Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πλιτς πλατς πλουτς....

Recommended Posts

Κοριτσια κανατε μπανακι τα μωρακια σας? Για βαλτε καμια φωτο να τα καμαρωσουμε!!!! Εμεις πρωτο μας μπανακι σημερα στην θαλασσα και ξετρελαθηκαμε!!! :woohoo: Παγωσαμε στο νερο αλλα η αμμος ειναι και ωραιο παιχνιδι αλλα και πολυ νοστιμη!! :blink: Φαγαμε μπολικη!!!! :laugh:

post-6672-13873934781369_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλε!!!!!!!!! ειναι πανεμορφο το παλικαρακι σου!!!! Να το χαιρεστε!!!!!! για πολυ ζουληγμα και πολλες πολλες αγκαλιτσες ειναι!!!!

Μπηκε μεσα στη θαλασσα? του αρεσε?

εμεισ πηγαμε χτες και μεχρι τα γονατα καλα ηταν.. οταν ανεβαινε το νερο κρυωνε μαλλον και τσιριζε!!! αλλα φωτο εχω βαλει στο φεις!

antroula έγραψε:

ααα σορυ το μαγιουδακι ειναι σκετο η με πανα?χιχιχι ερωτηση ε?
πανα για κολυμπι λιμπερο κι απο πανω μαγιουδακι! ;) Μην βγουν και τα κακακια... :silly:

Maimoudaki έγραψε:

Καλε!!!!!!!!! ειναι πανεμορφο το παλικαρακι σου!!!! Να το χαιρεστε!!!!!! για πολυ ζουληγμα και πολλες πολλες αγκαλιτσες ειναι!!!!

Μπηκε μεσα στη θαλασσα? του αρεσε?

εμεισ πηγαμε χτες και μεχρι τα γονατα καλα ηταν.. οταν ανεβαινε το νερο κρυωνε μαλλον και τσιριζε!!! αλλα φωτο εχω βαλει στο φεις!

Μπηκε. Ειναι εξοικειωμενος με το νερο γιατι τον πηγαινα κολυμβητηριο. Αλλα κρυωωωωωνεεεεε!!!!! Αφου στο τελος εκανε α μπρρρρρρρρρρρ ο κακομοιρης!!! :laugh: :laugh: Στο κολυμβητηριο ειναι ζεστο το νερο και αιφνιδιαστηκε τωρα αλλα οκ. Περασε ωραια το μαναρι μου!!! Στο φεισμπουκ δεν ξερω να μπω... :(

Είναι πολύ γλύκας ο γιόκας σου! Την Κυριακή λέω να τον πάω κι εγώ τον δικό μου..Ζήλεψα! Υπάρχουν πάνες για κολύμπι;;;;;;;;;;;;;;;;;; Πρώτη φορά το ακούω αυτό..ΑΣΧΕΤΗ..

πολυυυυυυυυ γλυκας ο γιος σου τρις!!!!!!!

καλη αρχη με τα μπανακια στην θαλασσα....εμεις χθες καναμε το 3ο μας και παρολο που κρυωνε δεν τον ενοιαξε καθολου χαχαχαχα

εγω του βαζω σκετο μαγιο γιατι δεν εχω φοβο με κακα μιας και κανει μερα παρα μερα και μονο μια φορα.

φωτο δεν τον εβγαλα ακομη αλλα προσεχως θα βγαλω πολλες

Αχ τι ομορφος!!!!Ενθουσιασμενος φαινεται!!!Φτου φτου!!

Θελω κ εγω μπανιο στη θαλασσααααα!!!!!!

Το επομενο Σ/Κ ελπιζω να βγαλουμε το μοντελακι μας στην παραλια ;) :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...