Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εχω εξοργιστει

Recommended Posts

κοριτσια εχω εξοργιστει με μια γειτονισα κοντα στο σπιτι του αντρα μου η οποια να τονισω εχει 2 μικρα παιδακια και θα καταλαβαιτε γιατι λεω να τονισω.πανω απο το σπιτι της εχει ριξει δευτερο οροφο αλλα δεν τον εχει τελειωσει και μαθαμε σημερα οτι εχει βαλει κεραια εταιριας με κινιτα τηλεφωνα η οποιες κεραιες δεν πρεπει να ειναι σε κατικοιμενες περιοχες γιατι ειναι καρκινογονες :angry:

ειναι ενα σωρο μικρα παιδακια γυρω γυρω,βγαινουν μπροστα απο το σπιτι της και παιζουν και αυτη εχει βαλεια αυτο το πραγμα στο σπιτι της χωρις να σκευτει καν τα δικα της παιδακια αν ειναι δυνατον.μονο τα λεφτα σκεφτεται;δεν μπορει να σκεφτει οτι μπορει να παθουν κατι κακο τα παιδακια της πρωτα και μετα και τα αλλα παιδακια.το να πω πραγματικα δεν ξερω.ηθελα να το πω γιατι θα εσκαγα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημέρα κατσαριδούλα,

διάβασα το θέμα σου, κα ιπραγματικά αναρωτιέμαι, έχει άδεια για να σηκώσει τέτοια κεραία? δεν νομίζω έτσι απλά να σηκώνουν κεραίες μέσα σε κατοικημένες περιοχές. ψάξτε το....

πληρωνεσαι γ να δεχτεις να τη βαλουν?σοβαρά?με την κριση που υπάρχει δεν θα μου φανει περίεργο αμα δειτε κ αλλες να ξεφυτρώνουν...

savropinguinos έγραψε:

πληρωνεσαι γ να δεχτεις να τη βαλουν?σοβαρά?με την κριση που υπάρχει δεν θα μου φανει περίεργο αμα δειτε κ αλλες να ξεφυτρώνουν...

εννοείται, δίνουν καλά λεφτά για να τοποθετήσουν κεραία όπου θέλουν!!!

αλλά όπως λέει και η φίλη μας η εκο, επιτρέπεται έτσι απλά????

Η κεραία κινητής τηλεφωνίας εκπέμπει παντού κατευθυντικά εκτός από κάτω της ακριβώς, δλδ το σπίτι της. Παρόλα αυτά οι αντανακλάσεις που κάνουν τα τζάμια από τις διπλανές πολυκατοικίες επηρεάζει και εκείνη και ας της είπαν ότι δεν έχει φόβο. Αν μπορείς να βρεις κάποιον που να έχει πεδιόμετρο και να μετρήσει την ακτινοβολία σε μια δεδομένη στιγμή και αποδειχτεί ότι είναι πάνω από το επιτρεπτό όριο μπορείς να κινηθείς δικαστικά. Αλλά δεν πρέπει να το ξέρει η γειτόνισσα σου γιατί μπορεί η κινητή τηλεφωνία να χαμηλώσει την ένταση του σήματος για μερικές μέρες και μετά να την αυξήσει. Αν υπάρχουν κοντά κεραίες της ίδιας εταιρίας η ακτινοβολία δε θα είναι τόσο μεγάλη. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις τα τζάμια σου καθρέπτες ώστε να αντανακλάται το σήμα και να μην απορροφάται όλο μες το σπίτι. Απαράδεκτη η γειτόνισσα πάντως και τελείως ανενημέρωτη.

Κοιτα ωα δεις μπορεις να της ζητησεις ευγενικα να την βγαλει και οτι το εχεις μαθει

(ξερεις γιατι αυτες οι γειτονιες ειναι παρε δωσε -κατι μπορει να χρειαστεις και να σου την φερει ασχημα)

και εαν δε συμορφωθει κανεις καταγγελια

δεμπορεις να κανεις κατι αλλο νομιζω

Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας όταν θέλουν να στήσουν μια κεραία ψάχνουν ιδιώκτητες οικοδομές γιατί στις πολυκατοικίες δεν υπάρχει σύμπνοια απόψεων. Εμάς μας πρόσφεραν 10000 ετησίως για να τη στήσουν στην ταράτσα μας και φυσικά αρνηθήκαμε γιατί είμαστε του επαγγέλματος και ξέρουμε τις συνέπειες. Για 10000 δε θα ρισκάρω τη ζωή του παιδιού μου. Το ίδιο ισχύει και για τα ασυρματα τηλέφωνα περισσότερο απότι τα κινητά.

στην αρχη την επιασε ο ξαδερφος της που μενει διπλα και της μιλησε με ωραιο τροπο να την βγαλει την κεραια πριν να γινει φασαρια και το μαθουν ολοι και εκεινη τιποτα,το μονο που λεει συνεχεια ειναι να βριζει και να επιμενει οτι το κινιτο μας κανει πιο πολυ κακο.μετα βγηκαμε ολοι απο την γειτονια και της μιλησαμε με ηρεμο τροπο αλλα αυτη το χαβα της τη μια να βριζει,την αλλη να λεει δεν εχω καμια κεραια και τετοια.πηγαμε στην αστυνομια και πηραν τον εισαγγελεα ο οποιος ακομα να ερθει ενω τον εχουμε ενημερωσει απο το σαββατο,βαλαμε δικηγορο τους καναμε μυνησεις,πηγαμε στη δεη και καναμε καταγγελια γιατι δεν εχει κανονικο ρευμα αλλα δεν ηρθε κανενας τους,πηγαμε στον δημαρχο και μονο κλωτσιδον δε μας πεταξε.πληρωνετε καλα απο οτι μαθαμε αλλα δε μας ενδιαφερει ποσα περνει εμεις θελουμε να κατεβει η κεραια.

Δεν δινουν παντα το ιδιο ποσο... παζαρευουν αναλογα με την αναγκη που κρινουν οτι εχεις! Συνηθως μπροστα στις προστριβες που δημιουργουνται με τους γειτονες το ποσο δεν αξιζει τον κοπο! Δεν αναφερω τις οποιες βλαβες στην υγεια γιατι ειναι αυτονοητο!

Επισης δυσκολα βγαινει ακρη δικαστικα απαξ και ο ιδιοκτητης του κτηριου εχει υπογραψει τη συμφωνια. Και το απιστευτο ειναι οτι ακομα και αν αλλαξει γνωμη ο υπογραφων και επιστρεφει τα χρηματα, δεν ερχονται να ξηλωσουν την κεραια.

Ειχα δουλεψει για λιγο σε ενα δικηγορο και θυμαμαι την υποθεση. Η λυση που βρεθηκε ηταν να τους κοψει ο ιδιοκτητης το ρευμα... Μονο τοτε δεχτηκαν να παρουν τα χρηματα πισω και να βγαλουν τα μηχανηματα τους.

πριν ενα μηνα ειχε ερθει ενας κυριος κ πηγε στον παππου μου απο κατω κ του προτεινε να βαλει κεραια στην ταρατσα μας κ φυσικα θα παρει πολλα λεφτα γι'αυτο!ο παππους μου απαντησε:<<ευχαριστουμε για τα λεφτα σας,αλλα δεν θελουμε πανω απ'τα κεφαλια μας την ακτινοβολια!!!>>

μα ειναι δυνατον να κανουν καποιοι καλυτερα τα λεφτα απ'την υγεια των παιδιων τους?? :angry::angry: ελεος! :angry::ohmy::ohmy:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...