Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΡΟΖ ΑΙΜΑ ΕΓΙΝΕ ΚΟΚΚΙΝΟ -ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ , ΤΟ ΡΟΖ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΕΓΙΝΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΚΟΥΡΟ ,ΟΠΩς ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΜΕ .ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ,ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ , ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ,ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ; ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ, ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ,ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ, ΑΓΧΟΣ , ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΛΠ ΠΑΝΤΩς 8 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα. απο οτι καταλαβα εχεις 8 μερες μονο στο σκουπισμα κοκκινο? μηπως να κανεις μια χοριακη ή ενα τεστ να δεις τι γιννεται?αν εισαι εγκυος και εχεις αιματακι ισως να χρειαζεσαι αμεσα την βοηθεια απο καποια χαπια που δινουν οι γιατροι.γιατι το εχεις αφησει και δνε το ψαχνεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κι από μένα!

Μπορεί όντως να έχεις κάποιο θεματάκι ορμονικό και γι' αυτό να μην έρχεται κανονικά. Αλλά δεν το ξέρεις και δε θα το μάθεις μέχρι να κάνεις ένα τεστ ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ μια χοριακή. Λέω χοριακή γιατί έχεις μόνο μία μέρα καθυστέρησης.

Θα συμφωνήσω με την φίλη και συναγωνίστρια tinky :laugh: σε όλα και ειδικά στο σημείο που σου γράφει ότι μπορεί να χρειάζεσαι κάποια φαρμακάκια :)

Άντε κορίτσι μου, μην είσαι σε αγωνία..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...