Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ.ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ;


Recommended Posts

Κορίτσια χρειάζομαι τα φώτα σας...

Κάθε βράδυ εκτός απο κράμπες ( εχει 3 μερες να με πιάσει φτου φτου), μούδιασμα χεριων και συχνοουρία που είναι συνηθισμένα στις εγκυμοσύνες (ετσι μου λένε τουλάχιστον :silly: ), έχω και τα κουνούπια...

Δεν αντέχεται βρε κορίτσια...

Ξύπνησα στις 5 να πάω τουαλετα και εκτός του οτι είχα απίστευτη φαγούρα σε ολο το σώμα εξαιτίας των τσιμπημάτων απο τα κουνούπια, είχα και αυτόν τον απίστευτα εκνευριστικό ήχο μέσα στ'αυτιά μου... :angry::angry:

Ανοιξα το φως και περίμενα να εμφανιστούν...Ωσπου βλέπω ένα να ορμάει στον άντρα μου...Και έτσι όπως κοιμόταν ο άνθρωπος, με την μανία που είχα να το σκοτώσω το καταραμένο το κουνούπι, του δίνω μιαααα στην πλάτη και τον τρόμαξα :blush::blush: Πετάχτηκε ο άνθρωπος μέσα στον ύπνο του :blush: Αλλά το κουνούπι το έκανα λιώμα :woohoo: :woohoo: ...Φυσικά είχε και άλλο μετά το οποίο με κράτησε ξύπνια μέχρι τις 7:45 και δυστυχώς δεν κατάφερα να το εντοπίσω...Ωσπου στις 8:15 χτύπησε το ξυπνητήρι :unsure:

Και ρωτάω τώρα....

Αυτές τις ταμπλέτες κουνουπιών κάνει να τις χρησιμοποιούμε, ένεκα και του γεγονότος οτι είμαι και έγκυος...Μήπως δεν επιτρέπεται να τα εισπνέουμε επειδή είναι χημικά;

Σας παρακαλώ κορίτσια πείτε μου υγιεινούς τρόπους καταπολέμησης των κουνουπιών...

Εχετε κάτι υπόψη σας;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καταλαβαίνω κοπέλα μου είναι πολύ ενοχλητικό αυτό με τα κουνούπια!!Το περνάω και εγώ..αλλά πιστεύω οτι καλό είναι να αποφεύγονται οι ταμπλέτες στην εγκυμοσύνη.Υπάρχουν φυσικοί τρόποι να διώξεις τα κουνούπια γιατί να προτιμήσεις τα χημικά??Μπορείς να βάλεις στο μπαλκόνι σου ένα βασιλικό..πίστεψε με κάνει θαύματα!!Αν το πρόβλημα είναι πολύ έντονο μπορείς πριν κοιμηθείς να πασαλειφθείς με ξύδι,έχει έντονη μυρωδιά και απωθεί τα κουνούπια..βέβαια δεν απωθεί μόνο τα κουνούπια.. :P αλλά τι να κάνεις??Υπομονή μέχρι να γεννήσεις.Με το καλό σου εύχομαι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

VASOMITS rwta kalhtera ton gynaikologo soy egw pantos poy exw gennhsh edw kai 3 mhnes rwthsa thn paidiatro kai moy eipe oti mporw na valw ths aosmes tampletes kai aytes eksw apo to domatio poy einai to moro . epsaksa kai eida oti sths agora poylane kai kati me sxhma san sompoyle kai mesa exei lampes me entono xroma kai ta koynoypia, myges pane ekei kai tsak ta eksontonh einai me reyma alla kai ayto pali eksw apo to domatio pystevw an pareis aosmes kai ths exeis eksw apo to domatio soy den tha yparxei provlhma alla kai pali rwta ton gynaikologo soy ante me to kalo na pareis agkalitsa to moro soy

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα σασ!!!

vasomits με το καλο!!!

αντι για ταμπλετες γιατι δε βαζεισ υγρο?

εγω ειχα μονιμα στην εγκυμοσυνη μεσα στο δωματιο κιολασ!

ο γιατροσ αφηνει!κραταει πολυ!κ ειναι αοσμο!

κ με το μωρο τωρα αυτο θα κανω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να'στε καλά βρε κορίτσια!

Στην γιατρό θα πάω την Δευτέρα...

Δεν θέλω να την ενοχλήσω στο κινητό για τετοιο λόγο... :blush:

Αυτό με τον Βασιλικό το είχα ξεχάσει!!!

Θα γεμισω το μπαλκόνι με βασιλικό αύριο :laugh: :laugh:

Αυτό με το άοσμο υγρο μου άρεσε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βάσω, μου και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα.

Ρώτησα τον γιατρό και μου είπε οτι αν το βάλω(υγρό ή ταμπλέτα)έξω από το δωμάτιο δεν θα έχω πρόβλημα.

Για να πω την αλήθεια, το φοβάμαι και αυτό και προσπάθησα και εγώ με βασιλικό.Δεν ξέρω αν κάνει πολλά πράγματα αλλά μια μικρη βελτίωση την είδα.

Δεν ξέρω τι κάνει και κανένα κεράκι ή αρωματάκι συτρονέλλας.Βέβαια και αυτά την ...χημεικίλα τους την έχουν!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΟ ΚΕΡΑΚΙ ΣΙΤΡΟΝΕΛΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΝΤΟΝΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ?...ΔΕ ΞΕΡΩ...ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ...Κ ΤΑ ΑΠΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΓΣ ΧΡΗΣΗΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Βάσω μου :) !!! Εγώ θα πρότεινα να βάλετε μια σίτα στο δωμάτιό σας...ξέρω είναι η πιο ακριβή λύση που προτείνω αλλά λύνεις το πρόβλημα δια παντός ;) !!! Εγώ έχω σίτα και κοιμάμαι σαν πουλάκι :silly: (αν δεν ξυπνάω από συχνοουρία, δύσπνοια, βάρος κτλ,κτλ, :laugh: :laugh: )

:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Athina1981 έγραψε:

Καλημέρα Βάσω μου :) !!! Εγώ θα πρότεινα να βάλετε μια σίτα στο δωμάτιό σας...ξέρω είναι η πιο ακριβή λύση που προτείνω αλλά λύνεις το πρόβλημα δια παντός ;) !!! Εγώ έχω σίτα και κοιμάμαι σαν πουλάκι :silly: (αν δεν ξυπνάω από συχνοουρία, δύσπνοια, βάρος κτλ,κτλ, :laugh: :laugh: )

:kiss::kiss::kiss:

Αθηνούλα το μεγαλύτερο λάθος που κάναμε ήταν να μην βάλουμε σίτα στις μπαλκονόπορτες γιατί τις μπαλκονοπορτες τις αλλάξαμε πριν 2,5 χρόνια, λίγο πριν μπούμε σ'αυτό το σπίτι...

Πράγματι, η σίτα θα είναι το καλύτερο όλων, ακόμα και για το μωράκι μου γιατί και τον Αύγουστο τα κουνούπια, πάνε κι έρχονται!!!

Προσωρινά, σήμερα θα πάρω κανα δυο γλαστρουλες με βασιλικό και βλέπουμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα!!

εγω ειμαι στον 8ο μηνα, στις αρχες βαζαμε ταμπλετες αλλα μου μυριζε και το σταματησαμε. Πηρα υγρο και απο τοτε εχω βρει την ησυχια μου. Σιτες εχουμε στο σπιτι, αλλα νομιζω οτι τα κουνουπια παραφυλανε απ εξω, μολις ανοιξεις ενα λεπτο γινεται χαμος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

προσωπικα ο γιατρος μου απαγορευσε οτιδηποτε χημικο χρησιμοποιειται για τα κουνουπια, δηλαδη ταμπλετες, υγρο και εννοειται φιδακι. Αυτο κυριως για να μην μου δημιουργηθει υγρο ή οιδημα απο την εισπνοη των ουσιων που περιεχουν. Οποτε αυτο που κανω εγω ειναι να προσπαθω να διατηρω το σπιτι δροσερο και αποφευγω τα φωτα απο την στιγμη που νυχτωνει, ειμαι με πορτατιφ και φωτακι απορροφητηρα και αν με τσιμπησει καποιο βαζω fenistil, αν ειναι πολλα κανω ντουζακι με δροσερο νερο. Μας προτεινε ως ακινδυνη λυση εκεινο το πραγματακι που το κρεμας καπου και ελκει τα εντομα και τα παγιδευει(αυτο που εχουν οι ταβερνες), αλλα δεν το παιρνω με τιποτα. Επισης καλη ιδεα ο βασιλικος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τέλεια νέα!!  Μπράβο κορίτσι μου! Με το καλό να κυλήσει ήρεμα και ευχάριστα η εγκυμοσύνη σου και σε λίγο καιρό να έχεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!!  Θα χαιρόμαστε να ακούμε τα νέα σου!! 🙏😊💗
    • Τώρα μπήκα να γράψω!!!! Όλα καλά! 141 παλμοί το μωρό μεγάλωσε όσο έπρεπε με έβγαλε 7 εβδομάδες και 1! Αλλά το πάμε από βδομάδα σε βδομάδα επειδή είχε η χοριακη αυτό το σκαμπανευασμα!!! Μου είπε όμως ότι όλα τα βλέπει όπως πρέπει να είναι κ η εμφύτευση σωστή καμία αποκόλληση τίποτα.... απλά κρατάμε την πισινή μας! Εσείς όλα καλά???? Τον βρήκες τον γιατρό?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου!! @Raf123 συγχαρητήρια για την κόρη!!! Τέλεια!!!  διαβασα ολα τα νεα σας με γιατρους κ ψωνια!! Σούπερ!! Εγω πηρα τωρα το κολιέ εγκυμοσύνης το μπολα! Επίσης είμαι σε φάση που πρέπει να ξέρω ακριβώς πως θα κάνω το δωμάτιο του παιδιού μιας κ τώρα φτιάχνω το σπίτι κ έχω μαστορια! Κατά πάσα πιθανότητα λέω ν πάρω την κούνια από τ ικεα μια άσπρο καφέ με συρτάρι από κάτω που γίνεται κ κρεβατι.  Κ γω θέλω φωλιά μάλλον θα πάρω μια από Βόλο που μ άρεσε σε σχεση με τις αλλες. Τίποτα δεν μ αρέσει γ τα αγόρια δυσκολεύομαι πάρα πολύ 😝
    • Ειμαι 32 χρονων κ προσπαθω απο οκτωβριο του 2022 αμεσως μετα το γαμο μας....με τεστ ωορηξιας βεβαια π δεν την εβρισκα ποτε γτ ο κυκλος ηταν οτι να ναι...μ ειπε να καουμε απλα μεχρι 5 κυκλους προκλησης κ.μετα εξωσωματικη...δεν μ ειπε καν να κανω ενεσεις μαζι με χαπια κ να παμε σπερματεγχυση...δεν μ εβαλε καν ορμονολογικες....σαλπιγγογραφια κ σπερμοδιαγραμμα ειναι αψογα...δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει...δεν εχω συλλαβει ουτε μια φορα
    • Αχ @Xrisa95 χτύπησες φλέβα με την ερώτηση σου! Εγώ προσωπικά δεν ξεχνάω λεπτό ότι είμαι έγκυος 🤰!! Ακόμα και το βράδυ τινάζομαι απότομα πολλές φορές γιατί φοβάμαι μην έχω κακή στάση για το έμβρυο 🤣🤣🤣 ότι να ναι!! @ΛΕΥΚΗ @Antonia2 αυτό το συζήτησα με την γιατρό προχθές! Μου είπε ότι δεν είναι καλό να αντιμετωπίσουμε την έγκυο σαν άρρωστη και καλά είναι να κάνουμε ότι κάναμε και πριν αλλά σε ήπια μορφή! Και όταν γύρισα να της πω για το βάρος ότι σηκώνω το πολύ 3-4 κιλά μου είπε " εσύ άσε τα 3-4 κιλά" και της λέω ότι υπάρχουν έγκυες που σηκώνουν περισσότερα και μου είπε ότι γυναίκες που έχουν και άλλα παιδιά δεν υπάρχει θέμα αλλά σε γυναίκες που είναι από υποβοηθούμενη αναπαραγωγή είναι πιο αυστηροί!!  Εντάξει εγώ το βρίσκω υπερβολικό πάντως 3-4 κιλά δεν είναι κάτι!! Φυσικά εγώ πλέον ούτε αυτά σηκώνω γιατί δεν θέλω να κάνω του κεφαλιού μου!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...