Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα

τι μικρο μου 48 ημερον σημερα εβαλε εχτεσ τον τελευταιο γυψο

thn epomenh trith ua pame pali sto kat na toy paroyme ta eidika papoytsakia

xerei kaneis pos einai ayta?

pos ta lene mhpos bro kapoia foto sto internet?

ta plhrono?poso peripoy kostizoyn?

o giatros moy eipe 3 mhnes tha ta forame nyxta mera

den mporo na ta bgazo katholoy?

oyte kana 2oro na xepianetai o mikros moy/.

:S

Δημοσίευση

καλημερα να σου ζησει το μωρακι σου!!!

αληθεια τι ειναι αυτο που εχει και εβαλε γυψο? δεν το εχω ξανακουσει

παντως εμενα ο δικος μου που ειχε προβλημα με τα ποδια του και κανει φυσιοθεραπειες φοραει ορθοπαιδικα παπουτσια(μποτακια)χειμωνα-καλοκαιρι ολη μερα,εκτος του υπνου και θα τα φοραει μεχρι να γινει 3 χρονων.

βεβαια το δικο μας προβλημα ειναι αλλο αλλα για να σου λεει ο γιατρος να τα φοραει συνεχεια κατι θα ξερει..ρωτησες παιδοορθοπαιδικο στο παιδων γιαυτο??

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα,

συγγνωμη για την ερωτηση... Πριν γεννησετε ειχατε καποιες ενδειξεις οτι τα μωρακια θα ειχαν αυτα τα προβληματακια? Δηλαδη στις μετρησεις αυχενικης ή β επιπεδου είχε φανει κατι?

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΣΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΟΤΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΡΑΙΒΟΠΟΔΙΑ ΕΛΑΦΡΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΠ'Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ.ΕΚΑΝΑ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ,ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΨΑΞΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 1650€ ΤΗΝ ΑΜΝΙΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ,ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ.ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΟΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΘΑ ΤΗ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΒΕΒΑΧ ΑΠ'Ο,ΤΙ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΤΙΜΗ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

ΖΕΤΕRAS ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ?ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?ΕΦΤΙΑΞΕ?ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΡΕ ΓΜΤ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Δημοσίευση

kalhmera

oxi dne eixe megalo problhma

den to eidame oyte emeis se kamia exetash

kanonika h therapia exei kai tomh alla emeis den kaname giatio perase

balame 5 gypsoys kai oxi 8 kai tora tha paro ta papoytsakia

enoeeitai oti oso kanun tha ta paro

apla hthela an exo lefta mazi mu

apo eparxia pao sto kat kai na mh trexo gia trapezes

Δημοσίευση

thinkpink

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Εμεις βρηκαμε στο ενα απο τα εμβρυακια 2 μικρους βραχιονες, αρκετα εξω απο τα ορια και εχω ανησυχησει. Δεν τολμω την αμνιοπαρακεντηση λογω του οτι εχω χασει διδυμακια ετσι στις 22 βδομαδες στο παρελθον, σπαζοντας ο σακος του ενος πρωτα και 3 βδομαδες μετα χανοντας υγρα και απο το δευτερο και γενικα σκεφτομαι τωρα τι και πως...

Με το καλο σου ευχομαι, να ναι γερό και υγιές και να το χαρειτε!!!!!!!

Δημοσίευση

zeteras έγραψε:

kalhmera

oxi dne eixe megalo problhma

den to eidame oyte emeis se kamia exetash

kanonika h therapia exei kai tomh alla emeis den kaname giatio perase

balame 5 gypsoys kai oxi 8 kai tora tha paro ta papoytsakia

enoeeitai oti oso kanun tha ta paro

apla hthela an exo lefta mazi mu

apo eparxia pao sto kat kai na mh trexo gia trapezes

ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 300€ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200€ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ.

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣΜΟΥ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΕΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΥΨΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΛΑΓΗ;ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ;

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΟΜΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΤΑ ΒΕΒΑΧ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΙΔΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΡΑΒΩΣΟΥΝ.ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΓΙΑ 2-3 ΩΡΕΣ ΡΩΤΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.

Δημοσίευση

MARAgr έγραψε:

κοριτσια καλημερα,

συγγνωμη για την ερωτηση... Πριν γεννησετε ειχατε καποιες ενδειξεις οτι τα μωρακια θα ειχαν αυτα τα προβληματακια? Δηλαδη στις μετρησεις αυχενικης ή β επιπεδου είχε φανει κατι?

mara εμενα το επαθε οταν γεννηθηκε,γιατι ειναι προωρος,συγκεκριμενα επαθε εγκεφαλικο και ολο αυτο του δημιουργησε μια σκληροτητα στα ακρα που ευτυχως τωρα πια εχει ξεπεραστει και ειναι μια χαρα ομως τα ορθοπαιδικα παπουτσια δεν θα τα βγαλουμε γιατι τον κρατανε πιο σταθερο στο περπατημα.

εγω απο οοοσα εγω δει στο κεντρο φυσιοθεραπειας που παω τον μικρο μου,βαριες περιπτωσεις παιδιων,ολα φτιαχνουν και ολα μπορουν να διορθωθουν ειδικα αν ξεκινησουν οι θεραπειες απο νωρις.

εμενα τον ειχαν αναλαβει φυσιοθεραπευτες στο παιδων και καποια στιγμη μας ειπαν οτι ειναι καλα και σταματαμε....ομως δεν ηταν καλα και χασαμε γυρω στους 5 μηνες!!!! ομως τους αναπληρωσαμε και προχωραμε!!

με το καλο τα μωρακια σου και ολα τα μωρακια να ειναι παντα καλα

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ

Αχ κοπελα μου τι περασατε!!!!!! Χριστε μου !!!!!!! Οσο περισσοτερο επιγνωση εχεις της καταστασης και των κινδυνων τοσο δεν μπορεις να ησυχασεις δευτερολεπτο...

Χαιρομαι πολυ που ειστε καλα τωρα, ευχομαι να πανε ολα τελεια, να τον χαιρεστε και να ναι ολα περαστικα!!

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.

ΜΑΡΑ

ΕΜΕΙΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ Ο ΠΑΙΔΟΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΜΕΣΩΣ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...