Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΡΑΓΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΜΟΛΙΣ 2 ΡΑΓΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΒΑΖΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΡΕΜΕΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΥΓΩ!!ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙΛΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΛΙΑ ΟΙ ΡΑΓΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ!!ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ??ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΡΕΜΟΥΛΑ!!ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΕΝΝΗΣΩ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να πάνε όλα με το καλό σου εύχομαι

εγω χρησιμοποιούσα την simulcium g3 δυθ φορές τη μέρα στην εγκυμοσυνη και μια μετα τον τοκετο και δεν εκανα καμια ραγαδα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ όταν είχα παχύνει και αδυνάτισα χρησιμοποίησα αυτή :http://www.synchroline.com/prodotti_dettaglio.asp?ID=369&N=D&Nm=D2&P=TERPROLINE%20body%20cream%20%3Cbr%3E125%20ml%20or%20250%20ml Κοστίζει γύρω στα 30 ευρώ και κάνει πολύ καλή δουλειά,αλλά δεν ξέρω αν ενδείκνυται για εγκυμοσύνη και θηλασμό καλύτερα να ρωτήσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα ο γιατρος μου εδωσε τη Salba mama, περιπου 10 ευρω την αγοραζω απο φαρμακειο, την ξεκινησα νομιζω στο τελος του τριτου μηνα, τη χρησιμοποιω απαραιτητα μετα το μπανιο σε κοιλια και στηθος και δεν εχω κανει ουτε ενα μικρο σημαδι, τωρα ειμαι στον 8ο. Ας ελπίσουμε οτι μεχρι το τελος θα κανει καλα τη δουλεια της...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sto proto den evaza ,k ekana sti kilia 3 ragades ,sto deytero evaza auti

http://www.douzenispharmacy.gr/index.ph ... ucts_id=13

kali alla tora sto trito ayti ine telia oyte kokkinisan oi palies ragades all k kaliterepsan sxedon den fenonte .

exi peripoy 30 euro k kratai 2-2,5 http://www.synchroline.com/prodotti_det ... 20250%20ml

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ κορίτσια έβαλα και αυτή της freezyderm οντως πολύ καλή αλλά επειδή την βρήκα ακριβή εβαζά μετά της fissan πολύ καλή επίσης και το βράδυ έβαζα αμυγδαλέλαιο.Είμαι τώρα στον 9ο δεν έχω κάνει ραγάδες.Βέβαια είχα κάποιες από πριν λόγω δίαιτας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kι εγώ από τον 3ο βάζω την MAMA UNO της SALBA.Από το φαρμακείο και είναι από τις πιο οικονομικές(περίπουυ 10-11€ )και νομίζω οτι είναι καλή.

Είχα αρχικά δοκιμάσει την Fissan αλλά της SALBA Μου φάνηκε οτι "στεκεται" καλύτερα.Οτι έκανε το δέρμα μου πιο μαλακό.Μετά τον τοκετό έχει και την MAMA DUO που είναι για...το μάζεμα!

Προς το παρόν δεν έχω κάνει καθόλου ραγάδες, αλλά πιστεύω οτι μεγάλο ρόλο παίζει και το δέρμα καθώς και η διατροφή.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εγω εκανα τρια παιδaκια και δεν εχω την παραμικρη ραγαδα δεν ξερω αν ηταν το δερμα μου αλλα το μονο που εβαζα απο την αρχη ειναι το λαδακι της johnsons,με το καλο σε οσες κοπελες περιμενουν :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω πιστευω πως ειναι θεμα δερματος.

ειμαι στην 33η κ κατι βδομαδα με διδυμα.δεν εχω κανει ουτε μιση ραγαδα.

καμια φορα βαζω μια κρεμα του κορρε που μου εκανε μια φιλη μου δωρο.κ μαλιστα εχει τελειωσει πριν λιγες μερες αλλα βαριεμαι να παω να παρω αλλη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω κοριτσια παλι παστωνομουν ολη μερα με 3 αλοιφες 2 απο το φαρμακειο (ενα σωρο λεφτα-καμια 30ε η μια) και μια της κικο και γεμισα ραγαδες σε ολο το σωμα

παντου ομως παντου

μεχρι τον 7ο βεβαια δεν ειχα τιποτα εκει γυρω στον 7-8 ανοιξα πολυ

ειναι το δερμα κοριτσια- αυτο μου ελεγε και ο γιατρος

δε μπα να βαζεις την αρτα και τα γιαννενα αν ειναι να ανοιξεις θα ανοιξεις

εχεις καλους πλαστικους το ιασω μου ελεγε χαμογελοντας :laugh:

με το καλο κοριτσαρες μου ολες σας

τωρα σας απασχολουν αυτα

μετα οταν δειτε τα μωρακια σας δεν θα νοιζει τιποτα

φιλια σε ολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βικυ με το καλο το μωρακι σου! B)

και εγω πιστευω πως ειναι θεμα δερματος...εγω δεν εχω βαλει καθολου κρεμα και δεν εχω κανει ουτε μια ραγαδα...στην προηγουμενη εγκυμοσυνη εβαζα πολυ ελαχιστα μια βιολογικη αλλα και παλι πολυ σπανια (οποτε το θυμομουν :laugh: ).

ολα αυτα τα χημικα περνανε μεσα στα μωρακια μας :( παντως τις προαλλες που ημουν στο γιατρο μου τον πηρε μια κοπελα τηλ και του ειπε οτι κανει ραγαδες και τις ειπε να βαζει βαζελινη...αλλα η βαζελινη ειναι σκετο πετρελαιο απορω πως της την συνεστισε :unsure::dry::ohmy:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια αμυγδαλέλαιο!

100% φυσικό προϊόν και πάμφθηνο!

Θα το βρείτε στα φαρμακεία σε μπουκαλάκια!

Οι κρέμες είναι γεμάτες χημικά και στην ουσία δεν κάνουν τίποτα γιατί όλα εξαρτώνται από τον τύπο του δέρματος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες έβαζα το λαδάκι εγκυμοσύνης της weleda, φυτικό προϊόν και πρέπει να συνεχίσεις και μετά την γέννα.....

εγώ δεν έκανα καμμιά ραγάδα και δεν συνέχισα μετά την γέννα!!!

έβαζα 4 φορές την ημέρα!!!

πιστεύω ότι το δέρμα μου θα είχε κάνει ραγάδες γιατί όλες μου οι αδελφές έχουν και έχω μερικές στο πόδι όχι από την εγκυμοσύνη!!!

επίσης πρέπει να βάζεις και στους μηρούς και στο στήθος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω χρησιμοποιούσα της mustella ,παρόλο που εμφανιστηκαν λίγες στην κοιλκια λιγο πριν γεννήσω αλλα τη χρησιμοποιουσα και μετα και 4 μηνες μετα εχουν μειωθει αισθητά αν και δεν βάζω 2 φορες τη μέρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ από τον 3ο μήνα είχα πάρει την Simulcium και όταν τελείωσε συνέχισα με την Bepanthol (την αλοιφή στο σωληνάριο) και μερικές φορές αμυγδαλέλαιο της Apivita (δεν το έβαζα συνέχεια γιατί λαδώνει λίγο).

Δεν έκανα καθόλου ραγάδες αλλά πιστεύω είναι και θέμα δέρματος και κιλών που παίρνεις στην εγκυμοσύνη. Εγώ γενικά έκανα πολύ μικρή κοιλιά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κορίτσια. Εγώ έχω να σας προτείνω κάτι πιο απλό και πολύ πιο φθηνό. Αμυγδαλέλαιο. Είναι ιδανικό. Αν προσέξετε και τα συστατικά από τις ειδικές κρέμες για ραγάδες θα δείτε ότι το περιλαμβάνει. Αν και το αν θα κάνεις ραγάδες εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος αλλά ότι μπορούμε να προλάβουμε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια εγώ έβαζα την SALBA MAMA, πολύ καλή.Ούτε μία ραγάδα.Τη χρησιμοποίησα κ πριν κ μετά τον τοκετό.Και τώρα που μαι πάλι έγκυος αυτή χρησιμοποιώ... είναι κ οικονομική !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ πάντως (που έχω και τάση να κάνω ραγάδες...έχω αρκετές από πριν την εγκυμοσύνη) έβαζα κάθε βράδυ μετά το μπάνιο στην κοιλιά και τους γλουτούς παιδική βαζελίνη Johnsons. Δεν έκανα ούτε μία ραγάδα. Στο στήθος δεν έβαζα τίποτα (μικρό γαρ... :laugh: :laugh: ). Την παιδική βαζελίνη μην τη φοβηθείς καθόλου, είχα ρωτήσει και τη μαία μου και μου είχε πει ΟΚ. Όταν γεννήσεις με το καλό, μπορείς να τη χρησιμοποιείς και πάλι αλλά αν θηλάσεις όχι στο στήθος...Βάλε κρεμούλα Salba Mamma ή Fissan ή κάτι τέτοιο και ποτέ στη θηλή.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αχ @Xrisa95 χτύπησες φλέβα με την ερώτηση σου! Εγώ προσωπικά δεν ξεχνάω λεπτό ότι είμαι έγκυος 🤰!! Ακόμα και το βράδυ τινάζομαι απότομα πολλές φορές γιατί φοβάμαι μην έχω κακή στάση για το έμβρυο 🤣🤣🤣 ότι να ναι!! @ΛΕΥΚΗ @Antonia2 αυτό το συζήτησα με την γιατρό προχθές! Μου είπε ότι δεν είναι καλό να αντιμετωπίσουμε την έγκυο σαν άρρωστη και καλά είναι να κάνουμε ότι κάναμε και πριν αλλά σε ήπια μορφή! Και όταν γύρισα να της πω για το βάρος ότι σηκώνω το πολύ 3-4 κιλά μου είπε " εσύ άσε τα 3-4 κιλά" και της λέω ότι υπάρχουν έγκυες που σηκώνουν περισσότερα και μου είπε ότι γυναίκες που έχουν και άλλα παιδιά δεν υπάρχει θέμα αλλά σε γυναίκες που είναι από υποβοηθούμενη αναπαραγωγή είναι πιο αυστηροί!!  Εντάξει εγώ το βρίσκω υπερβολικό πάντως 3-4 κιλά δεν είναι κάτι!! Φυσικά εγώ πλέον ούτε αυτά σηκώνω γιατί δεν θέλω να κάνω του κεφαλιού μου!
    • Καλησπέρα. Δεν έχω τα συμπτώματα των πρώτων ημερών αλλά νιώθω ένα τράβηγμα και πρήξιμο μόνο στην κοιλιά.  Αύριο θα είναι η 10η μέρα από την εμβρυομεταφορα και σκέφτομαι να κάνω ένα τεστ που έχω. Τι λες θα δείξει κάτι; Ο γιατρός είπε να κάνω χοριακη στις 8 Ιουλίου αλλά δεν αντέχω 
    • Μακαρι να ερθουν ολα καλα για ολες μας!!!🙏❤️🧿 Την αλλη Τεταρτη εχω γιατρο!! Ανυπομονουμε μ τον αντρα μου!!! Καλη αρχη μ το νεο γιατρο κ με τη νεα προσπαθεια!! 🤞🤞❤️❤️❤️❤️ Χαρηκα πολυ μ τα νεα σου Ελισσαβετ μου!!! Το οτι εισαι ηρεμη παιζει τεραστιο ρολο νομιζω κ βοηθαει πολυ!!  Ευχομαι πολυ πολυ συντομα να κρατας θετικη χοριακη!!!🙏🤰✨️🤞🥰 Να μας γραφεις τα νεα σου!!
    • Ο γιατρός δεν είμαι αλλά πιστεύω κακος δεν το κοίταξε πριν κάνετε πρόκληση η προλακτινη είναι ένα βασικό εμπόδιο που θεωρώ έπρεπε να ξεπεραστεί πρώτα πριν προχωρήσετε  εγω πρόκληση δεν χρειάστηκε να κάνω γιατί ρύθμισα την ωορρηξία με το χάπι για την προκαλακτινη με την ενδοκρινολόγο  τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται;  Ρωταω γιατί περίπου εχουμε τα ίδια θεματάκια ( εντάξει σίγουρα από γυναίκα σε γυναίκα διαφέρουν ) εγω τότε που προσπαθούσα για το πρώτο μωρο ήμουν 33 είχε περάσει ένας χρόνος και κάτι αλλά κουβέντα για εξωσωματική δεν μου είχε πει 🤷‍♀️
    • Για να είμαι ειλικρινής δεν το κατάλαβα😜πήγαμε στον γιατρό και μας το είπε το είδε δηλαδή στον υπέρηχο…εγώ είχα την εντύπωση οτι γυρίζει συνέχεια μια νιώθω τα πόδια πάνω στον θώρακα μία κάτω…αλλά μας είπε ότι είναι με το κεφαλάκι κάτω η Μπέμπα 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...