Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας...

Θα ήθελα την άποψη σας σχετικά το καινούριο αυτό εμβόλι κατά της γαστρεντερίτιδας που πολλοί παιδίατροι συνιστούν να το κάνουμε. Μας είπε η παιδίατρος ότι συνήθως το κάνουν όταν υπάρχει δεύτερο παιδί (εμένα είναι το πρώτο) και καλύπτει από τώρα που είναι κοντά 2 μήνων μέχρι 2,5-3 χρόνων που θα πάει στον παιδικό. Διαβάζοντας μίγο για το εμβόλιο είδα οτι έχει κάποιες παρενέργειες και γενικά δεν είναι αναγκαίο να γίνει. Όμως θα ήθελα να με βοηθήσετε αν έχετε εμπειρία στο θέμα... :blush:

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΤΡΟΣ ΑΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΣΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ 3 ΔΟΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΚ

ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΕΤΣΙ

Δημοσίευση

Ο παιδιατρος(οχι οτι τον ακουω 100% απλα αναφερω τα λογια του)

ειπε οτι στο προηγουμενο(ροτατεκ νομιζω) βρεθηκε κατι (δε θυμαμαι τι!:huh:) απο κοτοπουλο! :blink:

Ετσι το αποσυρανε (αφου εμβολιαστηκαν τοσα παιδακια) και στη θεση του κυκλοφορει αυτο που ειναι "καθαρο"... :huh:

Οταν τον ρωτησα "γιατι να το κανω",μου ειπε οτι προστατευομαστε απο 6 τυπους γαστρεντεριτιδας η οποια "χτυπαει" τα παιδακια με αφυδατωση "απ'ολες τις πλευρες"....

Τι να πω? Καλως ή κακως(ή πολυυυ κακως) δυσκολο να παρεις το ρισκο...!

:dry::dry::dry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσιααα είχατε δίκιο, πήγαν όλα καλά με την περιδεση ❣️❣️ τώρα το επόμενο βήμα είναι να μην κάνω συσπάσεις!! Ελπίζω και εσείς να είστε καλά!!
    • Κορίτσι μου καλά έκανες... Η ψυχική μας υγεία παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο! Θυμάμαι και την αγωνία σου που ήταν μικρό μωράκι η 2η... τώρα έγινε μπουλούκα ε;;; Να σου ζήσουν και οι 2!  Κι εμένα που έγινε 1 η μπουμπού μου το 15αύγουστο, ακόμα δεν το πιστεύω! Ακόμα μικρή είναι βέβαια η δική μου... αλλά δεν πειράζει! (8.100 κιλά, 71εκ.)
    • Πάντως εγώ επειδή έφευγα από την Γερμανία όταν ρώτησα αν γίνεται να την κάνω 11+2 μου είπε όχι.  Καλύτερα να δωεκει που θα πάω όπως και έγινε . Μου είχε αναφέρει είναι αρκετά μικρό και ίσως αορίστουν στο μέτρημα του ρινικού οστού. Βέβαια τώρα ζοριστηκα γτ μια εβηχα μια κουνούσε την κοιλιά μου ο γιατρός ο κύριος είχε βάλει το χέρι του μπροστά στα μούτρα 😂😂 όταν μίλησα το κούνησε και το πήρε! 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Ενταξεθ έστρωσε τ μωρο. Κοιμαται αρκευα μεσα στη μερα. Πολύ καλή ειναι σε γενικές γραμμές. Δεδομένου οτι το έχουμε το δολιο πολλες ωρες στους δρόμους πολυ καλη ειναι. Εγω ειμαι πτωμα απο την κουραση αλλα οκ. Καλα περναμε δ μπορώ να πω. @Sotiria_94 εγω πλεον μ αυτήν τη ζέστη δ την βαζω καθολου μαρσιπο. Λιγο στην κούνια της λιγο στο ριλαξ κ κανω κουτσά στραβα τις δουλειές μου. Αμα εχω σιδερο πχ θα τ βάλω ωρες π ειναι κ ο άντρας μ στο σπίτι η αργα τ βραδυ π κοιμούνται ολα τους. @Maria98 καθε μωρο εχει τ δικο τ ρυθμο ανάπτυξης. Οσο παιρνεο βαρος μξ σε απασχολει. Δ χρειάζεται αγχος εφοσον την βλεπεις ζωηρη και κινητική. Εμενα ρε συ αμα δ θελει να φαει δ μπαινει στηθος για κανένα λόγο. Τι συχνούς θηλασμους? Τους εχει αραιωσει αρκετα απο μονη της κ βλεπεις ενα κιλο πηρε σε ενα μηνα. @ΜαρίαΔημήτρης μεσα σε όλα εισαο βρε κορίτσι μου! Μπράβο σου που ασχολείσαι τοσο ενεργά.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...