Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γιατί δεν μένω έγκυος?


Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα! Είπα να ανοίξω αυτό το θέμα μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε.

Εγω λοιπόν, έμεινα έγκυος με την πρώτη προσπάθεια πριν ένα χρόνο και κάτι μήνες, παλινδρόμησε, το ίδιο έγινε μετά απο 8 μήνες, παλινδρόμησε πάλι ενω πιάστηκε με την πρώτη προσπάθεια. Εξετάσεις, πανικός, βρέθηκε η αιτία, άρα και η λύση (ελπίζω). Έχω το οκ εδω και 5 μήνες να προσπαθήσω για μια νέα εγκυμοσύνη. Δυστυχώς όμως κάθε μήνα τα ίδια. Αρνητικά τεστ και χοριακές. Τον γιατρό μου τον έχω δει μόνο 2 φορές (άλλαξα πολλούς γιατρούς μετά τις παλίνδρομες)δεν έχω το θάρρος να τον εννοχλώ άσκοπα. Τι πρέπει να κάνω? Ποιο είναι το επόμενο βήμα? Η σαλπιγγογραφία μπορεί να βοηθήσει? Συγνώμη για τις τόοσες πολλές ερωτήσεις, αλλά ο πνιγμένος απο ... εσάς πιάνεται!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοπέλα μου και απο μέν ατο ότι έμεινες τις προηγούμενες φορες με την πρωτη δεν σημαίνει οτι θα συμβει και τωρα το ίδιο.το χειρότερο είναι το άγχος. κανε τις προσπάθειες σου χωρίς άγχος και θα έρθει και το μωράκι σου σύντομα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είμαι σίγουρη ότι είναι θέμα χρόνου...έχεις μείνει πολύ ευκολα 2 φορές θα δεις θα μείνεις και τρίτη...απλα΄σου φαίνεται μακρύς ο χρόνος γιατι οι προηγούμενες έγιναν κατευθείαν...καλοκαιράκι έχουμε χαλάρωσε κ θα γίνει..στο ευχομαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για να εμενες σημαινει οτι δεν ηταν στη συλληψη το προβλημα ,οταν λες κανεις χοριακη εννοεις οτι εχεις καθυστερηση και κάνεις?μηπως εισαι αγχωμένη?το άσχος ειναι αρνητικός παράγοντας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mαρία Σ. σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, να χαίρεσαι το αντράκι σου!

Μπορεί να φταίει τόσο πολύ το άγχος μου?

Μακάρι να είναι αυτό, δεν ξέρω γιατί, αλλά μου έχει μπει στο χαζό μου μυαλό οτι κάτι πάει στραβά. 'Ισως απο τις αποβολές να δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα.

Όπως και να έχει πρέπει να ηρεμήσω.

Ισως κάνω τον άλλο μήνα και μια σαλπιγγογραφία, έτσι για να μου φύγει απο το μυαλό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νikol μου σε ευχαριστώ πολύ!

Savropiguinos, 5 μήνες τώρα δεν είχα ούτε μια μέρα καθυστέρηση, κάνω χοριακές γιατί αν είμαι έγκυος πρέπει να το μάθουμε πριν την καθυστέρηση για να ξεκινήσω την αγωγή. Όλη αυτή η διαδικασία αναγκαστικα με αγχώνει. Πάντως τις άλλες 2 φορές που έμεινα έγκυος είχα το ίδιο άγχος. Σε ευχαριστώ και εσένα πολύ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Patatoula!!

Ενα θα σου πω:το αγχος ειναι το χειροτερο που μπορει να μας συμβει..εγω μετα την παλινδρομη περυσι κι ενω εκανα τις εξετασεις και βρεθηκε οτι πασχω απο θρομβοφιλια,ειχα το οκ του γιατρου για να προσπαθησουμε ξανα,ομως δεν ημουν ετοιμη κι αφησα τρεις μηνες να περασουν χωρις προσπαθειες..

μετα το αποφασισα και ξεκινησαμε,η περιοδος ερχοταν κανονικοτατα και απο την μια ελεγα καλυτερα γιατι ακομα δεν ενιωθα ετοιμη,απο την αλλη στεναχωριομουν κι ελεγα οτι κατι εχει συμβει απο την αποξεση και δε θα ξαναμεινω..φαντασου οτι μια φορα ημουν απολυτα σιγουρη οτι ημουν εγκυος κι ελεγα να παρω τεστ,αλλα με προλαβε η κυρια με μεγαλη καθυστερηση απλα!!

περναγαν οι μηνες κι ολο αυτο σκεφτομουν,ωσπου μια φορα καναμε ο,τι καναμε με τον συντροφο μου και προσπαθουσα να ημουν ηρεμη απο πριν,πραγματικα με ειχε πιασει αναισθησια μεσα μου κι ελεγα μακαρι να μη μεινω εγκυος γιατι παλι δεν ενιωθα ετοιμη....ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ....

φαντασου οτι θα επαιρνα και τον γιατρο εκεινο τον καιρο να με εξετασει παλι,μηπως και ειχε γινει καμια ζημια...

Θελω να σου πω,οτι μονο αν το βγαλεις (οσο γινεται,γιατι δεν ειναι ευκολο!!) απο το μυαλο σου,τοτε θα συμβει!!Πιστεψε το πατατουλα κι ολα θα πανε καλα!!

Αν θες μπορω να σου συστησω τον γιατρο μου,αρκει να μου το πεις..

Σε φιλω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Marinax μου χαίρομαι πολύ για εσένα! Έχω διαβάσει την ιστορία σόυ. Μου δίνεις πολύ κουράγιο πραγματικά. Όπότε απο σήμερα θα λέω: δεν το θέλω, δεν το θέλω!!

Ο γυναικολόγος μου η αλήθεια είναι οτι δεν μου κάνει κλικ, ίσως επειδή έγινα δύσκολη με όλα αυτά που πέρασα. Τον εμπιστεύεται όμως ο αιματολόγος μου (αυτή την ειδικότητα χρειάζομαι στην επόμενη εγκυμοσύνη). Ο αιματολόγος μου, μου κάνει πολλά κλικ, οπότε του κάνω και εγω το χατήρι. Σε ευχαριστώ πάντως, αν αποφασίσω να τον αλλάξω (κάτι πολύ πιθανο) θα σου στείλω p.m να μου πεις τον δικό σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου patatoula!!!!!!!!!!!!!!

Τι εξετάσεις έχεις κάνει? Εάν επιτρέπεται? Θέλω να πω…….. Υστεροσαλπιγγογραφία δεν έχεις κάνει???? Λένε πως είναι από τις βασικότερες εξετάσεις και δίνει το πράσινο φως για επερχόμενη πανεύκολη σύλληψη!!!! Τις ορμόνες σου τις έχεις δει???? Ξέρεις πόσα πράγματα παίζουνε το ρόλο τους κι εμείς δεν έχουμε ιδέα???? Αν και για να έχεις συλλάβει δις..... δεν είναι εκεί το θέμα!!!!!

Anyway……….. ανακριτής δεν είμαι, προς Θεού, απλώς προσπάθησε να το ξεχάσεις……. εάν κάτι πάλι "σε τρώει"………. και φοβάσαι μήπως υπάρχει & κάτι άλλο εκεί μέσα……… ξαναψάξτο…….. πάνω απ’ όλα χωρίς άγχος…….. τα λέω για να τα ακούω κι εγώ…………

Ααααα……. και κάτι ακόμη……… εάν δεν αισθάνεσαι καλά με το γιατρό σου…….. να τον αλλάξεις…… σε όλες αυτές τις διαδικασίες……… ο γιατρός μας πρέπει να μας εμπνέει την απόλυτη εμπιστοσύνη………………..

Να προσέχεις………..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου pipitsazoyzoyna μου!

Φυσικά και επιτρέπεται δεν έχω πρόβλημα να μιλάω γι αυτό. Δεν έχω κάνει τις εξετάσεις που μου λες. Το δικό μου πρόβλημα είναι ανοσολογικό. Έχω ήδη ενα αυτοάνοσο με αποτέλεσμα τα natural killers μου ΄να είναι στο Θεο. Και αυτός είναι ο λόγος που χάνω τα μωράκια.

Κανένας δεν μου πρότεινε να κάνω κάποια άλλη εξέταση.

Γεγονός είναι οτι με ''τρώει'' όπως λες και εσυ, άρα την βλέπω την σαλπιγγογραφία να έρχεται..

Όσο για τον γιατρό μου, λέω να του δώσω μια ευκαιρία, άλλωστε με 2 φορές που τον έχω δει πως να τον λατρέψω?

Σε ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία και σε εσένα!

Α! και όχι άγχος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα και απο εμένα πατατούλα. Το έχω ξανά πει αλλά θα το πω και πάλι γιατί εμένα αυτό με βοήθησε. Για αρκετό διάστημα ΔΕΝ έμενα έγκυος και ο γιατρός μου είπε να κάνω σαλπιγγογραφία όπου "ξεβούλωσαν" οι σάλπιγγες και τον επόμενο μήνα έμεινα αμέσως έγκυος.

Τη συγκεκριμένη εγέταση μην τη φοβάσαι δεν πονάει ιδιαίτερα και πιθανά να σε βοηθήσει άμεσα στο προβλημά σου. Απλά εγώ αναρωτιέμαι τι είδους σχέση έχεις με το γιατρό σου? Δεν σου λέει ποιά βήματα θα ακολουθήσεις και σε αφήνει να μαντεύεις μόνη σου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πατάτα κι εγώ απ΄όσο ξέρω τη σαλπιγγογραφία την κάνεις μετά από κανα χρόνο άκαρπων προσπαθειών.Εσυ όμως δεν έχεις πρόβλημα στη σύλληψη, αφού είχες εγκυμοσύνες, αλλά στο ανοσοποιητικό.Δεν κατάλαβα καλά.Σου έδωσε κάποια θεραπεία γιαυτό ο γιατρός σου;Η δε χρειάζεται;Πάντως για το ότι δε μένεις έχω την εντύπωση ότι είναι από το άγχος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αφού εμεινες εγγυος δυο φορές δεν εχεις κανενα πρόβλημα να συλλάβεις ξανά. Το αγχος σου και η λαχτάρα σου μαλλον σε "μπλοκάρει". Χαλαράααα...παρτο αλλιώς πως το λένε...μην το σκεφτεσαι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sakoulina, μάλλον θα το κάνω τελικά τον άλλο μήνα. Ακόμα και αυτός να μην είναι ο λόγος, σίγουρα θα με βοηθήσει ψυχολογικά. Στον γιατρό πήγα να με εξετάσει, μου είπε οτι μάλλον φταίει το άγχος, του είπα να κάνω μια σαλπιγγογραφία και μου είπε: τι? δεν έχεις κάνει? να κάνεις! Αντε βγάλε άκρη.

Dominique, το πρόβλημα είναι οτι έχω πολύ καλό ανοσοποιητικό, δεν έχω αρρωστήσει ποτέ, αυτό γίνεται γιατί υπάρχουν κάποια κύτταρα, οι φυσικοί φονείς, που μας προστατεύουν απο μικρόβια, ιώσεις, κ.α. Αυτά τα κύτταρα λοιπόν σε εμένα είναι πολλά και πολύ επιθετικά προς κάθε νέο οργανισμό.

Τesh, έχεις δίκιο, αλλά έλα που νομίζω οτι με την τελευταία αποβολή κάτι έγινε? Βλέπω και διαφορά στην περίοδο. Θα δείξει..

Σας ευχαριστώ πολύ όλες, με κάνετε να νιώσω καλύτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι φυσικό να βλεπεις αλλαγες...αφησε τον οργανισμό σου να επανελθει...μην πιεζεσαι κ μην αγχωνεσαι. όλα θα γινουν όταν πρεπει να γινουν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

patata μην αγ΄χώνεσαι εγώ έμεινα έγκυος μετά από ένα μήνα αφού παντρεύτηκα πολύ γρήγορα όμως δυστηχώς το έχασα ήταν παλύνδρομή. αφου πέρασε ένα 3μηνο προσπαθούσα με τον άντρα μου ξανά αλλά δεν έμενα μάλλον από την κακή ψυχολογία ο γιατρός μου έλεγε ότι αφού έμεινες έγκυος θα ξαναμείνεις έγώ όμως στον κό΄σμο μου παρακολουθήσα γόνιμες μέρες κλάμα κακό έλεγα στον άντρα μου να παντρευτεί μια άλλη που να μπορεί να του χαρίσει παιδιά και άλλες τέτοιες βλακείες. όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να μείνω έγκυος μετά από 6 μήνες. τώρα περιμένουμε το αγοράκι μας από ώρα σε ώρα. Πάτε καμιά εκδρομούλα να χαλαρώσεις, έγώ νομίζω οτι ο μικρούλης μας ήρθε μετά από ταξίδι. Φιλάκια και μην τρελλένεσαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou kopela mou kai apo mena.emena mia filh mou pou exei ena paidi...duskoleftike arketa gia ena deytero me apotelesma na mpei sth diadikasia exetasewn...ekane salpigografia kai amesos thn epomenh periodo emeine egeios....poles kopeles meta apo salpigografia menoun egyes...egw pistebw den exeis na xaseis kati //na thn kaneis gia na ksereis ti ginete kai na sou fugei kai to anxos...good luck!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το θετικό όλων είναι ότι μπορείς να μείνεις έγκυος. Επίσης βρέθηκε και λύθηκε το πρόβλημα με την παλινδρόμηση οπότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο...

Θεωρώ ότι όλα είναι ζήτημα χρόνου...χαλάρωσε και σύντομα θα έρθει!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tesh, έχεις δίκιο, ψυχραιμία θέλει και εγω εχω ξεμείνει απο αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ!

Εuaggelia, έχουμε πει στους άντρες μας την ίδια φράση, εμένα με ''εβρισε'' μετά αλλά εγω που.. τα ίδια. Καλώς να δεχτείς το αντράκι σου!

Μariakap75, το έχω ακούσει αρκετές φορές αυτό με τη σαλπιγγογραφία. Είναι ενας ακόμα λόγος που θέλω να την κάνω. Μακάρι να πετύχει και με εμένα.

Mirlitsa, σε ευχαριστώ πολύ για την θετική ενέργεια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...