Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ

Recommended Posts

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΒΓΗΚΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΞΩ ΚΑΤΑΡΧΗΝ.ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΣΠΙΤΙ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΒΟΗΘΟΥΣΑ ΤΟ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ (ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ.ΑΠΛΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑΔΥΟ ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ.ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΑΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΘΕΛΕΙ.Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΒΟΥΡΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ?ΤΡΕΜΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ.ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΟΝΟ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

ΝΑ ΠΩ ΔΗΛΑΔΗ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κοπελα μου τι ειναι αυτα που λες? Δηλαδη αλλες μαμαδες που τα αφινουν για ολοκληρο 8ωρο γυρνωντας απο την δουλεια τους τα μωρα επρεπε να τους πεταν γιαουρτια :P:P:P !

Φταιει λιγο η λοχεια, λιγο οτι εισαι πρωτομανουλα και αυτο ειναι ολο! Οσο για καταθλιψη δεν μου φαινεται! Να σκεφτεσαι θετικα και θα δεις που λιγο καιρο θα το σκεφτεσαι και θα γελας!!!

Kαλε Μαρακι τι ειναι αυτα που λες?Ειναι δυνατον να μη σε θελει το μωρο σου?Μην κανεις "χαζες" σκεψεις!Να πηγαινεις στη δουλεια αφου δεν μπορεις να κανεις αλλιως!!Η μυρωδια , ο χτυπος της καρδιας, η ζεστασια της φωνης και το γαλατακι της μανουλας δεν ξεχνιουντε οσες ωρες και αν περασουν!Καλη λοχεια!

Γλυκό μου μαράκι 2 δεν υπάρχει περίπτωση το μωράκι σου να μη σε θέλει. Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι κατάθλιψη αυτό , είναι η αγάπη της μάνας για το μωρό της που την οδηγεί ώρες-ώρες σε υπερβολικές σκέψεις. Φιλιά.

Αντε καλέ!Μην ανησυχείς!!Είναι δυνατόν για λίγες ωρίτσες να μην σε θέλει το μωράκι σου?Καλά λένε τα κορίτσια...τι να που και άλλες που λείπουν 8ωρα στην δουλειά!Μάλλον εσύ στεναχωριέσαι λίγο που το αφήνεις!!Αλλωστε οι περήφανες μανούλες Ιουνίου δεν παθαίνουν τέτοια!!! :laugh: :laugh:

εγω εχω να πω οτι γυρισες παρα πολυ νωρις

βεβαια 2 ωρες δεν ειναι πολυ για να εξηγησει οτι πιστευεις οτι δεν σε θελει αλλα μηπως να αφιερωνοσουν μονο για ενα διαστημα μονο στο μωρο σου αποκλειστικα???????αυτο το πλασματακι σε εχει τωρα απολυτη αναγκη πολυ περισοτερο απο οποιονδηποτε αλλο ακομα και απο τον αντρα σου

αν ηταν πιο μεγαλο θα ελεγα οτι σου κανει πεισματα αλλα επειδη του λειπεις αλλα στην δικη σου περιπτωση

σηκωνω τα χερια ψηλα :blush::unsure:

Α καλα κ εγω ετσι ακριβως σκεφτομουν!!!!!

αν πηγαινα για κανενα διωρο να κοιμηθω και τον προσεχε η μαμα μου μετα νομιζα οτι δε με ηθελε, οτι δεν ξερω να τον βαλω καλα στο στηθος, οτι δε ξερω να τον κρατησω κλπ κλπ.

μην ανησυχιες ειναι το αγχος σου!! δεν εισαι σιγουρη για το τι να κανεις, αν το κανεις σωστα και πως να το κανεις

εμενα η μανα μοθ τον επαιρνε αγκαλια και κοιμοταν αμεσως

σε εμενα ολο εκλαιγε και νομιζα οτι δε με γνωριζε

σε πληροφορω οτι απο 6 μηνων και μετα ειναι κολλημενος πανω μου

τα μωρακια μας μας γνωριζουν κυριως απο τη μυρωδια μας

οσο οικεια κ αν νιωσει με αλλο ατομο οπως νιωθει με σενα σε θα νιωσει ποτε

να σου ζησει και μην αγχωνεσαι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...