Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: zaxarenia!!

τι να κανουμε!!οταν τα φτιαχνεις μονη σου ειναι πιο ωραια και τα φτιαχνεις και οπως θες!εκτος και αν ερθει η ακατανομαστη τοτε τη δουλεια θα την παρει το ζαχαροπλαστειο! :P

Δημοσίευση

NA TON XAIΡΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΓΟΥ ΨΑΞΤΟ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ 10-1 ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΓΕΥΣΤΙΚΟΤΑΤΗ

Δημοσίευση

NA TON XAIΡΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΓΟΥ ΨΑΞΤΟ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ 10-1 ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΓΕΥΣΤΙΚΟΤΑΤΗ

Δημοσίευση

κοριτσια κι εγω θελω!εμενα εχει γενεθλια το σαββατο και ψαχνω να του κανω μια τουρτιτσα και κανενα δωρακι βρε κοριτσια!!!

κατσαριδουλα να τους χαιρομαστε!να ειναι γεροι για να μας χαιρονται κι αυτοι βεβαιως βεβαιως!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P

Δημοσίευση

marinapapa ευχαριστω πολυ μαλλον αυτη τη συνταγη θα κανω και αμα μου δωσουν απο το ζαχαροπλαστειο χρωμα ζαχαροπλαστικης γαλαζιο θα φτιαξω σαντυγη,θα τη βαψω γαλαζια και θα παρω και κατι θαλασινο παιχνιδακι απο τα jumbo και θα βαλω πανω!!!

joanaki εχω και εγω μια πολυ καλη συνταγη για ταρτα αλλα καλυτερα τουρτα παγωτο,παντως ευχαριστω!

Κ.Τ.Κ να τους χαιρομαστε και να τα χιλιασετε και οτι επιθυμητε!!!μπορεις να χρεισιμοποιησεις και εσυ τις ιδεες που θα μας πουν τα κοριτσια!

Δημοσίευση

βρες μια ευκολη - γρηγορη συνταγη γλυκου φτιαξε μια μακαροναδα αγορασε ενα κρασακι για το δειπνο

συνταγες της παρεας θα βρεις πολλες

επισης αν μπορεις παρε μικρα κερακια και σχηματισε μια καρδουλα στο τραπεζι

επισης παρε δακτυλομπογιες και γραψε του σ αγαπαω

στο πατωμα η στην πορτα αν ειναι αλουμινιου

βγαινουν πολυ ευκολα σχετικα μην φοβασαι

βαλε και ομορφα εσωρουχα και εισαι ετοιμη!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh:

Να σου ζησει!!!!!!

Δημοσίευση

ΘΕΙΚΗ Η ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩς ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΝΩ!!!marinapapa ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ!ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΥΛΑ SORRY ΠΟΥ "ΚΑΤΑΧΡΑΖΟΜΑΙ" ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΑΜΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΟΚ?

Δημοσίευση

λοιπον κοριτσια την εφτιαξα την τουρτιτσα και την εχω να παγωση!ευκολη ειναι και σχετικα γρηγορη!βρηκα και χρωμα ζαχαροπλαστικης,πηγα και ζητησα απο το ζαχαροπλαστειο!Κ.Τ.Κ σιγα καλε να το καταχραστεις οσο θες!εγω λεω αυτη να φτιαξεις και εσυ,για γευση θα σου πω αυριο αλλα η Αργυρω ειναι εγγυηση οτι συνταγη της εχω φτιαξει εχει πετυχει!

Δημοσίευση

κοριτσια σημερα εχει γεννεθλια ο αντρουλης μου!!ευτυχως προλαβα και εφτιαξα την τουρτα αλλα ηθελα να μαζευτουμε στο σπιτι φιλοι,να πιουμε κανενα ποτακι αλλα δυστυχως ηρθε η καταραμενη σημερα και δεν μπορω να κανω τιποτα :(

Δημοσίευση

χρονια πολλα κατσαριδουλα μου!!!!!να τον χαιρεσαι και να μην στεναχωριεσαι γιατι του χρονου τετοια μερα μπορει να γιαρταζετε 3 και οχι 2!!!κι εμενα μου ηρθε την ημερα της γιορτης μου πανω που θα εκανα τεστακι και ξενερωσα απιστευτα αλλα συνεχιζουμε δυναμικα!!!!!!!!!!!να ειναι παντα γερος κι ευτυχισμενος στο πλευρο σου φυσικα!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

κατσαριδουλα αυτη ειναι η τουρτα παγωτο της μπαρμπαρηγου?υπερπαραγωγη!!!!!!!μπραβο σου!!!εγινε νοστιμη τελικα?εγω αυριο θα την κανω και ευχομαι να γινει καλη γιατι θα εχω και κοσμο!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...