Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Συμφωνείτε με τη μεγαλη διαφορα ηλικιας ανάμεσα στους γονεις και τα παιδια?και αναφερομαι στην πολυ μεγαλη διαφορα..οπως ειναι ενας πατερας 90 χρονων....το διαβασα και τα επαιξα.....και μη βιαστειτε....δεν αναφερομαι σε προβληματα που καθυστερησαν μια μανα απο τη μητροτητα ή να μη καρατησει το μωρο καποια πολυ μικρη.Αναφερομαι ξεκαθαρα στο να ειναι επιλογη καποιου...γιατι υπαρχουν και γυναικες που βαζουν προτεραιοτητα την δουλεια και στα 45 τους λειπει ενα παιδι....ειναι καλο το χασμα γενεων στην ανατροφη ενος παιδιου?

Δημοσίευση

Ωχ κοριτσάκι μου……………..

Είχες που είχες τις ανησυχίες σου……… τώρα με την εγκυμοσύνη……………….. θα μας τρελάνεις παραπάνω μικρή μου??????????????

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Άσχετο............ πάντως μου φαίνεται λιγάκι……….. κάπως……….. το να υπάρχει θέμα υγείας και να μην έχει έρθει παιδί…….. ΟΚ……….το βρίσκεις-το αντιμετωπίζεις…………

Το να πεις…………. «πρώτα η καριέρα»………. για μένα προσωπικά………… τεράστιο λάθος!!!!!!!!!!!!!!

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Δημοσίευση

ε...αν αναφέρεσαι στην ακραία περίπτωση του 90χρονου, -που πολύ αμφιβάλλω ότι είναι δικό του το παιδι- υπάρχει μια 30χρονη μάνα απο πίσω. απλά δεν θα γνωρίσει πατέρα το μωρό.

τώρα, στις άλλες περιπτώσεις , ναι μεν υπάρχει χάσμα,αλλά δεν νομίζω ότι είναι απαγορευτικό για να κάνει μια γυναίκα πραγματικότητα την μητρότητα. δεν σου εξασφαλίζει ποτέ κανείς ότι θα ζείς για πάντα κοντά στα παιδιά σου.

τωρα βέβαια, δεν μιλάμε για υποψήφιους γονείς (μάνα και πατέρα)ανω των 60..

Δημοσίευση

εγώ λέω ότι ο παππούς ο φουκαράς μαλλον παππόυς θα γίνει..απλά δεν θα το μάθει ποτέ! καταλαβαίνεις τι εννοώ ε liberty? :silly:

τουλάχιστον θα αφήσει -κάποια στιγμή- αυτόν το κόσμο ευτυχισμένος!

Δημοσίευση

Δεν ξερω ρε κοριτσια..Αν δεν υπαρχουν προβληματα υγειας που καθυστερησαν τον ερχομο ενος παιδιου το βρισκω καπως εγωιστικο καποιος να θελει να αποκτησει το πρωτο του παιδι σε μια μεγαλυτερη ηλικια και για μεγαλυτερη ηλικια αναφερομαι στα 40 και ανω...Για παραδειγμα εγω με τους γονεις μου εχω 33 χρονια διαφορα μεχρι καποια ηλικια δεν μουηταν τοσο αισθητη η διαφορα αλλα μετα τα 10 μου περιπου πέον ενιωθα οτι δεν ειχα τιποτα κοινο μαζι τους ουτε στις συζητησεις ουτε στις αποψεις ουτε στα ενδιαφεροντα πουθενα...ειναι και το γεγονος οτι πλεον δεν ειχαν τις ιδιες δυναμεις και αντοχες να κανουν καποια πραγματα ,πραγματα ομως που μπορουσαν να κανουν με τις αδερφες μου που ειχαν μονο 18 και 21 χρονια διαφορα.Ισως για το λογο αυτο ηθελα να κανω οικογενεια σε μικρη ηλικια.ειμαι 24 και εχω μια κορη 3 ετων και μια 10 μηνων.Δεν ξερω...Θα μου πειτε ειναι και στον ανθρωπο ...Υπαρχουν γονεις τριανταρηδες που ειναι ολη μερα αραχτη στους καναπεδες και αλλοι 50αρηδες που τρεχουν ολη μερα με τα παιδια τους στα παρκα.Το θεμα ειναι να ξερεις αν θα μπορεσεις να ανταπεξελθεις στις αναγκες του παιδιου.

Δημοσίευση

θα συμφωνησω απολυτα με την alexandra mammy .οταν με αποκτησαν οι γονεςι μου ο πατερα μου ηταν γυρω στα 37 δνε μπορει κανεις να πει οτι ειναι μεγαλος για πατερας αφου ηδη ειχε αλλη μια κορηπου την ειχε αποκτησει στα 32 και εμα γο στα 31 αλλα με μενα ειχε διαφορα η μαμα μου ηταν 3 χρονια πιο μικρη.Θυαμαι εντονα που μιαμερα με ειχε α στ μαγαζι με τα ψιλικα ημουν τοτε 6 ετων πηγαινα πρωτηκαιμου επαιρνε διαφορα πραγματα και μου λεει η ψιλικατζου :σε προσεχει ο παππους ....εγω τρελαμενη της απαντω ΜΠΑΜΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ !βλεπετε ειχε και απονωρις ασπρα μαλλια καιμπερευε .

Οσο μεγαλωνα καταλαβαινα οτιυπηρχαν τρομερες διαφορες λογω εποχς την αδεφη μου δνε την αφηνε να βαλει παντελονι την ειχε με κατι φουστες εως το γονατο εκει επαναστατησε η θεια μου (αδεφη του καιεκανε την υπερβαση σε αντθεση με εμν απου εβαλα σωληνα παντελονι και μινι πολυ κοντο .Η σχεση μας ηταν μεσα στη κοντρα και το καβγα αναλωθηκαμε τοσο πολυ και παντα θυμαμαι ενα πατερα αρρωστο επειδη ηλικιακα ειχε προβληματα απο α 13 μουχροα θυμαια εντοα το κρεβατ της εντατικης .Ετσι οταν πριν 4 μηνες τον εχασα καταλαβα οτι ολες μας οι διαφορες ηταν οχι επειδη δνε με αγαπουσε η τοανιθετο απλα ηταν σε αλλη εποχη .βλεπω το αδερφο μου ειναι 46 και εχει ενα γιο 23 καιμια κορ 20και η σχεση ειναι τοσο διαφορετικη πανε μαζι για ποτο ηα νιψια μου καπνιει μπροστα στους γονεις της μιλανε ελευθερα για θεματα ταμπου οπως το σεξ ακι η προφυλαξη αλλα εχω και φιληπου εμ τη μανα της ηταν μικρη διιιιιφορα και παρολο αυτο της εψεινε το ψαρι στα χειλια .Ολα ειναι σχετικα .εγω για λογους υγειας απεκτησα το Σταυρο μου στα 33 και τωρα ειμαι 39 θελω αλλο ενα παιδακι να εχει παρεα ο Σταυρακος μου και αργοτερα να μην ειναι μονος αλαλναι σκεφτομαι σοβαρα την ηλικια αν ειναικαι ερθει μεσα σε αυτοτ ο χρονο καλως αλλιως δεν νομιζω

Δημοσίευση

εντάξει όλα αυτά, ναι,μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει ένα μικρό έως μεγάλο->σε ειδικές περιπτώσεις χάσμα στις γενιές, αλλά αυτό πια δε νομίζω ότι ισχύει και πολύ πλέον

Ο κόσμος έχει προοδευσει, και ευτυχώς οι γονείς είναι 'μέσα στα πράγματα' σε μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με τις παλαιότερες γενιές.

εξάλλου σχεδόν κατά κράτος, τα ζευγάρια τεκνοποιούν μετά τα 30-35.

έχουν αλλάξει οι εποχές.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...