Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ναι σιγουρα μια ζωη εισαι κουμπαρος οτι και να γινει.εμεις θελουμε να κανουμε προταση να μας παντρεψουν γιατι τους συμπαθουμε πολυ και θελουμε να ερθουμε πιο κοντα.τωρα δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα.

Δημοσίευση

κατσαρισουλα μου

με το καλο

να γινει ο γαμος σας

κι εμας μας ειχαν κανει προταση καποιοι γειτονες που απλα λεγαμε γεια και ειχαμε παει σπιτι τους στα γεννεθλια της κορης τους να τους παντρεψουμε και αρνηθηκαμε

γιατι οντως κουμπαρος εισαι μια ζωη και πρεπει να το σκεφτεσαι καλα

γιατι εμεις τουλαχιστον τους βλεπουμε σαν οικογενεια και παραπανω

(τωρα δεν μας μιλανε και αλλαξανε και γειτονια φαντασου)

Δημοσίευση

Εμένα πριν κανένα χρόνο μου είχε προτείνει μια κοπέλα την οποία γνώριζα πολύ λίγο, να μου βαφτίσει το παιδί μου (δεν έχω παιδί, ούτε ήμουν έγκυος, ούτε και έμεινα έγκυος ποτέ). Φυσικά δε δέχτηκα, γιατί σιγά μη δώσω το παιδί μου (αυτό που υποθέτω ότι κάποια στιγμή θα κάνω) σε μια κοπέλα που γνωρίζω ελάχιστα και που όταν τελικά τη γνώρισα λίγο καλύτερα, κατάλαβα ότι δεν ταιριάζουμε καθόλου και δεν τη συμπαθώ καν. Μετά κατάλαβα ότι η κοπέλα αυτή γενικά ζητούσε από όποιον γνώριζε να του βαφτίσει το παιδί και έλεγε σε όλο τον κόσμο "η τάδε είναι έγκυος και θα της βαφτίσω εγώ το παιδί".

Εν ολίγοις, όχι, αν δεν είχα πάρα πολύ στενή σχέση με κάποιον, σίγουρα ούτε θα τον πάντρευα, ούτε θα του βάφτιζα παιδί.

Δημοσίευση

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ 8Α ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Κ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ 8Α ΜΠΑΙΝΕΙΣ !?(ΠΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ) ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΝΑΙ ΝΑ 8ΕΛΟΥΝ Κ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ , ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ? , 8Α ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΠΙΟ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ !

ΑΠΟ ΦΙΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ , ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΞΕΚΟΥΔΟΥΝΑ , ΤΙ ΝΑ ΠΩ ... ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ !

Δημοσίευση

Να σας πω και τη δική μου άποψη.

Κάποιες φορές συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους και μέσω αυτων γνωρίζουμε κάποιους που μας είναι πραγματικά συμπαθείς και φυσικα έχουμε καταλάβει πως κινούνται και πως σκέπτομαι.

Οπότε το να κάνεις μια τέτοια πρόταση ίσως είναι και αφορμή για να στενέψουν οι σχέσεις.Γιατί απαραίτητα να συμβαίνει το αντίθετο?

Παράλληλα θα αναφέρω την δική μας ιστορία.

Από το σχολείο θα με παντρευε μια καλή μου φίλη...

Οταν προγραμμάτιζα τον γάμο μου , φέρθηκε ασχημα και χαλασε η κουμπαρια.....

Το διασημα εκεινο και ίσως εναν χρονο πριν ειχα γνωρίσει μια κοπέλα στα μαθήματα ανωδυνου τοκετου που ε΄κανα.Καναμε καλή παρεα και υπήρχε καθημερινή επαφη.Τις ελεγα λοιπον τη εγινε με την κουμπαρα μου και ηξερε ποσο πληγωμένη ήμουν.Βαθεια μέσα μου ήθελα να της προτίνω να γινει αυτη αν και δίσταζα γιατι γνωριζόμσαταν μόλις ένα χρόνο.Ομως και αυτη το σκεφτότανε και δεν το ελεγε γιατι υπηρχε αλλη μια κουμπαρα,βλεπετε θα είχα δύο.Ενα βραδυ λοιπον ειμασταν στο σπιτι τους , ειχαν κοιμηθει τα μωρα μας και πιναμε ποτακι.Ε και οπως το εφερε η κουβεντα τους το ζητησαμε.Με αγκαλιασε και ανατριχιασε.Το ηθελε και αυτη.

Μας παντρεψαν και τωρα κλεισαμε 2 χρονια γνωριμιας και κάτι παραπάνω.

Ολα κυλάνε πολύ καλα,συνεχίζουμε να κάνουμε το ιδιο παρεα και δεθηκαμε...Προς το παρων λοιπον μας βγηκε καλα.....

Αν κατι εξελιχθει ασχημα, μπορει να συμβει και οταν τον αλλο τον γνωρίζεις δεκαετιες.Οπως μου συνεβει με την κοπέλα απο το σχολείο που θα μας παντρευε...

Εαν το θέλεις , πρότινε το....Μπορεί να αποκτήσεις πολύ καλούς φίλους...

Δημοσίευση

εμας περιμενουμε σε πολυ λιγο καιρο :laugh: τα διδυμακια μας.η αληθεια ειναι οτι απο την αρχη ειχαμε πολλες προτασεις για νονους και επρεπε να δουμε σε ποιον θα πουμε ναι.ετσι το ενα μωρακι θα το βαφτισουν δυο πολυ καλες μου φιλες.οκ μεχρι εδω.στον αντρα μου εκανε προταση να βαφτισει το αλλο παιδακι το αφεντικο του που ειναι μια χαρα ανθρωπος βεβαια και νεος αλλα δεν κανουμε ουτε παρεα, ουτε εχουμε καμια σχεση γενικα.κ αυτο λεω στον αντρα μου οτι πως θα κανουμε κουμπαρο καποιον που δεν εχουμε καμια σχεση.αλλα ο κωστας ειναι σε δυσκολη θεση κ εφοσον του το ειχε πει αρκετες φορες απο τοτε που εμεινα εγκυος τελικα του ειπαμε οκ να μας το βαφτισει.

κ εγω νιωθω καπως περιεργα.θα δειξει. :dry:

Δημοσίευση

Σε μας ειχε προτεινει ενα ζευγαρι να τους παντρεψουμε γιατι τελευταια στιγμη (1 μηνα πριν τον γαμο) ο κουμπαρος τους τους ειπε οτι δεν μπορει! Εγω γνωριζα μονο τον αντρα απο το ζευγαρι επειδη ειναι συναδελφος με τον Κωστα! Τον συμπαθουσα παρα πολυ και αν και τα οικονομικα μας δεν ηταν και στην καλυτερη φαση επειδη χτιζαμε το σπιτι για να παντρευτουμε και εμεις, χωρις πολυ σκεψη ειπα στον Κωστα να του πει ναι! Τελικα τους παντρεψαμε και κανουμε πολυ καλη παρεα οταν συναντιομαστε! Εχουμε δεσει απιστευτα και υπαρχει και απο τις δυο πλευρες σεβασμος και αλληλοεκτιμηση! Ειναι ολα τυχερα! Μην το ψαχνεις κατσαριδουλα μου οτι ειναι γραφτο να γινει θα γινει! Το μονο προβλημα ειναι οι οικονομικες δυσκολιες που περνανε τον τελευταιο καιρο πολλα ζευγαρια και ισως ειναι ενας ανασταλτικος παραγοντας αυτος!!!

Δημοσίευση

Παντως οφειλω να ομολογησω οτι οι κουμπαριες ειναι πολυ περιεργες σχεσεις κ συνη8ως η ΄΄δενουν'' η χανονται τελειως.

Λιονταρακι μου εχε κ καποια εφεδρικη νονα - νονο , γιατι αν η κουμπαρια ειναι απο επαγγελματικο χωρο , μια στραβη να γινει (που στη δουλεια γινεται πολυυυ ευκολα) το παιδακι 8α κινδυνευει να μεινει χωρις νονο ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ 8Α ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πωπω ρε συ τι πέρασες... Έχασες πολύ αίμα; Τώρα όλα καλά; Είσαι καλύτερα; Τα ράμματα σε πονάνε; Σου είπαν από τι προκλήθηκε; Σου δίνουν τίποτα για την αιμορραγία; Σίδηρο; Κάτι ανάλογο είχα περάσει κι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη. Αλλά εγώ κανα αιμορραγία και βγήκαν πηγματα 2-3 ώρες μετά τη γέννα χωρίς να σπάσουν τα ράμματα, οπότε ήμουν ήδη με τους γιατρούς μου. Επειδή είχε πέσει ο αιματοκρίτης μου στο 21 μου κάνανε και 3 φιάλες μετάγγιση αίματος... Έφταιγε το ότι έκανα οξύ τοκετό 😵‍💫
    • Καλησπέρα κορίτσι μου..έχω και εγώ μια μικρούλα σχεδόν 2μιση χρονών και είναι και εμένα απαιτητική..ενώ στις γιαγιάδες της είναι το πιο υπακούω παιδί, στο σπίτι γίνεται χαμός και πετάει πράγματα αν δε περάσει το δικό της..ίσως πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή γιατί αυτό με το σχολείο και τη πειθαρχία δε το πιστεύω γιατί εγώ τη πάω ήδη απ' το Σεπτέμβρη και είναι απ' τη πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα το καλύτερο παιδί, αλλά στο σπίτι συνεχίζει να πετάει τα πάντα ακόμα και το φαγητό της..δε ξέρω τι να κάνω για να της κόψω όλα αυτά..λέω πως μου βγάζει το λάδι και όλοι με λένε υπερβολική γιατί πουθενά αλλού δε τα κάνει αυτά που κάνει σε εμένα 
    • Στα δικα μας νεα κοριτσια μου, εμεις Τριτη πηγαμε γιατρο κ ημουν 33+3! Οι ζουζουνες ηταν μια χαρα κ σε βαρος τις εβγαλε 2090 τη μικρη κ 2350 τη μεγαλη!!💗💗✌️ Η μικρη πηρε αρκετα μπορω ν πω.. Τωρα θ μας ξαναδει την τεταρτη μ το καλο π ειναι κ τα γενεθλια του αντρα μου!!!🎂🎉🎉 Αν κρατηθουν ως την 37η εβδ θα βγουν πολυ καλες σε βαρος αλλα εχω μια αισθηση οτι δν θα φτασουμε ως εκει... εχω ενα feeling για τελος ιανουαριου... ισως ειναι κ ιδεα μου επειδη βαραινω αρκετα... Κατα τα αλλα κρυωσα μεσα στ βδομαδα.. ξεκινησα με μπουκωμα κ λιγο βηχα κ την Τεταρτη εκανα δεκατα/πυρετο ως 37,8.. δν προλαβα ν παρω παρακεταμολη γτ μας ειχε τελειωσει κ οταν μου εφερε ο αντρας μου την αλλη μερα το πρωι, ευτυχως ξυπνησα απυρετη κ δν ξανανεβασα.. μια μερα κρατησε αυτο μ τον πυρετο... μπουκωμα κ λιγο βηχα εχω ακομα (οχι βαθυ βηχα αλλα αυτο π κτ σε γαργαλαει κ βηχεις γ ν φυγει) κ δε μπορω ν κανω πλυσεις γτ ματωνει η μυτη μου.. ηδη εχει ματωσει 3 φορες σε 6 μερες...🫤
    • Ευχαριστω Ελενακι μου για τις ευχες!!! 🫶💞😊 να ειμαστε ολοι καλα, με υγεια πανω απ ολα κ να ερθουν αξεχαστες κ μοναδικες στιγμες ευτυχιας!!!🧿🙏✨️ Πωωωωω!!!! Εφτασε η στιγμη!!! 🫣😁🎆 Με το καλο ολα κ να ερθει η ζουζουνιτσα γερη στην αγκαλια σας!!!💖👩‍🍼🎉✨️🧿🙏🌺 Εγω κοριτσια μου φοβαμαι καπως... δν το κρυβω... κ γ τις ζουζουνες αν θα ειναι καλα ή αν θ χρειαστουν θερμοκοιτιδα, αν θα θηλασω κ πως θ παει, η ταλαιπωρια της καισαρικης, η νεα πραγματικοτητα στ σπιτι κ οι νεοι ρυθμοι.... Ολο αυτο το αγνωστο... χθες με επιασαν κ τα κλαματα οταν τα συζητουσαμε μ τον αντρα μου... ειναι λογικο να αγχωνομαστε κ ειναι υγειες ν το εξωτερικευουμε... οχι οτι δν ανυπομονω ν γνωρισω τις κουκουνιτσες μας π κανουν τραμπολινο στην κοιλια μου αλλα οσο να πεις, στην κοιλια ειναι πιο safe τα πραγματα.... μετα αρχιζουν τα ζορια κ παραλληλα οι λεξεις ευτυχια κ αγαπη θα παρουν μια αλλη διασταση....
    • Περιττη λες ε;;  Εγω κοριτσια μου εχω φουλ δανεικα ρουχαλακια αλλα λεω γ την εξοδο απ το μαιευτηριο ν παρουμε καινουρια..  Και εχω κι εγω το διλημμα ν τους βαλω φορμακια κ φορμα εξοδου ή σετακια με μπουφαν κ κουβερτουλες;; Αυριο ειναι ανοιχτα τα μαγαζια εδω στην αθηνα λογω 1ης κυριακης εκπτωσεων οποτε ισως ριξω μια γρηγορη ματια κ παρω κτ γ ν τα πλυνω, να σιδερωθουν ν ειναι ετοιμα... δν εμεινε κ χρονος γ χασιμο...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...