Μετάβαση σε περιεχόμενο

entomoapothitiko kounoupion-epitrepetai?

Recommended Posts

manoules tha ithela na mou peite an xrisimopoieite tin siskevi me to ygro pou dioxnei ta kounoupia to vrady.ego den ksero ti na kano-vazo vevaia tin kounoupiera ti nyxta stin beba mou, alla ta atima einai pantou kai enoxloun kai emas.fovamai na valo to sigekrimeno ygro giati exo tin entiposi oti mirizei.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κοπελα μου!!Εγω εχω βγαλει την κουνουπιερα εδω κ πολυ καιρο γιατι η μικρη μου την εσκισε κ ειπα να σωσω οτι μπορω!!Οποτε ουτε λογος για να ξαναμπει!!

Εχουμε και εμεις πολλα κουνουπια.....Ρωτησα την παιδιατρο κ μου ειπε οτι μπορω να της εχω αοσμο υγρο(υπαρχουν υγα αντικουνουπικα που γραφουν αοσμο)και η πορτα της να ειναι παντα ανοιχτη!!

Μια κοπελα μου ειπε και για βασιλικο...ειναι εντομοαπωθητικο ;) !

Καλους υπνους στην μπουμπουκα σου :)

efxaristo gia tin apantisi sou little angel.tha agoraso ena aosmo antikounoupiko gia na koimomaste oloi afova, alla na min exo kai to anxos oti tha perasei kanena mesa apo tin kounoupiera tis boubous kai tha tin tsimpaei oli nyxta.

ta filia mou.

na xairesai to koritsaki sou!

Και εμένα ο παιδίατρος μου είπε ότι μπορώ να χρησιμοποιω την συσκευή αρκεί βέβαια να υπάρχει πόρτα ανοιχτή(οπωσδήποτε) και παράθυρο (καλό θα ήταν) για να αερίζεται ο χώρος. Τα άτιμα δεν σε αφήνουν να κλείσεις μάτι όλη την νύχτα!!

Χρησιμοποιησα συμφωνα και με την υποδειξη του παιδιατρου βεβαια και υγρο και ταμπλετες απο τον 3ο μηνα αλλα οχι σε μπριζα διπλα στο κεφαλι του μωρου και με την πορτα του δωματιου ανοιχτη.

Ακομα, για εξω απο το σπιτι χρησιμοποιησα τα αυτολλητα cer'8 (τσεροτο) τα παιδικα που δεν τα κολλας πανω στο μωρο αλλα πανω στο ρουχο του (στην πλατη καλυτερα) ή στο καροτσι ή στην κουνια του.

Ο παιδατρος ειχε πει συγκεκριμενα οτι καλυτερα ειναι να χρησιμοπιεις εντομοαπωθητικα (με εξαιρεση τα φιδακια που καιγονται) παρα να τον τσιμπησει μολυσμενο κουνουπι στην ηλικια των ουτε 3ων μηνων... το δικο σου μωρο ειναι μεγαλυτερο ομως.

Συνεχιζω μεχρι σημερα να χρησιμοποιω αυτα που εγραψα γιατι ηταν αποτελεσματικα και ετσι κι αλλιως ο Ιασωνας ειχε ανοιξει πολεμο με την κουνουπιερα απο πολυ νωρις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...