Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στασιμη στο βαρος!Αραγε το μωρο μεγαλωνει?


Recommended Posts

Κορίτσια αντιμετωπιζω το εξης πρόβλημα και φοβάμαι πολύ.Το μωρό 30 +5 ήταν 1770 γρ. και εγώ 74,5kg. Από τότε μέχρι τώρα (33 εβδομάδων)εγώ δεν εχω πάρει καθόλου βάρος αν και τρώω το ίδιο όπως πριν.Άραγε το μωρό θα μεγαλώνει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ν'ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ!!!ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ!!ΤΟ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΕΧΑΝΑ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΑΣΙΜΗ!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελπίζω να είναι όπως τα λέτε κορίτσια.Απλά ανησυχώ γιατί τους άλλους μήνες (από τον 4ο και μετά γιατί πιο πριν είχα ...εξαγωγές ) έβαζα 1,5-2 κιλά το μήνα,τώρα τίποτα και υποτίθεται ότι τώρα (8ο) και στον 9ο πρέπει το νινι να πάρει βάρος.Την Τετάρτη έχω γιατρό,ελπίζω να είναι όλα καλά.Ευχαριστώ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εγω έχω ρωτήσει το γιατρό μου 10 φορές γι΄αυτό το θέμα κα μου είπε ότι αν δεν υποσιτίζεσαι και παίρνεις τις θερμίδες που πρέπει το μωρό μεγαλώνει κανονικά.

εχω προβληματιστεί πολύ κι εγω γιατί περιμένω δίδυμα και μέχρι τον 7ο είχα πάρει 10 κιλά και εδω και 1,5 μήνα ούτε γραμμάριο. βέβαια άρχισα μια δίαιτα λόγω ζαχάρου αλλά τις τελευταίες βδομάδες την έχω ψιλοπαρατήσει γιατί το ζάχαρο έπεσε πολύ αλλά και πάλι δεν έχω πάρει καθόλου. φαντάζομαι ότι κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι γιατροί οπότε μην αγχώνεσαι!

με το καλό το μωράκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ εγω μετα απο το 6ο μηνα δεν εβαλα κιλα κ στης δυο εγκυμοσυνες.Το πρωτο μου μωρακι ηταν 3.150 κ το αλλο 3.350.

Να μην ανυσηχεις καθολου.

Με το καλο το μωρακι σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξέρω,αλλά για μένα μάλλον έχει σχέση.Πάντα φαινόταν 5 μέρες μεγαλύτερος και προχθές ήταν...απλώς κανονικος.Αντί για 600 γρ που θα έπρεπε, είχε πάρει 450γρ.(1.770-2.230)τις τελευταιες 3 εβδομαδες. Η γιατρός μου είπε να πάρω 1,5 kgr σε δυο εβδομάδες και ότι αν παίρνουμε λιγότερο από 10 κιλά συνολικά (εγώ έχω 7) με φυσιολογικό βάρος πριν,υπάρχει περίπτωση το μωρό να επηρρεαστεί. Τώρα τρώω εμφανώς περισσότερο και θα σας πω ξανά 23/6 που έχω ραντεβού.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το βαρος του μωρου δεν εχει καμια σχεση με το δικο μας!!!

εγω μεχρι τον 7ο ειχα παρει μονο 5 κιλα αλλα το δικο μου γεννηθηκε μικρο σε βαρος απο αλλο λογο και οχι απο το δικο μου βαρος.

μια χαρα ειναι το βαρος του μωρου σου εμενα στην 31η ηταν 1250 φαντασου χιχιχι γατακι γεννηθηκε.

αλλα εμενα ειχε αλλο προβλημα και δεν επαιρνε βαρος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα δούμε,μπορεί να έτυχε αυτή τη φορά.Πάντως την προηγούμενη είχε πάρει 800 σε 4 εβδομάδες,που είχα παρει και εγω τα 2 μου κιλακια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αχ @Xrisa95 χτύπησες φλέβα με την ερώτηση σου! Εγώ προσωπικά δεν ξεχνάω λεπτό ότι είμαι έγκυος 🤰!! Ακόμα και το βράδυ τινάζομαι απότομα πολλές φορές γιατί φοβάμαι μην έχω κακή στάση για το έμβρυο 🤣🤣🤣 ότι να ναι!! @ΛΕΥΚΗ @Antonia2 αυτό το συζήτησα με την γιατρό προχθές! Μου είπε ότι δεν είναι καλό να αντιμετωπίσουμε την έγκυο σαν άρρωστη και καλά είναι να κάνουμε ότι κάναμε και πριν αλλά σε ήπια μορφή! Και όταν γύρισα να της πω για το βάρος ότι σηκώνω το πολύ 3-4 κιλά μου είπε " εσύ άσε τα 3-4 κιλά" και της λέω ότι υπάρχουν έγκυες που σηκώνουν περισσότερα και μου είπε ότι γυναίκες που έχουν και άλλα παιδιά δεν υπάρχει θέμα αλλά σε γυναίκες που είναι από υποβοηθούμενη αναπαραγωγή είναι πιο αυστηροί!!  Εντάξει εγώ το βρίσκω υπερβολικό πάντως 3-4 κιλά δεν είναι κάτι!! Φυσικά εγώ πλέον ούτε αυτά σηκώνω γιατί δεν θέλω να κάνω του κεφαλιού μου!
    • Καλησπέρα. Δεν έχω τα συμπτώματα των πρώτων ημερών αλλά νιώθω ένα τράβηγμα και πρήξιμο μόνο στην κοιλιά.  Αύριο θα είναι η 10η μέρα από την εμβρυομεταφορα και σκέφτομαι να κάνω ένα τεστ που έχω. Τι λες θα δείξει κάτι; Ο γιατρός είπε να κάνω χοριακη στις 8 Ιουλίου αλλά δεν αντέχω 
    • Μακαρι να ερθουν ολα καλα για ολες μας!!!🙏❤️🧿 Την αλλη Τεταρτη εχω γιατρο!! Ανυπομονουμε μ τον αντρα μου!!! Καλη αρχη μ το νεο γιατρο κ με τη νεα προσπαθεια!! 🤞🤞❤️❤️❤️❤️ Χαρηκα πολυ μ τα νεα σου Ελισσαβετ μου!!! Το οτι εισαι ηρεμη παιζει τεραστιο ρολο νομιζω κ βοηθαει πολυ!!  Ευχομαι πολυ πολυ συντομα να κρατας θετικη χοριακη!!!🙏🤰✨️🤞🥰 Να μας γραφεις τα νεα σου!!
    • Ο γιατρός δεν είμαι αλλά πιστεύω κακος δεν το κοίταξε πριν κάνετε πρόκληση η προλακτινη είναι ένα βασικό εμπόδιο που θεωρώ έπρεπε να ξεπεραστεί πρώτα πριν προχωρήσετε  εγω πρόκληση δεν χρειάστηκε να κάνω γιατί ρύθμισα την ωορρηξία με το χάπι για την προκαλακτινη με την ενδοκρινολόγο  τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται;  Ρωταω γιατί περίπου εχουμε τα ίδια θεματάκια ( εντάξει σίγουρα από γυναίκα σε γυναίκα διαφέρουν ) εγω τότε που προσπαθούσα για το πρώτο μωρο ήμουν 33 είχε περάσει ένας χρόνος και κάτι αλλά κουβέντα για εξωσωματική δεν μου είχε πει 🤷‍♀️
    • Για να είμαι ειλικρινής δεν το κατάλαβα😜πήγαμε στον γιατρό και μας το είπε το είδε δηλαδή στον υπέρηχο…εγώ είχα την εντύπωση οτι γυρίζει συνέχεια μια νιώθω τα πόδια πάνω στον θώρακα μία κάτω…αλλά μας είπε ότι είναι με το κεφαλάκι κάτω η Μπέμπα 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...