Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥΟΥΟΥ!!!!

Recommended Posts

Σαν σημερα πριν 9 μηνες εφερα στον κοσμο το αγορακι μου. Κοιταξα για πρωτη φορα τα ματακια του, χαιδεψα τα μαλλακια του...

Οι πρωτες μερες ευτυχισμενες μα δυσκολες... Αγχος, ξενυχτια, κουραση..

Κι ηρθε το πρωτο χαμογελο.. Και ξεχασα τι σημαινει νυστα. Και μετα κι αλλο κι αλλο..χαμογελο... και καταλαβα πως ειναι ευτυχισμενος. Κι ειμουν κι εγω μαζι του.

Σημερα... 9 μηνες μετα τριβετε στην αγκαλια μου, ξεκαρδιζετε με τα αστεια μου, παιζει με παιχνιδακια του,με κανει μακια :woohoo: νομιζω :blush: , και το αυτοκολλητακι μου εχει γινει πια αντρακι!!! Με απαιτησεις, με θελω, με πεισμα... Ενα μεγαλο τρυφερο και απαιτητικο αντρακι!!! Ποσο τον αγαπαω θεε μου!!!! Ειμαι ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είσαι όνομα και πράγμα!!!! :P

Να σου ζήσει το αντράκι σου και να το καμαρώσεις όπως ποθείς!!!

...να δεις ευτυχία στα πρώτα του γενέθλια!!!! :)

Κοριτσάκι μου να χαίρεσαι το αντράκι σου και να είστε πάντα αυτοκολλητάκια...Πέρασαν κιολας 9 μήνες εε;;;Σαν χθες θυμάμαι που είχες απορίες σχετικά με την εγκυμοσύνη σου...

Και να ξέρεις....Τα καλύτερα έρχονται!!!!!Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα...όσο μεγαλώνει το αντράκι σου τόσο θα μεγαλώνει και ο έρωτας...

Φιλάκια...Να σας ζήσει και να τον δείτε όπως ποθείτε!!!

Νιώθω ακριβώς ετσι..Τρισευτυχισμένη!!! Σήμερα όταν καναμε μπάνιο την μικρή μου, ακριβώς αυτό έλεγα στο άντρα μου για 100 φορά. Σε καταλαβαίνω κ σου εύχομαι μέσα πα την καρδιά μου να εχετε υγεία κ πάντα μια υπέροχη σχέση αγάπης!!!

p.s Το αντράκι σου είναι τρελό φατσάκι :woohoo: !!!

Πω πω απιστευτο φατσουλινι!!!!!!!!!

Καψουρα τρελη!(ετσι λεμε και μεις το γιο μας!χαχα)

Και αυτη η μυτουλιτσα ολα τα λεφτα!

Εχω να κανω ομως μια παρατηρηση!!!!Γιατι Τρισευτυχισμενη δεν εισαι και συ στις μανουλες του Οκτωβρη?Οκτωβρη δεν γεννησες?Σε περιμενουμε!

Ειναι αστεριιιι!Φιλάκια πολλα!

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

Στις κουνιες... 20052010_002.jpg

αγαπη μου γλυκιά τι φατσούλα γελαστή ειναι αυτήηηηηηηηηηηηηηηη... :woohoo: :woohoo: :woohoo: εγώ να σου ευχηθώ να ναι μια ζωη χαρούμενο και ευτυχισμένο όπως τώρα!!!!!!!!!!

και σε νοιώθω απόλυτα ...έχω μια μπεμπουλα 1 έτους και μπορω να πω ότι είμαι ερωτευμένη μαζί της!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: δεν μπορω να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτήν...να ναι καλά όλα τα μωράκια του κόσμου...

Κοριτσια η μυτουλα ειναι copy-paste του μπαμπα. (Ευτυχως) και γενικα ολος μοιαζει του μπαμπα!!! :woohoo: :woohoo: Ελεγα θα αλλαξει θα αλλαξει αλλα δεν... Δεν με νοιαζει ομως. ΕΧω 2 απο αυτους να λατρευω!!! Με μια μικρη προτιμηση στον jounior!!!!! :P

Να σας ζήσει ο κούκλος και να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!Μου θύμισες τον δικό μου.Οταν ήταν 2 μηνών περίπου, ξύπνησα μέσα στη νύχτα για πολλοστή φορά, είχαμε περίπου 3 ξυπνήματα τη νύχτα τότε, όπως είναι λογικό, εγώ κουτούλαγα από τη νύστα και όπως τον είχα αγκαλιά και σκύβω στο τραπεζάκι να πάρω το μπιμπερό να τον ταϊσω, τον κοιτάζω και μου σκάει ένα χαμόγελο...τρελάθηκα!Μου χάρισαν τον κόσμο...ξέχασα τη νύστα μου τα ξέχασα όλα.

ΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ???

ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΝΩΡΙΣ,ΝΩΡΙΣ :P

ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ Κ ΑΛΛΟ!!Κ ΤΙ ΧΑΝΟΓΕΛΑ ΤΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh:

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΝΝΑ ΜΟΥ :kiss::kiss:

Ελα βρε Ντινακι που ζηλευεις!!!!!! Κι ο δικο σου αντρακλας ειναι!!!! Σ ευχαριστω!!! Ευχαριστω κοριτσια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...