Μετάβαση σε περιεχόμενο

ποια η γνωμη σας?????

Recommended Posts

Φαρμακευτικό ευνουχισμό για παιδόφιλους και βιαστές καθιερώνει η Πολωνία.

Ο σχετικός νόμος που τίθεται σε ισχύ από σήμερα παρέχει το δικαίωμα στους δικαστές να επιβάλουν ως ποινή τον φαρμακευτικό ευνουχισμό σε ορισμένους καταδικασθέντες για σεξουαλικά εγκλήματα, χρησιμοποιώντας ορμονικά φάρμακα για την κατάπνιξη της σεξουαλικής ορμής.

Αφορμή αποτέλεσε η σύλληψη ενός 45χρονου άντρα πριν από περίπου ένα χρόνο, ο οποίος είχε αποκτήσει δύο παιδιά με την ανήλικη κόρη του.

http://hamomilaki.blogspot.com/2010/06/ ... emical.htm

Χημικος ευνουχισμος στους παιδαιραστες ????????

Μου αρεσει η ιδεα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νομίζω ότι κάπου ήδη εφαρμόζεται- είνα ικάτι σαν το 'αντικούκου' που όλοι ξέρουμε για ...τον στρατό.

απλά νομίζω ότι αυτό θα είναι κάτι πολύυυυ ισχυρό- την βρίσκω καλή ιδέα πάντως!

Συμφωνώ και εγώ σαν την πιο αυστηρή ποινή που θα μπορούσε να δωθεί. Αλλά κάτι τέτοια εγκλήματα θα προτιμούσα να τιμωρούντε με θανατική ποινή.

Γιατί με αυτό το φάρμακο που πιθανόν θα πάρουν απλά δεν θα έχουν σεξουαλική ζωή αλλά ούτε και όρεξη για σεξ. Οπότε δεν θα υποφέρουν. Απλά δεν θα έχουν ανάγκη για σεξ. Εϊναι αυτό τιμωρία για ένα τέτοιο τέρας???

:angry::angry::angry::angry:

Καλή μου φαίνεται σαν ποινή (τουλάχιστον καλύτερη από την απλή φυλάκιση) αλλά πιστεύω και εγώ οτι η παιδεραστία είναι το μόνο έγκλημα στο οποίο θα έπρεπε να εφαρμόζεται θανατική ποινή! Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και κανένα ελαφρυντικό για τέτοιες πράξεις...

Συμφωνό απολύτως μακάρι να γίνει εδώ και στην Αμερική. Τα παιδιά μας πρέπει να έχουν προστασία και μια όμορφη παιδική ηλικία εξοργίσμο αμα ακούω βιασμούς σε μικρα παιδάκια και να το κόψουν τελειός ακόμα καλύτερα !!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΩΛΟΝΙΑ !!!!! :):):):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...