Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΦΑΛΟΚΗΛΗ

Recommended Posts

ΤΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΑΦΑΛΟΚΗΛΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΦΥΞΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΘΕΙ.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ (ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΚΤΛ).

ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΩ.

Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ 1 ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ Η ΑΦΑΛΟΚΗΛΗ ΑΦΗΝΕΤΑΙ Η ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ???

Ο ΑΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΕΞΩ ΑΡΚΕΤΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΧΩ ΑΦΑΛΟΚΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΩΡΟ.ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ 28 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ.

ΕΧΩ ΑΦΑΛΟΚΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΩΡΟ.ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ 28 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ.

skorpina

Η ομφαλοκήλη είναι μια πολύ συχνή κήλη στη βρεφική ηλικία απλά γιατί σε ορισμένα μωρά ο ομφαλός αργεί να ουλοποιηθεί. Δεν παρουσιάζει κίνδυνο περίσφιγξης όπως η πιο επικίνδυνη βουβωνοκήλη και γι'αυτό περιμένουμε να κλείσει από μόνη της, πράγμα που συμβαίνει τις περισσότερες φορές έως την ηλικία των 3 ετών. Αργότερα και ανάλογα με το μέγεθος ή την παρουσία συμπτωμάτων διορθώνεται χειρουργικά σε ημερήσια βάση.

skorpina

Η ομφαλοκήλη είναι μια πολύ συχνή κήλη στη βρεφική ηλικία απλά γιατί σε ορισμένα μωρά ο ομφαλός αργεί να ουλοποιηθεί. Δεν παρουσιάζει κίνδυνο περίσφιγξης όπως η πιο επικίνδυνη βουβωνοκήλη και γι'αυτό περιμένουμε να κλείσει από μόνη της, πράγμα που συμβαίνει τις περισσότερες φορές έως την ηλικία των 3 ετών. Αργότερα και ανάλογα με το μέγεθος ή την παρουσία συμπτωμάτων διορθώνεται χειρουργικά σε ημερήσια βάση.

skorpina

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...