ελεύθερες επαφές να παίρνεις και φιλισιν.1 την ημέρα.Βιταμίνη είναι κι αυτή που βοηθά στο σχηματισμό υγιούς νευρικού συστήματος του εμβρύου.Κι αυτό ο γυναικολόγος μου το είπε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι δεν ξερω απολυτα για τον κυκλο αν κανουν καλο αλλα ξερω οτι το δινουν και στον αντρα για να δυναμωσει το σπερμα του. Ξεκίνα και filicine που σου λεει η κοπελα πιο πανω γιατι μεχρι με το καλο να καταλαβεις οτι εισ;ι εγκυος με την βιταμινουλα αυτη εισαι καλυμενη!Καλή επιτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...