Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας...

Θα ήθελα την άποψη σας σχετικά το καινούριο αυτό εμβόλι κατά της γαστρεντερίτιδας που πολλοί παιδίατροι συνιστούν να το κάνουμε. Μας είπε η παιδίατρος ότι συνήθως το κάνουν όταν υπάρχει δεύτερο παιδί (εμένα είναι το πρώτο) και καλύπτει από τώρα που είναι κοντά 2 μήνων μέχρι 2,5-3 χρόνων που θα πάει στον παιδικό. Διαβάζοντας μίγο για το εμβόλιο είδα οτι έχει κάποιες παρενέργειες και γενικά δεν είναι αναγκαίο να γίνει. Όμως θα ήθελα να με βοηθήσετε αν έχετε εμπειρία στο θέμα... :blush:

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΤΡΟΣ ΑΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΣΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ 3 ΔΟΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΚ

ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΕΤΣΙ

Δημοσίευση

Ο παιδιατρος(οχι οτι τον ακουω 100% απλα αναφερω τα λογια του)

ειπε οτι στο προηγουμενο(ροτατεκ νομιζω) βρεθηκε κατι (δε θυμαμαι τι!:huh:) απο κοτοπουλο! :blink:

Ετσι το αποσυρανε (αφου εμβολιαστηκαν τοσα παιδακια) και στη θεση του κυκλοφορει αυτο που ειναι "καθαρο"... :huh:

Οταν τον ρωτησα "γιατι να το κανω",μου ειπε οτι προστατευομαστε απο 6 τυπους γαστρεντεριτιδας η οποια "χτυπαει" τα παιδακια με αφυδατωση "απ'ολες τις πλευρες"....

Τι να πω? Καλως ή κακως(ή πολυυυ κακως) δυσκολο να παρεις το ρισκο...!

:dry::dry::dry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...