Μετάβαση σε περιεχόμενο

μειωσεις τιμων στο ιασω

Recommended Posts

Σήμερα το είδα! Πολύ ενδιαφέρον, ο γιατρός μου ειναι και σε Λητώ και σε Ιασώ και μέχρι στιγμής ειχα αποφασίσει για Λητώ.

Αν και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για Λητώ η προσφορά του Ιασώ ειναι 500 € φτηνότερη!

Ευχαριστώ Ρούλα 3! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια πράγματι, και εγώ που πήρα τηλέφωνο στο Ιασώ (το κάνω κάθε μήνα για να είμαι ενήμερη), μου τα είπαν όπως τα διάβασα στο link. Τέρμα πιά τα 6κλινα και 4κλινα. Εχουν κλείσει με τοίχο και πλέον η οικονομική θέση του Ιασώ είναι το 3κλινο με 2000 φυσιολογικός και επισληρίδιο.

Αντε γιατί το είχαν παραξηλώσει. Πριν 1,5 χρόνο που γέννησα το γιό μου, είχε 2300 το 6κλινο.

Α, και αν βγάλεις την κάρτα My Club της Εθνικής, που είναι για το Ιασώ, μπορείς πληρώσεις σε 6 άτοκες. Καλό?

• 1 month later...

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΕΡΜΑ 6ΚΛΙΝΟ ΚΑΙ 4 ΚΛΙΝΟ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ 3ΚΛΙΝΟ

ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ 4 ημερών

Βασική Τιμή Συνολική Τιμή € Με έξοδα νεογνού 1.700 € Με γενική ή επισκληρίδιο αναλγησία 2.000 €

3κλινο 1550 2.000

2κλινο 3.600 Περιλαμβάνονται : νοσήλια, έξοδα χειρουργείου, έξοδα νάρκωσης (γενικής ή επισκληρίδιος), όλες οι βασικές εξετάσεις μητέρας και νεογνού και τα απαραίτητα για τον τοκετό φάρμακα και υγειονομικό υλικό. Δεν συμπεριλαμβάνονται : Αμοιβή ιατρού και τυχόν πρόσθετες χρεώσεις

2κλινο Superior 4.200

1κλινο 5.800

ΛΟΥΞ 7.100

ΣΟΥΙΤΑ 12.800

ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΜΗ 4 ημερών

Βασική Τιμή Συνολική Τιμή € Με έξοδα νεογνού 1.800 € Με γενική ή επισκληρίδιο αναλγησία 2.150 €

3κλινο 1650 2.150

2κλινο 3.900 Περιλαμβάνονται : νοσήλια, έξοδα χειρουργείου, έξοδα νάρκωσης (γενικής ή επισκληρίδιος), όλες οι βασικές εξετάσεις μητέρας και νεογνού και τα απαραίτητα για τον τοκετό φάρμακα και υγειονομικό υλικό. Δεν συμπεριλαμβάνονται : Αμοιβή ιατρού και τυχόν πρόσθετες χρεώσεις.

2κλινο Superior 4.500

1κλινο 6.300

ΛΟΥΞ 7.800

ΣΟΥΙΤΑ 13.300

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ 2000 Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ 3ΚΛΙΝΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΗΛΙΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑΡΚΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

ΚΑΙ 2150 Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ 3ΚΛΙΝΟΥ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 3ΚΛΙΝΟ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΕ 2ΚΛΙΝΟ ΜΕ 75 ΕΥΡΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...